Stretko
ufff petrzka... nebol by to pre mna osobne problem, ale idealne by bolo nieco viac v strede mesta. teraz to sice vyzera byt fajn, ale v juni bude cca 30 stupnov a pravdupovediac dlhe cestovanie je v BA naozaj nechutne. mne by uplne vyhovovali zlate (mam to tak pol hodku pesi), ale zrejme by som bol ukrizovany za taky napad. tam sa dostat z petrzky je hotove peklo. skoda, ze v meste nie je nejake jazierko 
-
xivo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aj ked byvam v Petrzalke(nedostal som intrak), moc ju nepoznam, radsej mam tiez otvorene priestranstva .. ak bude fakt teplo siel by som sa aj kupatKibo napísal:ja som tiez neni bohaty, nech sa niekto nechyta ze pozyvam(to ze ta hrca ma 4 kolesa, motor a volant neznamena ze je to auto
)
Imho na pivo, vecer v Petrzalke, hocikedy ... bývam na Záporožskej
kibo to by si musel pracovat pomaly na konci sveta. vis, kde je stara ikea?
odo mna je to daleko vsade k civilizacii
ale thx za ponuku. uvidime, dohodneme
kazdopadne zorganizovat sa nebude problem. treba len navrhnut miesta. kedze petrzku nepoznam (autom tam zvyknem bludit dlhsie ako MHDckou) a vela podnikov s otvorenym priestranstvom tiez nie, tak navrhnem aspon co to
u vodnika - restika na zlatych. velke porcie, opmerne nizka cena
bastion - skvely podnik na trnavskom myte. super pivo, ceny ako vsade inde v meste. nevyhoda - v blizkosti sa neda kde kupat (leda tak vo vlastnej stave
)
slovak pub - ako prve uvediem nevyhodu - nema ziaden priestor vonku. ceny pekne, pivo dobre, jedlo slovenske (cize dobre)
vajnorske jazero - je tam jeden taky maly bufet. predava sa aj pivec a da sa aj plavat
k tomu kupaniu - myslite ale na to, ze alkohol a kupanie su su dve veci, ktore nie su vobec kompatibilne. ja osobne by som do vody nevliezol uz po dvoch pivach. pre istotu
u vodnika - restika na zlatych. velke porcie, opmerne nizka cena
bastion - skvely podnik na trnavskom myte. super pivo, ceny ako vsade inde v meste. nevyhoda - v blizkosti sa neda kde kupat (leda tak vo vlastnej stave
slovak pub - ako prve uvediem nevyhodu - nema ziaden priestor vonku. ceny pekne, pivo dobre, jedlo slovenske (cize dobre)
vajnorske jazero - je tam jeden taky maly bufet. predava sa aj pivec a da sa aj plavat
k tomu kupaniu - myslite ale na to, ze alkohol a kupanie su su dve veci, ktore nie su vobec kompatibilne. ja osobne by som do vody nevliezol uz po dvoch pivach. pre istotu
hm hmm.. ono ked mimomestski nemaju na stretka problem dojst z inych miest, tak nechapem preco by blavak mal problem sa presunut na iny koniec BA. V lokalite problem nevidim, osobne davam prednost posedeniu vonku. Ci to bude pri vode, alebo v meste - to mi je jedno, zalezi tak ale od charakteru stretka - bud sa kupat, alebo pit, ako turtlak pisal.
-
xivo
Light Professional
Obycajne ked sa idem kupat, tak si nejake to pivecko damKoCi napísal: bud sa kupat, alebo pit, ako turtlak pisal.
Alebo ked si dam pivecko a je teplo, tak sa idem kupat
nemyslim ozrat sa do nemoty, ze vo vode zaspim, alebo zabudnem, ze mam trepat rukáma
Na víkend ked pojdem domov, tak donesiem deku, hned 4
Kibo jasne ze pojdem ....
takze najpresnejsie info su zatial iba Jun ? .. EPAAAA
// kibo thnax ..už sa vidím v gramatickom okienku
-
Kibo
Hardcore addict
ak rada nadvazuje nove kontakty tak sa nebranim, ked som bol s gotharom v prahe bol som aj so svojim kamosom a gotharovi to urcite nevadilo. ak je babenka normalna a nebude schovana vo svojej ulite tak nevidim dovod preco by sa nemohla zucastnit, myslim ze to nikomu nebude vadit
ak by navyse aj vyzerala ako carmen electra... 
//Shark NX, ok, ten autobus polskych turistov necham pri dome
//Shark NX, ok, ten autobus polskych turistov necham pri dome