Pieskomil

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

fizz napísal:Ale je rozdiel si to zvieratko chytit, pohladkat, citit ako ti papa z ruky ako ked sa cely den pozeras na smradlave ryby...K rybickam sa podla mna ani neda mat citovy vztah.
jasne, ze neda... mozno ani k tym potkanom nebudem mat vytvoreny ziaden citovy vztah :D svoje rybycky som splachol do hajzlu...
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

rychle nohy.. mi hovor mam tiež pieskomila minule mi utiekol a som ho chytal hodinu a pol ked chce tak beži strašne rychlo
2Pacaveli
Addict
Addict

JV napísal:rychle nohy.. mi hovor mam tiež pieskomila minule mi utiekol a som ho chytal hodinu a pol ked chce tak beži strašne rychlo
jj, som len pozeral, ked sa skrabkal, som nestihal mu nohu sledovat :D je to sranda, strasne zlate to je :)
heelie
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa heelie »

ja teda k svojim potkanom citovy vztah vytvoreny mam, ved to je normalne celkom velke, strasne zlate zviera, ktore nikomu nechce ublizit :) mojee :P
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

k tej hudbe.. mam furt na plne gule dajaky black pusteny, potvorky mam relativne blizko reprakov a normalne spia ani sa nepohnu... ale zato v noci ket je ticho robia bordel uzasny... demoluju klietku a tak podobne.. ale uz som si zvykol
heelie
Light Expert
Light Expert

vies, oni ti to vracaju :D
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

dik za radu :)
DexterZA
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DexterZA »

kedysi davno som kdesi cital, ze hlodavce maju niekolkonasobne lepsi sluch ako clovek, ak si dobre pamatam, tak neviem ci to nebolo az 15x, tak si skus tu hudbu predstavit ich usami.. :wink:
2Pacaveli
Addict
Addict

som ich dal do vane, ale len dvoch, tretieho sa mi nechcelo chytat, resp. nechcel nejak ostat na ruke, tak som nechal len dvoch a ked som ich chcel vybrat, normalne to uz skakalo :D

//autoeditácia príspevku ( 15 May 2008, 12:58 )
chcem sa opytat nieco... mam ich v jednom vacsom akvariu troch, doteraz nebol ziadny problem, no akoby na jedneho utocili... a ten jeden, na ktoreho sa mi zda, ze utocili, alebo tak, tak je uplne krotky na ruke, sam mi tam vojde a skoro sa nehybe, len tak troska lezie... a ti dvaja, co su v akvarku teraz, tak ani jeden z nich mi nevojde do ruky sam... dal som zatial toho tretieho do lavoru a dal mu tam piliny, co s nimi spravit teraz? moze byt, ze beriem do ruky len toho jedneho (co je v lavore momentalne) a ostatni ziarlia? lebo neviem, kedy ktoreho beriem :?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ak ho berieš do ruky príliš často, môže tým ostatným vadiť jeho pach, ktorý dostane od teba. Ber ich do ruky rovnako, alebo na nich všetkých trošilinku strekni napr. Axe, alebo niečo podobné. Pach bude rovnaký, problém nebude.
2Pacaveli
Addict
Addict

erytrocyt napísal:Ak ho berieš do ruky príliš často, môže tým ostatným vadiť jeho pach, ktorý dostane od teba. Ber ich do ruky rovnako, alebo na nich všetkých trošilinku strekni napr. Axe, alebo niečo podobné. Pach bude rovnaký, problém nebude.
no, ale ked ja neviem ktoreho beriem, ked su rovnaky :D
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

mala som na intraku .:) ale bol akysi agresivny tak som ho dala do akvatra kruzku ..skoda no mile zvieratko..:) zerie to to co kupis v predajni, a este neaku cerstvu zeleninkua ovocie..:) chcela by som radsej potkana..len je to vecsie a zatial to nemam kde chovat.:P
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Potkany sú agresívne a kusnú ťa bez dôvodu.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

mna kusol bez dovodne moj pieskomil, a s potkanmi mam len dobre skusensoti ...navyse kazdy zivocich ma roznu povahu..ako aj ludia
heelie
Light Expert
Light Expert

erytrocyt napísal:Potkany sú agresívne a kusnú ťa bez dôvodu.
blaznis? choval si niekedy v zivote potkana? ak hej, tak to musel ma u teba desne podmienky, ked hryzol
2Pacaveli
Addict
Addict

no, dal som toho jedneho zvlast do mensieho akvarka a dal som mu tam piliny, brat mi ma zistit co sa s tym da robit... celkovo je taky unaveny, nebeha ako tamtie ani nic... :( nevyzera, ze somnou este dlhsie ostane, teraz neviem, ci som spravil niekde chybu ja, ci nie :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Pacaveli ak neprotestuje ked si ho vezmes na ruku a obzeras ... tak sa na neho mrkni ci nema niekde nejaky skrabanec alebo otvorenu ranu.
Ak nie ... a nos, oci, atd ma v poriadku tak by sa nic nemalo diat.
Mozno je len kludnejsi ... nemusi to rovno znamenat ze ti ma ochvilu umriet.
2Pacaveli
Addict
Addict

no... on aj ked chodil, tak mal vacsinu casu zavrete oci, teraz lezi v tej tube z toaletaku a asi spi, ale troska sa trasie, asi mu je zima, ale neviem, co s nim, ked ostatnim nebola :? a nema ziadne rany, akurat sa mi zda, ze ma troska vykuasnu srst od ostatnich.. prave preto som ho dal prec.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

heelie napísal:blaznis? choval si niekedy v zivote potkana? ak hej, tak to musel ma u teba desne podmienky, ked hryzol
Nie nechoval. Ale moja kamarátka doma potkana chovala. Starala sa oň príkladne, napriek tomu jej raz takmer odkusol palec.
2Pacaveli
Addict
Addict

erytrocyt napísal:Nie nechoval. Ale moja kamarátka doma potkana chovala. Starala sa oň príkladne, napriek tomu jej raz takmer odkusol palec.
a nevies povedat, co mam spravit s tym pieskomilom? teraz ho mam zvlast, dal som mu napit z napajadla, nieco vypil, chodi so zavretymi ocami...

//predpokladam, ze mu je zima, troska sa trasie a tak...
Napísať odpoveď