Posudenie situacie ako na tom som

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cmuk55
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Posudenie situacie ako na tom som

Príspevok od používateľa cmuk55 »

predstavte si alebo sa skuste vzit do situacie ze mate kamaratku, dost si spolu pisete, obcas zavolate, stretnete sa a tak no a stale mate o com kecat a je vam spolu fajn. niekedy sa sak najdu male hadky ale potom to minutove udobrenie stoji za to a zase je vsetko v poriadku.

teraz by som presiel k veci. ked ste s niekym a je vam fajn, mate sa o com rozpravat hodinu, dve, tri a aj cely vecer, zabavate sa, smejete sa, dokazete si zo seba utahovat ale neviete ako to vnima druha strana. pekne pohlady, jemne dotyky, hladkanie a opat pekne pohlady z oci do oci. ako by ste nieco take vnimali vy? myslite si, ze tam je sanca? myslite si, ze keby v tom bol problem alebo neboli sympatie, tak ze by odmietla tie dotyky?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Je len jedna moznost, ako to zistit. Ta moznost je vsak riskantna, 50:50.
cmuk55
Expert
Expert

aka je ta moznost podla teba?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Povedat jej to, ale osobne by som vyckal na nejaku vhodnu situaciu a rovno ju pobozkal. Bud dostanes facku, alebo dalsi bozk.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

dotyky hladkanie? na co este cakas? asi na dobru prilezitost ako ju pobozat :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

akoze naco cakas? naco sa tu take pytas? sak ked chces vyskusaj... ale ako spominal kolega, je to 50:50 :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

pershing napísal:akoze naco cakas? naco sa tu take pytas? sak ked chces vyskusaj... ale ako spominal kolega, je to 50:50 :)
v tejto situacii by som uz dal 60-40 pre nho, ked uz su viac ako znami :)

do toho !
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

každý ti vraví, že máš to skúsiť že je tam ta šanca.... takže nejdem sa ja opakovať.... súhlasím s ostatnými :)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

kto neriskuje, nema ;)
mozno by si sa uspokojil aj s tymto...len aby to nedopadlo tak, ze si casom najde priatela ;)...chod do toho!
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Risk je niekedy zisk... Ja som s mojou priatelkou pred tym nikdy nevedel, ako som na tom, boli sme parkrat vonku na caji a raz ma bola cakat na vlakovej stanici, ked som sa vacal z intraku... ale vsetko prebiehalo tak kamaratsky... problem bol v tom, ze som ju poznal uz hodne dlho... ale som si povedal, ze to skusim... pozval som ju ku mne s tym, ze kukneme nejake filmy.... po prvom filme som ju chytil okolo pasa a druhou ju hladil po ruke...:) no a koniec 2 filmu sme uz nevideli....

a preto, ak citis aspon malu naklonnost z jej strany, musis si predpripravis nejaku peknu situaciu.... ne skocit na nu, ked si pri bare objednava pivo.... ale napr po vecernej prechadzke v parku sa posadte na lavicku a ostatne je uz na tebe... len treba prekonat strah zo zlyhania... GOOD LUCK :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tú sú šance iste väčšia ako 60:40. Ja to vidím priaznivo. :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

na co cakas? kym si najde priatela? Take The Chance man!
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Nj vole :D
ako povedali mnohi predo mnou tak sanca tu je a aj ked to nevyjde na prvykrat tak este je .D mne moja sucasna priatelko-kamaratka pri prvom pokuse o bozk povedala, ze ju nemam provokovat, lebo ma uhryzne :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

axXis napísal:Nj vole :D
ako povedali mnohi predo mnou tak sanca tu je a aj ked to nevyjde na prvykrat tak este je .D mne moja sucasna priatelko-kamaratka pri prvom pokuse o bozk povedala, ze ju nemam provokovat, lebo ma uhryzne :D
tak to mas fakt vzacnu kamosku :) nie kazde dievca vie takto pomerne rozumne zareagovat
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

...jedina vec co ti to moze pokazit je ze je lesba
cmuk55
Expert
Expert

addictor: aj ja som s touto kamaratkou bol par krat von, par krat na kofole, par krat len tak prejst sa a tiez som nevedel na com som lebo ona to na sebe nedava spoznat. aspon ja som to na nej nespoznal az minule ked sme boli spolu som si vsimol, ze sa vobec nebranila a ze jej to bolo mozno aj prijemne a tak si myslim ze tam naklonnost z jej strany je. aky film si dival s priatelkou? zrejme ste sedeli na gauci vedla seba alebo na posteli a pozerali film. len ja neviem ci budem mat taku moznost pozriet si to v obyvacke na dvd a ci vobec pozve prijatie na film. divat film na pc sa mi akosi nepozdava lebo je to male na monitore a sedeli by sme oddelene v kreslach a tam by to s tymi dotykmi asi neslo.

ked s nou budem sam a bude nam dobre, tak skusim opat tie dotyky, nezne pohladenia, pohlady z oci do oci a podla toho zhodnotim situaciu. ako vravite tak je to asi celkom dobre. dakujem za podporu.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Chlape skús to.. :wink: skús ešte niečo.. dotýkaš sa jej rúk.. kde všade sú tie dotyky?.. skús ju pohladiť po líci, alebo potvári, za vlasy.. uvidíš pohľad a potom reaguj.. ak ostane a bude držať znamená to, že ti verí..(pozeral som o tom dokument v telke :P )ak sa uhne, ostaň radšej pri tých rukách... a postupuj pomalšie.. :) ale predsa len za skúšku nič nedáš.. :) veľa šťastia..
cmuk55
Expert
Expert

hladeniu na ruke sa nebranila, ani ked som ju drzal za plece a hladkal po pleci. ani vlasom sa nebranila.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

:lol: nejde o to, či sa bránila, ale ako sa tvárila.. skús to líce, jemne si ju vo vhodnej chvíli pritiahni k sebe.. a ak nebudeš cítiť nijaký odpor, alebo nepekný pohľad, alebo tak.. tak ju pobozkaj.. Ale pred tým, tesne pred tým, by som sa jej spýtal.. "smiem Ťa pobozkať", alebo niečo také..veď máš vlastnú hlavu.. tak ňou pohni.. :) :wink:
cmuk55
Expert
Expert

ja som to myslel tak ze keby jej to nebolo prijemne, tak sa asi odtiahne, da mi prec tu ruku, nieco by mi povedala alebo nieco v tom zmysle.

spytat sa ci ju smiem pobozkat? to mi pride ako dost hlupa otazka.
Napísať odpoveď