Posudenie situacie ako na tom som
Posudenie situacie ako na tom som
predstavte si alebo sa skuste vzit do situacie ze mate kamaratku, dost si spolu pisete, obcas zavolate, stretnete sa a tak no a stale mate o com kecat a je vam spolu fajn. niekedy sa sak najdu male hadky ale potom to minutove udobrenie stoji za to a zase je vsetko v poriadku.
teraz by som presiel k veci. ked ste s niekym a je vam fajn, mate sa o com rozpravat hodinu, dve, tri a aj cely vecer, zabavate sa, smejete sa, dokazete si zo seba utahovat ale neviete ako to vnima druha strana. pekne pohlady, jemne dotyky, hladkanie a opat pekne pohlady z oci do oci. ako by ste nieco take vnimali vy? myslite si, ze tam je sanca? myslite si, ze keby v tom bol problem alebo neboli sympatie, tak ze by odmietla tie dotyky?
teraz by som presiel k veci. ked ste s niekym a je vam fajn, mate sa o com rozpravat hodinu, dve, tri a aj cely vecer, zabavate sa, smejete sa, dokazete si zo seba utahovat ale neviete ako to vnima druha strana. pekne pohlady, jemne dotyky, hladkanie a opat pekne pohlady z oci do oci. ako by ste nieco take vnimali vy? myslite si, ze tam je sanca? myslite si, ze keby v tom bol problem alebo neboli sympatie, tak ze by odmietla tie dotyky?
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Risk je niekedy zisk... Ja som s mojou priatelkou pred tym nikdy nevedel, ako som na tom, boli sme parkrat vonku na caji a raz ma bola cakat na vlakovej stanici, ked som sa vacal z intraku... ale vsetko prebiehalo tak kamaratsky... problem bol v tom, ze som ju poznal uz hodne dlho... ale som si povedal, ze to skusim... pozval som ju ku mne s tym, ze kukneme nejake filmy.... po prvom filme som ju chytil okolo pasa a druhou ju hladil po ruke...
no a koniec 2 filmu sme uz nevideli....
a preto, ak citis aspon malu naklonnost z jej strany, musis si predpripravis nejaku peknu situaciu.... ne skocit na nu, ked si pri bare objednava pivo.... ale napr po vecernej prechadzke v parku sa posadte na lavicku a ostatne je uz na tebe... len treba prekonat strah zo zlyhania... GOOD LUCK
a preto, ak citis aspon malu naklonnost z jej strany, musis si predpripravis nejaku peknu situaciu.... ne skocit na nu, ked si pri bare objednava pivo.... ale napr po vecernej prechadzke v parku sa posadte na lavicku a ostatne je uz na tebe... len treba prekonat strah zo zlyhania... GOOD LUCK
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
tak to mas fakt vzacnu kamoskuaxXis napísal:Nj vole![]()
ako povedali mnohi predo mnou tak sanca tu je a aj ked to nevyjde na prvykrat tak este je .D mne moja sucasna priatelko-kamaratka pri prvom pokuse o bozk povedala, ze ju nemam provokovat, lebo ma uhryzne
addictor: aj ja som s touto kamaratkou bol par krat von, par krat na kofole, par krat len tak prejst sa a tiez som nevedel na com som lebo ona to na sebe nedava spoznat. aspon ja som to na nej nespoznal az minule ked sme boli spolu som si vsimol, ze sa vobec nebranila a ze jej to bolo mozno aj prijemne a tak si myslim ze tam naklonnost z jej strany je. aky film si dival s priatelkou? zrejme ste sedeli na gauci vedla seba alebo na posteli a pozerali film. len ja neviem ci budem mat taku moznost pozriet si to v obyvacke na dvd a ci vobec pozve prijatie na film. divat film na pc sa mi akosi nepozdava lebo je to male na monitore a sedeli by sme oddelene v kreslach a tam by to s tymi dotykmi asi neslo.
ked s nou budem sam a bude nam dobre, tak skusim opat tie dotyky, nezne pohladenia, pohlady z oci do oci a podla toho zhodnotim situaciu. ako vravite tak je to asi celkom dobre. dakujem za podporu.
ked s nou budem sam a bude nam dobre, tak skusim opat tie dotyky, nezne pohladenia, pohlady z oci do oci a podla toho zhodnotim situaciu. ako vravite tak je to asi celkom dobre. dakujem za podporu.
-
Začiatok Konca
Professional
Chlape skús to..
skús ešte niečo.. dotýkaš sa jej rúk.. kde všade sú tie dotyky?.. skús ju pohladiť po líci, alebo potvári, za vlasy.. uvidíš pohľad a potom reaguj.. ak ostane a bude držať znamená to, že ti verí..(pozeral som o tom dokument v telke
)ak sa uhne, ostaň radšej pri tých rukách... a postupuj pomalšie..
ale predsa len za skúšku nič nedáš..
veľa šťastia..
-
Začiatok Konca
Professional