Iné kafe sa rozpadlo

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Sheep napísal:ak tam dakto pojdete tak zverejnite na forum potom nejake fotky :)
No bohuzial to mam daleko :? byvam v KE ... takze ma tam asi neuvidite skoda urcite by som sa isiel pozriet :(
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Flinstone napísal:Ano 30. Februar to bolo pecka naj piesen :D
teraz to pocuvam :) inak pocul som od nich asi jeden album, mal som ho aj doma este ked vysiel, a to album Je tu niekto? je to strasne dobry album, songy Rano, 30. Februar atd... sice pocuvam rap, ale ine kafe a najma tieto songy strasne mozem!
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

Rotten77 napísal:Konecne uz bolo aj na case :twisted: konecne si prestanu ich 13 rocni fanusikovia vraviet punkaci. Dost ma stvalo ked vyhlasovali ze to co hraju je punk :x
tak to hej.nemám rada tie detská ktoré si hovoria že sú punkeri.pritom ani nevedia čo to vlastne je.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ine kafe nikdy o sebe nepovedalo ze je punk ... a vtedy 13 rocne decka mali viac v hlave ako dnesne ..nebol vymyvac mozgov pokec a decka sa neradili do skupiniek ...skratka len pocuvali INE KAFE :) a aj ja BTW ... chcel by som sa ist kuknut ako spomienku
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

kto vsetko ide 22.4 do mlynskej?
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

ako som uz napisal ja idem :wink:
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

počúval som ine kafe keď som bol malý :D bola to pre mňa dobrá kapelka (vtedy) teraz som to už nepočul dosť dlho, ale bolo dobrí 8)
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

SRneC napísal:ine kafe nikdy o sebe nepovedalo ze je punk ... a vtedy 13 rocne decka mali viac v hlave ako dnesne ..nebol vymyvac mozgov pokec a decka sa neradili do skupiniek ...skratka len pocuvali INE KAFE :) a aj ja BTW ... chcel by som sa ist kuknut ako spomienku
pozrite co som objavil, ceknite ten nick, celkom to suvisi s tym INE KAFE a PUNK :lol:

(10:36:45 Punk-inekafe) cawko popismenkuje niekto s /punkačkou/........Punk s not dead..cmuk
SRneC
Addict
Addict

a co si tym chcel akoze povedat? :)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Cooo oni sa rozpadli??? to kedy..:(

8)

pekne ze robia takyto koncert, niektore kapely by si z nich mohli brat priklad, urcite tam pride na marnost ludi.. :idea:
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Idem na 100% aj s mrte kamosmi...asi tam bude strasne vela ludi :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Iné Kafe som počúval, keď som mal tak 8 rokov a vtedy sa mi veľmi páčili.. :D ale teraz je to passe.. a ako kapela sa mi zhnusila.. Vratkov teplý hlas.. ten bubeník bol fajn, inak všetko múka... na koncert sa nechystám.. a som rád, že neoxidujú na rebríčkoch.. aj keď ich veľmi nesledujem.. :wink: :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

To bude skor snaha o zistenie, ako by sa im darilo po comebacku na trhu, kedze uz im chybaju mozno financie. :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

p4ra napísal:To bude skor snaha o zistenie, ako by sa im darilo po comebacku na trhu, kedze uz im chybaju mozno financie. :)
zaujimavy nazor, vratko to urcite vsetko presral na leteckej skole :D .
Mohli to dat aspon cez volny den a nie stvrtok..
halfend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa halfend »

Boli ste na ine kafe ? Ja hej, az z Ostravy :-) Mate nejake fotky ? :-)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

bol som tam :) nuz som si zaspominal na casy ked som chodil do 8meho rocnika? dost husto bolo. necakal som tolko ludi...
SRneC
Addict
Addict

davajte fotky komentare pre nas od stredoslovenska :(
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

pokeclive.azet.sk/partyPhoto.phtml?i9=76eef180ff80&idAction=1676

nefotil som ja len som nasiel odkaz na jednom nemenovanom foto serveri, malo by tam byt aj ine kafe
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Tlačová správa (03.11.2008): POSLEDNÝ KONCERT INEKAFE BUDE NAPOKON V PRAHE!

