Cigary

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

fruxo napísal:ako to ze cigara sa neslukuje ? ved potom z toho nemoze byt ziadny pozitok ...
hh no je to mozne ja ako fajciar som tiez vzdy zvyknuty nieco sluknut :D obcas ma zo sluku cigary napne obcas nie heh, :)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

fruxo napísal:ako to ze cigara sa neslukuje ? ved potom z toho nemoze byt ziadny pozitok ...
vies u cigar nejde o to narvat do seba co najviac nikotinu, ale o chut tej cigary, ktoru citis vzadu na jazyku. kedze cigarety su cisto len zmesou niekolkych druhov lacneho tabaku tak tam si chut velmi nemas ako vychutnat...
frenkie
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frenkie »

Ja som fajcil cigaru iba raz lebo to som len chcel ochutnat tak som si kupil v bystrici v europe za 17 nejaku kusovku v nicom nezabalenu a neviem nejako mi nechutila ja som skorej na cigarety ale chcel by som vyskusat nejaku dobru co chuti ,,,,,,za lacny peniaz
poradte
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

v Europe som kupil kus za padika pred rokov, ale to bola klasicka.
daju sa kupit aj s prichutou,ale to je podla mna sracka
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

Pravda...cigary s prichutou su sracky. Frankie...ked chces aspon aku taku kvalitu tak si vyber taku cigaru, ktora je zabalena vo folii...a ak nie to, tak aspon nech je v predajni uskladnena v humidore...take cigary stoja minimalne tu stovku..ale taka kupa sa oplati :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No, ja ti neveim, pozitok z cigarety slukovanej/neslukovanej mi pride rovnaky, niktoin sa tiez vstrebava v ustach...

Fakticky neslukujem ani cigarety, to bude asi tym, ze ked som zacinal pravidelnejsie fajcit tak som fajcil fajku a sem-tam cigaru, na cigarety som presiel az neskor, v stresovejsich obdobiach typu maturita, kedy mi pomahali odburat stres, zatialco cigary a fajku beriem hlavne ako moznost vychutnat si pohodicku
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Neslukujes cigarety? ROFL to ich fajcis kvoli tomu aby si zafrajeril pred detmi na pieskovisku? Ako sorry ale "neslukujem cigarety" to je fakt moc xD
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ferderikoo napísal:Cigarety a celkove fajcenie vyhadzovanie penazi do luftu ... vyse 20000 rocne ide len tak prec pri dennom fajceni celej krabicky
naco sa zapajas? ked je to uplne od temy ? ... nikto si rad dopraje denno-denne nejaku tu cokoladu, nejaku pepsi, nejake nieco .. niekto vyhodi tych istych 40 korun za desinky, niekomu chuti to inemu ine ... stale pocuvat ake je to nebezpecne fajcit a ako to nefajciarom nechuti a neviem co ? ... mne napriklad tiez nechutia palacinky ale niekto kto ich ma rad to nepochopi ... imponuje mi chut tabaku, tak si zapalim .. viem kazim si zdravie .. a co ? ... odopierat si slasti tiez nieje zdrave ... nikdy neveis kedy sa uz rano nezobudis, rad si teda nejaku tu cigaretku uzijem :-) ...

... inak co mna osobne irituje najviac, je fakt, ze vzdy maju co k fajceniu a cigaretam najviac co povedat ludia, co ich v ruke este ani nedrzali :-) ...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Gangy napísal:Neslukujes cigarety? ROFL to ich fajcis kvoli tomu aby si zafrajeril pred detmi na pieskovisku? Ako sorry ale "neslukujem cigarety" to je fakt moc xD
Nie, chuti mi to ukludnuje ma to. Nato fakt nemusim slukovat.
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

ahojte, chcem priatelovi kupit na meniny cigaru ako darcek..
viete mi poradit nejaku fajnu co sa da kupit v trafike? resp v nejakom obchode v bratislave... velmi mi pomozete. dakujem
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Odporúčam ti túto
Je to moja obľúbená značka, poteší každého milovníka tabaku. Jemná chuť,príjemná vôňa. U mňa absolútna jednička. A nech nezabudne. Totálnym hriechom bude ak si ju zapáli zapaľovačom. K tomu mu kúp štýlové zápalky :)
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dobre. kde sa to da kupit? a ake su podla teba stylove zapalky?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

eeste sa chcem opytat.. da sa to dat do nejakeho darcekoveho balenia alebo co.... alebo ta cigara co si mi odporucal je v nejakom samostatnom obale...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

je v takom obale ako sú obalené napr. cigarety, myslím ten priesvitný obal na cigách. len je trošku hrubší. daj mu to darčekovo zabaliť. Poviem ti rovno, tvoja polovička sa poteší, no... mňa by teda takýto darček postavil zo stoličky :)
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no ako ja som vazne zufala... a uz som sa radila asi s kazdym.. skoro som mu kupila model auta (ak by to niekoho zaujimalo, tak shelby cobra GT 500) teda mala som to v plane, ale dnes v noci mi to tak napadlo... lebo raz spominal nieco ze by si dal cigaru
no tak uvidime.. myslim ze je to origos, ne?
a darcekovo mi to zabalia aj v tom obchode ci sa budem musiet este trepat kdesi?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tereza, ja som z košíc, ten obchod som ti našiel na nete a v živote som v ňom nebol. ale vyzerá veľmi seriózne.
A či je ten darček origoš? Jasné že je. Viac ho poteší darček ktorý chce, nie taký ktorý by sa mu podľa teba hodil. Kúp mu tú cigaru, najlepšie celú škatuľku, ale to by vyšlo na veľké prachy, uvidíš ako sa poteší :)
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dobre, tak sa nepytam na konkretny obchod ci mi to zabali, ale ci sa to zvykne robievat..
inac hej, dakujem, vazim si :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Poviem ti pravdu, ja si tieto cigary nechávam dovážať priamo z Kuby, pravidelne tam chodí jeden môj známy. Takže neviem či je vo zvyku že ti to zabalia. Ale opýtaj sa,určite ti v tom pomôžu.
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dobre, dnes tam idem. Potom dam vediet ak niekto bude chciet. zatial dakujem
Napísať odpoveď