Ja treti mesiac Adio Euegene... Socky ich stiahli z predaja uz takze mensia foto... A ten pattern nie su gulicky. Take prepletane 6-uholniky. O cene hovorit nebudem. Stali tolko, za kolko stoji kvalita Adio.
teraz mam nejake smiesne napodobeniny tych adidas, co som znicil z dargova za 400 sk a chcem mat, resp. kupim nieco v tom style (asi zas adidas, no este uvidim) pred zaciatkom skoly.
Preco zehlicky? Su to éS-ky. Zehlicky su DC-cka niektore. Nie su to az tak siroke boty a ja tiez mam malu nohu takze siroke bytani nemozu. Opat dakujem cloveku, ktory sa k.rva zas nepodpisal pod K- v tejto teme s odvodnenim "strasne topanky. U nas v obchode predavaju kabelku s Britney a stoji len 30 sk...kup si k topankam.". Nemusi sa ale "legitimovat", je to jeho vec.
//sacek: kazdy ma iny vkus. Ja nie som skater, moje Eugeny mam kvoli Bioflexu. Technologi na podporu paty. Taky lepsi antishock.
curious napísal:čo na nich poviem? hm asi nič,lebo sú to opäť tie široké "žehličky" prečo sa (skoro) každému páčia tie "skejty"?
pekne,pohodlne,dobre drzia nohu,dobre aj na dlhsie vychadzky...aspon tie moje adio eugene
zalezi tiez podla vkusu no...nemozes cakat ze sa kazdemu bude pacit to co tebe
pinacolada napísal:pekne,pohodlne,dobre drzia nohu,dobre aj na dlhsie vychadzky...aspon tie moje adio eugene
zalezi tiez podla vkusu no...nemozes cakat ze sa kazdemu bude pacit to co tebe
šak to je jasné,ale čo som v poslednom čase spozoroval, tak veľa ľudí prešlo na "skejty" ...
// ach ked uz niekto dokaze dat karmu za takyto prispevok tak ma v hlae tak akurat nasrane...
//tomasko: ja som ich mal dlho /celeee leto/ taketo a boli uplne pohodlne. zeby si mal zly kus alebo vadnu nohu? heh /mne sa potrhali ked som v nich hral basket. dostal som slapak/