Skupina Inekafe, ktorá ukončila činnosť vo februári 2006, odohrá svoj posledný koncert napokon v Prahe! V máji tohto roku za účasti takmer 5000 fans sa síce uskutočnil avízovaný posledný koncert kapely v Bratislave, ale vzhľadom na obrovskú fanúšikovskú základňu skupiny aj v Českej republike, práve toto vyvolalo reakciu s požiadavkou na koncert aj v Čechách. Dôvodom tejto skutočnosti je určite aj fakt, že počas posledných rokov existencie bola skupina v Českej republike koncertne veľmi aktívna.

Vzhľadom na aktivitu svojich fanúšikov, členovia dnes už neexistujúcej formácie Inekafe, ktorá sa svojho času označovala za československú, na základe tejto skutočnosti tento fakt uznali a pripustili a po pár vzájomných stretnutiach sa rozhodli túto požiadavku vypočuť. A tak bonusový posledný koncert sa odohrá v sobotu 31. januára 2009 v Prahe v Športovej hale Folimanka a to opäť v zostave, ktorá sa po prvý krát na pódiu stretla práve na spomínanom bratislavskom koncerte, teda Vratko - spev, gitara, Wayo - gitara, Forus - basa, vokály a Dodo - bicie. Netreba spomínať, že sú to štyri najvýznamnejšie postavy, ktoré kedy v kapele v priebehu jej histórie boli. Vstupenky na tento koncert budú v predaji od piatka 31. októbra vo všetkých pobočkách Ticketportálu ako v Českej (www.ticketportal.cz), tak aj v Slovenskej republike (www.ticketportal.sk). Taktiež bude k dispozícii limitovaný počet špeciálneho merchandise, vyrobeného len pre tento koncert. Kapela pri tejto príležitosti postaví najväčší stage, aký kedy na samostatnom koncerte mala a odohrá set cca 90 minút, pričom playlist bude pozostávať jednak z najväčších hitov, ale aj zo skladieb, ktoré singlami nikdy neboli. Na koncerte sa exkluzívne odohrá aj nová skladba, ktorú bude obsahovať aj výberové 2CD Best of Inekafe, plánované k dátumu vydania na jeseň 2009. Celá show bude bude zvukovo aj obrazovo zaznamenaná. Na prípravach tohto koncertu začal pracovať štáb 37 ľudí zložený z realizačného tímu, technického personálu a iných. Skupina Inekafe vznikla v roku 1995 a za celú svoju éru vydala 6 albumov, z ktorých predala cca 100.000 nosičov, vypustila von viac ako 20 singlov, natočila vyše 10 videoklipov a odohrala vyše 800 koncertov v 6 štátoch (Slovensko, Česká republika, Ukrajina, Poľsko, Nemecko a USA). Jej poslednou aktivitou bude už dlho avízované vydanie spomienkového výberového 2CD Best of Inekafe, ktoré výjde presne 09.09.2009. Po nej sa nepredpokladá už žiadna ďalšia čínnosť skupiny.
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

boli dobrí celkom, nie ako mnohí rapoví "umelci" typu Rytmus, Vec a pod.

na koncerte v Mlynskej Doline som bol, a možno pôjdem aj do Prahy...

inak k názoru typu: "Konečne, liezlo mi na nervy ako si hovorili punk a 13-ročné decká sa hrali na punkerov" poviem toľko, že dnešné 13-ročné decká sa hrajú na najhustejších hiphoperov. To už je vporiadku čo? Mladí sú ľahko ovplyvniteľní médiami...

Príbeh bol najhorší album z celkového pohľadu, ale nebol až tak zlý, lepší než napr. E. R. A.
Napísať odpoveď