ANTIFICO
No ty si tomu zase dal. Jediny, kto sa tu svojim prejavom prezentuje ako sedliak si ty, drahy slay... a ide ti to priam dokonale.slay napísal:no zober si kolko z dajme tomu 5 a pol melka ludi ma pravo volit.. zober ze k urnam dosla polovica.. a zober ze s tej polovice smer dostal cca 29per.. co je prinajlepsom nieco medzi 6oo -7oo tis sedialkov.. a zober ze to ludia volili len ako pomstu minulej vlade.. resp. vsetci looseri sa spojili.. resp. vysledok volieb bol nevyhnutny po 4 rokoch niecoho neidentifikovatelneho a 4 rokoch povedzme ze pravice.. plus neake tie nacionalisticke hlasy ktore pred tym upadli.. klasicky politicko ekonomicky cyklus.. mno a mas to tu.. za prve 2 roky nic podstatne => dalsie 2 ani tolko.. a vsetci sedliaci su spokojni.. idylkatram ta rara pam pam
ale ludsilne rozhodol.. heheheheh
No napis, kto by mal byt za sucasnej situacie realnou alternativou dnesnej vlade, hm? Zeby strany sucasnej opozicie, ktore sa dodnes nedokazali spamatat z marazmu, ktoreho pociatky siahaju do obdobia munulej vlady? Uz si zabudol ako KDH polozilo minulu vladu a jej predseda vyhlasoval, ako KDH odmieta byt vo vlade, na ktorej cele stoji vierolomny clovek (Dzurinda)? Dnes to iste KDH, s tym istym predsedom na cele spolu s SDKU odpisuje SMK, na ktorej cele stoji dalsi expert (Csaky). Jednoducho kocurkovo... v opozicii je kazdy proti kazdemu podla toho, ako im to pride vhod. Nie je sa teda comu cudovat, ze preferencie tychto stran su take ake su. Nuz a za tento marazmus v absolutne nedoveryhodnej opozii mozes Fica len tazko obvinovat...
PS: Uchylovanim sa k pojmom ako sledliaci etc. akurat preukazujes svoju ubohost, ako aj bezradnost zo sucasnej situacie
Co je na tom spatne? Nic ti do ust nevkladam. Myslim, ze suvislost mojej reakcie s tym, co si napisal je jasna. Typicke skor je, ze nakolko nedokazes reagovat k veci, opat sa raz snazis diskusiu na konkretnu temu odputat na diskusiu "o prispevkoch"...slay napísal:zase trepes dve na tri o svojom.. o ziadnych alternativach tu nikto nehovoril.. a ja som proti nicomu neprotestoval.. opat mi vkladas slova do ust.. ja poviem ze to ani inak dopadnut nemohlo.. a ty na mna vybalis otazku ako inak by som si to predstavoval... TYPICKE
Co konkretne si namyslam, resp. domyslam? Uletene fabulacie z nicoho su tvoja parketa- pokus sa ma nesudit podla seba slay.slay napísal:toto su tvoje klasicke recicky.. odpust mi .. ale slovo sedliak podla mna az nadmerne vystihuje prototyp volica smeru Wink.. v ostatnych veciach si ako obvykle prilis domyslas .. a hlavne namyslas..
Volicov Smeru si pokojne nazyvaj ako chces... pokym neporusujes pravidla fora, tvoj prejav pohostinstva IV. cenovej je vylucne a len tvoja vec. Pokial vsak ide o podstatu, t.j. potencialny elektorat Smeru, dodnes mas zjavne problem vyrovnat sa s realitou:
www.hojko.com/viewtopic.php?p=817129#817129
www.hojko.com/viewtopic.php?p=817937#817937
Tak potom?slay napísal:.. netvrdim ze nieco je nevporiadku..
Zasnem nad tvojou schopnostou motat sa vo vlastnych slovach. Toto je vsak s ohladom na temu uz naozaj "mimo misu".
Samozrejme. Kto by nepoznal nalepky, ktore Ficovi pomohli vyhrat volby? Tento druh "PR" moze zaposobit naozaj len na plytke osobnosti. Cela antifico kampan bola imo vzhladom na svoj ucel skor kontraproduktivna, nehovoriac o tom, ze ju za trapnu povazovali aj ludia v mojom okoli, ktori Fica zrovna nemusia. A nakolko sledujem, ze ten namet ta potesil, prikladam dalsie... ; )Hacket napísal:to asi poznáte
Čo na tom Dzurindovi vidíte. Čo bolo za jeho vlády také OK.
1.Inflácia - vysoká
2.Nezamestnanosť - vysoká
3.Zahraničné investície - nízke. A aj keď nejakí investori boli(bola aj taká situácia) vláda nebola ochotná finančne podporiť investora alebo kým sa rozhýbala ten išiel niekam inam a ľudia boli zasa bez práce - ďakujeme pán Dzurinda.Koľko prišlo v rokoch 1998 - 2006 zahraničných investorov?Veľmi málo.
