hh no je to mozne ja ako fajciar som tiez vzdy zvyknuty nieco sluknutfruxo napísal:ako to ze cigara sa neslukuje ? ved potom z toho nemoze byt ziadny pozitok ...
Cigary
vies u cigar nejde o to narvat do seba co najviac nikotinu, ale o chut tej cigary, ktoru citis vzadu na jazyku. kedze cigarety su cisto len zmesou niekolkych druhov lacneho tabaku tak tam si chut velmi nemas ako vychutnat...fruxo napísal:ako to ze cigara sa neslukuje ? ved potom z toho nemoze byt ziadny pozitok ...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
No, ja ti neveim, pozitok z cigarety slukovanej/neslukovanej mi pride rovnaky, niktoin sa tiez vstrebava v ustach...fruxo napísal:ako to ze cigara sa neslukuje ? ved potom z toho nemoze byt ziadny pozitok ...
Fakticky neslukujem ani cigarety, to bude asi tym, ze ked som zacinal pravidelnejsie fajcit tak som fajcil fajku a sem-tam cigaru, na cigarety som presiel az neskor, v stresovejsich obdobiach typu maturita, kedy mi pomahali odburat stres, zatialco cigary a fajku beriem hlavne ako moznost vychutnat si pohodicku
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
naco sa zapajas? ked je to uplne od temy ? ... nikto si rad dopraje denno-denne nejaku tu cokoladu, nejaku pepsi, nejake nieco .. niekto vyhodi tych istych 40 korun za desinky, niekomu chuti to inemu ine ... stale pocuvat ake je to nebezpecne fajcit a ako to nefajciarom nechuti a neviem co ? ... mne napriklad tiez nechutia palacinky ale niekto kto ich ma rad to nepochopi ... imponuje mi chut tabaku, tak si zapalim .. viem kazim si zdravie .. a co ? ... odopierat si slasti tiez nieje zdrave ... nikdy neveis kedy sa uz rano nezobudis, rad si teda nejaku tu cigaretku uzijemferderikoo napísal:Cigarety a celkove fajcenie vyhadzovanie penazi do luftu ... vyse 20000 rocne ide len tak prec pri dennom fajceni celej krabicky
... inak co mna osobne irituje najviac, je fakt, ze vzdy maju co k fajceniu a cigaretam najviac co povedat ludia, co ich v ruke este ani nedrzali
-
erytrocyt
VIP
Odporúčam ti túto
Je to moja obľúbená značka, poteší každého milovníka tabaku. Jemná chuť,príjemná vôňa. U mňa absolútna jednička. A nech nezabudne. Totálnym hriechom bude ak si ju zapáli zapaľovačom. K tomu mu kúp štýlové zápalky
Je to moja obľúbená značka, poteší každého milovníka tabaku. Jemná chuť,príjemná vôňa. U mňa absolútna jednička. A nech nezabudne. Totálnym hriechom bude ak si ju zapáli zapaľovačom. K tomu mu kúp štýlové zápalky
-
erytrocyt
VIP
Zápalky napr. takéto
Nech sa páči, určite to tu budú mať - http://www.smokeshop.sk/?template=mps_o ... d=14&cid=1
Nech sa páči, určite to tu budú mať - http://www.smokeshop.sk/?template=mps_o ... d=14&cid=1
-
tereza
Medium Star
no ako ja som vazne zufala... a uz som sa radila asi s kazdym.. skoro som mu kupila model auta (ak by to niekoho zaujimalo, tak shelby cobra GT 500) teda mala som to v plane, ale dnes v noci mi to tak napadlo... lebo raz spominal nieco ze by si dal cigaru
no tak uvidime.. myslim ze je to origos, ne?
a darcekovo mi to zabalia aj v tom obchode ci sa budem musiet este trepat kdesi?
no tak uvidime.. myslim ze je to origos, ne?
a darcekovo mi to zabalia aj v tom obchode ci sa budem musiet este trepat kdesi?
-
erytrocyt
VIP
tereza, ja som z košíc, ten obchod som ti našiel na nete a v živote som v ňom nebol. ale vyzerá veľmi seriózne.
A či je ten darček origoš? Jasné že je. Viac ho poteší darček ktorý chce, nie taký ktorý by sa mu podľa teba hodil. Kúp mu tú cigaru, najlepšie celú škatuľku, ale to by vyšlo na veľké prachy, uvidíš ako sa poteší
A či je ten darček origoš? Jasné že je. Viac ho poteší darček ktorý chce, nie taký ktorý by sa mu podľa teba hodil. Kúp mu tú cigaru, najlepšie celú škatuľku, ale to by vyšlo na veľké prachy, uvidíš ako sa poteší