jasne, ze neda... mozno ani k tym potkanom nebudem mat vytvoreny ziaden citovy vztahfizz napísal:Ale je rozdiel si to zvieratko chytit, pohladkat, citit ako ti papa z ruky ako ked sa cely den pozeras na smradlave ryby...K rybickam sa podla mna ani neda mat citovy vztah.
Pieskomil
som ich dal do vane, ale len dvoch, tretieho sa mi nechcelo chytat, resp. nechcel nejak ostat na ruke, tak som nechal len dvoch a ked som ich chcel vybrat, normalne to uz skakalo 
//autoeditácia príspevku ( 15 May 2008, 12:58 )
chcem sa opytat nieco... mam ich v jednom vacsom akvariu troch, doteraz nebol ziadny problem, no akoby na jedneho utocili... a ten jeden, na ktoreho sa mi zda, ze utocili, alebo tak, tak je uplne krotky na ruke, sam mi tam vojde a skoro sa nehybe, len tak troska lezie... a ti dvaja, co su v akvarku teraz, tak ani jeden z nich mi nevojde do ruky sam... dal som zatial toho tretieho do lavoru a dal mu tam piliny, co s nimi spravit teraz? moze byt, ze beriem do ruky len toho jedneho (co je v lavore momentalne) a ostatni ziarlia? lebo neviem, kedy ktoreho beriem
//autoeditácia príspevku ( 15 May 2008, 12:58 )
chcem sa opytat nieco... mam ich v jednom vacsom akvariu troch, doteraz nebol ziadny problem, no akoby na jedneho utocili... a ten jeden, na ktoreho sa mi zda, ze utocili, alebo tak, tak je uplne krotky na ruke, sam mi tam vojde a skoro sa nehybe, len tak troska lezie... a ti dvaja, co su v akvarku teraz, tak ani jeden z nich mi nevojde do ruky sam... dal som zatial toho tretieho do lavoru a dal mu tam piliny, co s nimi spravit teraz? moze byt, ze beriem do ruky len toho jedneho (co je v lavore momentalne) a ostatni ziarlia? lebo neviem, kedy ktoreho beriem
a nevies povedat, co mam spravit s tym pieskomilom? teraz ho mam zvlast, dal som mu napit z napajadla, nieco vypil, chodi so zavretymi ocami...erytrocyt napísal:Nie nechoval. Ale moja kamarátka doma potkana chovala. Starala sa oň príkladne, napriek tomu jej raz takmer odkusol palec.
//predpokladam, ze mu je zima, troska sa trasie a tak...