4. Ceny energii rástli enormným tempom. Ceny si určovali monopoly.Úrad pre reguláciu sieťových odvetví mám taký dojem pod ich vplyvom t.j. , že by si tam niekoho kúpili.
5.Štát zrušil bonifikáciu úverov.
6.S privatizovali SPP, SE. O pár rokov budú energie alfou a omegou ekonomiky.
Veď SDKÚ,KDH,SMK nemá politické témy. Tie témy čo som hore vymenoval tie sú pre Slovensko podstatné. Hospodárske a ekonomické témy sú na prvom mieste.
Preč s Dzurindom vidíme aj tie jeho čistky vo vlastnej strane. Hrá sa na veľkého demokrata.
Nech žije SMER,SNS,HZDS.
Slay dúfam, že som ťa zaujal.
1.Inflácia - vysoká
3.Zahraničné investície - nízke. A aj keď nejakí investori boli(bola aj taká situácia) vláda nebola ochotná finančne podporiť investora alebo kým sa rozhýbala ten išiel niekam inam a ľudia boli zasa bez práce - ďakujeme pán Dzurinda.Koľko prišlo v rokoch 1998 - 2006 zahraničných investorov?Veľmi málo.
4. Ceny energii rástli enormným tempom. Ceny si určovali monopoly.Úrad pre reguláciu sieťových odvetví mám taký dojem pod ich vplyvom t.j. , že by si tam niekoho kúpili.
Veď SDKÚ,KDH,SMK nemá politické témy. Tie témy čo som hore vymenoval tie sú pre Slovensko podstatné. Hospodárske a ekonomické témy sú na prvom mieste.
Preč s Dzurindom vidíme aj tie jeho čistky vo vlastnej strane. Hrá sa na veľkého demokrata.
Nech žije SMER,SNS,HZDS.
1.) samozrejme, este vysia ako v Madarsku, Cechach, alebo PolskuNitrid4 napísal:Čo na to Dzurindovi vidíte. Čo bolo za jeho vlády také OK.
1.Inflácia - vysoká
Nech žije SMER,SNS,HZDS.
2.)o takmer 13% za 7rokov spadla len tak, uderom cervenej hviezdy z Vychodu sa 3/4 miliona ludia zmestnalo
3.)to urcite, nepocitaju US Steel tak za posledne dva roky, podla teba prisli vsetci zahranicny investori a nepritiahlo ich nic mensie ako do lava otoceni cerveni papalasi.
4.)to je Dzurindova chyba? nereaguju spolocnosti na vyvoj meny a cien energii na svetovych trhoch?
Jedine s cim sa da suhlasit je ze opozicia starila uroven a akukolvek sancu vyhrat volby.
Kym nieco napises, tak aspon trochu porozmyslaj nad pricnou mometalneho stavu, pricom dovodom by nemal byt "sled hospodarsko-politickych zazrakov v lete 2006"
Ale jackb. Ceny energii a ich zvyšovanie to sú len hry monopolov, že nemôžu pomalšie zvyšovať ceny.Ľudia musia zaplatiť tých sa nepýtajú. Monopoly budú vždy v zisku len sa snažia maximalizovať zisk za každú cenu. US steel to je tých tvojich veľa investorov. Nebyť úsilia P.Ruska ani Kia by neprišla na Slovensko.Do Čiech,Maďarska za Dzurindovej vlády smerovalo omnoho omnoho viac zahraničných investícii ako k nám.
Hráš sa nejakého veľkého politológa čo si myslím máš od toho veľmi ďaleko.
Ty máš taký názor ja mám iný. Hospodárstvo šlape to je podstatné.
Volíme SMER,SNS,HZDS.
Volíme SMER,SNS,HZDS.
asi si ma nepochopil. US Steel som spomenul preto, lebo jeho prichod nemozno oznacit za prinos reforiem oboch Dzurindovych vlad narozdiel od automobiliek Kia, PSA a inych investorov.Nitrid4 napísal:Ale jackb. Ceny energii a ich zvyšovanie to sú len hry monopolov, že nemôžu pomalšie zvyšovať ceny.Ľudia musia zaplatiť tých sa nepýtajú. Monopoly budú vždy v zisku len sa snažia maximalizovať zisk za každú cenu. US steel to je tých tvojich veľa investorov. Nebyť úsilia P.Ruska ani Kia by neprišla na Slovensko.Do Čiech,Maďarska za Dzurindovej vlády smerovalo omnoho omnoho viac zahraničných investícii ako k nám.
Volíme SMER,SNS,HZDS.
problem v tom, ze sa viac investovalo u nasich susedov by som nevidel vo "zvieratku, ktore roazdeluje pozicie pri valovceku". skor v tom, ze vo vacsine sveta ani dnes, po takmer 2rokoch Ficovej vlady, slovo Slovensko nehovori nic a ked aj ano tak to evokouje skor "provinciu" vramci Ceska, Ruska ci Juhoslavie.
Je chybov, ked sa niekto snazi zarobit? To je kapitalizmus, a vo svete to funguje tak, ze co najviac statneho majetku patri nadnarodnym spolocnostiam, ktore s nim, na 90%,vedia hospodarit ako stat
Rekcia na tvoju poznamku k mojej osobe by bola hruba odbocenim od temy, takze na nu nebudem reagovat.
Neviem preco si vykas, lebo sa najde dost ludi, ktori nebudu volit tebou spomenute strany,alebo radsej nebudu volit vobec.
Slay sa ozval to je super, super. Hrám ti na nervičky a to ta štve čo? Je tu aspoň niekto kto ti oponuje. Keď budeš potrebovať niečo s notebookom tak povedz.
Tak ty si mi veľký ekonóm. A tie nevkusné narážky na sedliaka no zasa si sa vyznamenal. Gratulujem
Povedzte mi konečne dôvody, prečo by mali ľudia voliť SDKÚ,KDH,SMK.
Voľme SMER,SNS,HZDS.
Tak ty si mi veľký ekonóm. A tie nevkusné narážky na sedliaka no zasa si sa vyznamenal. Gratulujem
Povedzte mi konečne dôvody, prečo by mali ľudia voliť SDKÚ,KDH,SMK.
Voľme SMER,SNS,HZDS.
Slay aj tak vyhráme. Inak dík za prívetivé slová to som aj od teba čakal.
Povedzte mi konečne dôvody, prečo by mali ľudia voliť SDKÚ,KDH,SMK. Nikto mi na to neodpovedal čo sa deje?
Hodnotím ako bolo predtým a ako je teraz. Je to také jednoduché. Teraz je lepšie ako za Dzurindovej vlády. Mňa tvoji fanúšikovia nezaujímajú,každý nech si fandí komu chce.
Vyhráme, vyhráme, vyhráme, vyhráme vyhráme Smer,SNS,HZDS.
Životná úroveň rastie!!!!!!
Povedzte mi konečne dôvody, prečo by mali ľudia voliť SDKÚ,KDH,SMK. Nikto mi na to neodpovedal čo sa deje?
Hodnotím ako bolo predtým a ako je teraz. Je to také jednoduché. Teraz je lepšie ako za Dzurindovej vlády. Mňa tvoji fanúšikovia nezaujímajú,každý nech si fandí komu chce.
Vyhráme, vyhráme, vyhráme, vyhráme vyhráme Smer,SNS,HZDS.
Životná úroveň rastie!!!!!!
Najsilnejšia opozičná strana SDKÚ-DS hrubo zavádza verejnosť. Jej poslankyňa Tatiana Rosová totiž opakovane uviedla, že neovplyvňovala konanie aktivistov za férové školné. Po svojom piatkovom zasadnutí (16. mája) to s ľútosťou konštatuje Štrajkový výbor študentov (ŠVŠ).
"Rosová vtedy vyzvala študentov, aby zorganizovali demonštráciu najneskôr do piatka 11. apríla, čo vysvetlila zámerom SDKÚ-DS politicky využiť demonštráciu pri nadchádzajúcich interpeláciách v parlamente,"
Cieľom Rosovej je podľa výboru zrejme vytvorenie mediálneho priestoru, ktorý by zodpovedal jej osobným ambíciám a plánom SDKÚ-DS.
To sú citáty z médii.
Tak takto nejako sa prezentuje politika SDKÚ-DS.Takto si SDKÚ-DS vytvára politické témy a zavádza verejnosť.SDKÚ-DS. Ďakujem na takú politiku SDKÚ-DS naletí už málokto. Už ich dúfam mnohí ľudia prekukli.
Nikto mi stále nepovedal prečo by sme mali voliť SDKÚ-DS, KDH, SMK.
Ľudia voľme Smer,SNS,HZDS.
"Rosová vtedy vyzvala študentov, aby zorganizovali demonštráciu najneskôr do piatka 11. apríla, čo vysvetlila zámerom SDKÚ-DS politicky využiť demonštráciu pri nadchádzajúcich interpeláciách v parlamente,"
Cieľom Rosovej je podľa výboru zrejme vytvorenie mediálneho priestoru, ktorý by zodpovedal jej osobným ambíciám a plánom SDKÚ-DS.
To sú citáty z médii.
Tak takto nejako sa prezentuje politika SDKÚ-DS.Takto si SDKÚ-DS vytvára politické témy a zavádza verejnosť.SDKÚ-DS. Ďakujem na takú politiku SDKÚ-DS naletí už málokto. Už ich dúfam mnohí ľudia prekukli.
Nikto mi stále nepovedal prečo by sme mali voliť SDKÚ-DS, KDH, SMK.
Ľudia voľme Smer,SNS,HZDS.