UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Prve co ma prekvapilo ked som vstupil do tejto diskusie bolo to ze vacsina veri :lol: ...

Ja neverim... Vela hluposti pozerate, citate, a hladate na youtube
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Fondo »

Nadeo napísal:samozrejme... ked prileti ufo tak vie hovorit po anglicky :D
to inteerview je na zázname ktorý tam ukazujú.Ten chlap čo sa s nim rozprávajú nieje mimozemšťan ale chcel aby bola jeho identita utajená omg..Skôr než niečo skritizujem tak sa nato aspoň poriadne pozriem..
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

UFO = neidentifikovateľný lietajúci objekt
Keby som neveril v UFO, tak by som bol riadny idiot. Alebo riadny génius, ktorý vždy všetko rozpozná. A ty veríš v IFO?
Verím v lietajúce taniere? Verím v mimozemský život? Áno! Je hlúposť myslieť si, že v celom vesmíre sme sami jak kôl v plote.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

lekoklatik napísal:Prve co ma prekvapilo ked som vstupil do tejto diskusie bolo to ze vacsina veri :lol: ...

Ja neverim... Vela hluposti pozerate, citate, a hladate na youtube
no tak to je pravda :lol: ale tak ked si to zobereš do mysli, že v takom vesmíre sme len my samí??? ved logika ťa nepustí.... alebo to je jedno... ja radšej neviem :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

neo250 napísal:no tak to je pravda :lol: ale tak ked si to zobereš do mysli, že v takom vesmíre sme len my samí??? ved logika ťa nepustí.... alebo to je jedno... ja radšej neviem :lol:
Kazdy veri comu kce... Krestania by v Ufo verit nemali... :P
Terepin
Addict
Addict

lekoklatik napísal:Krestania by v Ufo verit nemali... :P
Vážne? Je nekresťanské veriť, že existujú lietajúce objekty, ktoré sa nedajú spoznať? :roll:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Spyx napísal:Vážne? Je nekresťanské veriť, že existujú lietajúce objekty, ktoré sa nedajú spoznať? :roll:
Presne to tym myslel :roll:
Povedal by som, ze mu skor slo o to, ze ak by Boh stvoril aj ine civilizacie mali by sme o tom zmienku v sv. Pisme.
Terepin
Addict
Addict

jackb napísal:Presne to tym myslel :roll:
Povedal by som, ze mu skor slo o to, ze ak by Boh stvoril aj ine civilizacie mali by sme o tom zmienku v sv. Pisme.
Otázka: vieš, čo presne znamená skratka "UFO"?
jackb
Redeemer
Redeemer

Spyx napísal:Otázka: vieš, čo presne znamená skratka "UFO"?
nie, mam nasrate v lebke :roll:
IMO su NLO (neidentifikovatelne lietajuce objekty) vyplodom lovcov senzacii, ktori za kazdym mrakov vidia mimozemske koraby
najpravdepodbnejsie tento fenomem zacal nasledkom legiend o nacistickych vyskumoch na konci vojny, kedze sa tvrdilo ze sa spolcili s kadecim len aby mali sancu vyhrat
takze, pre mna je existencia NLO bullshit
Terepin
Addict
Addict

jackb napísal:nie, mam nasrate v lebke :roll:
IMO su NLO (neidentifikovatelne lietajuce objekty) vyplodom lovcov senzacii, ktori za kazdym mrakov vidia mimozemske koraby
najpravdepodbnejsie tento fenomem zacal nasledkom legiend o nacistickych vyskumoch na konci vojny, kedze sa tvrdilo ze sa spolcili s kadecim len aby mali sancu vyhrat
takze, pre mna je existencia NLO bullshit
Zbožňujem ľudí, u ktorých UFO = malí zelení mužíčkovia s anténkami na hlave. Všetko, čo lieta a nevieme určiť, čo to je, je UFO. To s tým výplodom lovcov senzácii je, bohužiaľ pravda. Na UFO nie je nič nenormálne, to len ľudia sú nenormálny, keď si to myslia.
jackb
Redeemer
Redeemer

Spyx napísal: Všetko, čo lieta a nevieme určiť, čo to je, je UFO. To s tým výplodom lovcov senzácii je, bohužiaľ pravda.
to sa snazis povedat, ze aj lietadlo, ktore nevie RLP indetifikovat podla jeho dopovedacov je UFO? :shock:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

lekoklatik napísal:Kazdy veri comu kce... Krestania by v Ufo verit nemali... :P
I ked UFO je UFO a mimozemstania su mimozemstania...
  • "Podľa môjho názoru táto možnosť (života na iných planétach) existuje," povedal José Gabriel Funes, 45-ročný jezuitský kňaz, ktorý je šéfom Vatikánskeho observatória.

"Ako môžme vylúčiť, že život na iných planétach neexistuje?" pýtal sa Funes rečnícky v rozhovore, ktorý poskytol vatikánskym novinám L'Osservatore Romano. Podľa neho túto možnosť podopruje existencia nespočetného množstva galaxií a slnečných sústav vo vesmíre.

Na otázku, či má na mysli bytosti podobné ľuďom alebo dokonca vyspelejšie ako sú ľudia, odpovedal: "Samozrejme, pri takejto veľkosti to nemožno vylúčiť." V rozhovore s titulkom ,,Mimozemšťan je môj brat" Funes takisto uviedol, že "nevidí konflikt medzi vierou v Boha a v existenciu takýchto bytostí."

...
Vatikán: Mimozemšťania môžu existovať
Terepin
Addict
Addict

jackb napísal:to sa snazis povedat, ze aj lietadlo, ktore nevie RLP identifikovat podla jeho dopovedacov je UFO? :shock:
Presne tak. Ak nedokážu zistiť, o koho/o čo ide, tak vyzvú neidentifikovateľný lietajúci objekt, aby sa identifikoval. Bežná prax.
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Su 2 skupiny, vlastne 3. Veriaci, neveriaci a nezainteresovany, co chapu moznost ineho zivota vo vesmire, ale pre mna to bude VZDY (koli nerealnosti dokazov) vyplod fantazie, spekulacii a s velkou presvedcivostou /tvariacich sa ako samozrejmost/ vytvorenych sci-fi informacii a dokumentov pre uspokojenie ufologov a fanusikov tejto oblasti. Je to prilis fascinujuce aby sa nad tym clovek nezamyslel, ale verit vsetkemu co je LUDMI vyprodukovane :D ..obcas si aj Ja rad pozrem daky serial/film, zahram sci-fi hru ci precitam knihu (jj, aj ten casak o UFO som kedysi ako maly zral), ale je to VSETKO pre uspokojenie nasich fantastickych chticov niecomu fascinujucemu a magickemu verit. Nic z toho neberiem vazne, ale ze existuje pre nas nepoznana forma zivota mimo nasu planetu samozrejme verim koli statistike pravdepodobnosti nekonecneho sledu hier vesmiru a abstraktnych sil prirody. Je to vsak rozpravka, ktora sa VELMI dobre pocuva/pozera.
jackb
Redeemer
Redeemer

Spyx napísal:Presne tak. Ak nedokážu zistiť, o koho/o čo ide, tak vyzvú neidentifikovateľný lietajúci objekt, aby sa identifikoval. Bežná prax.
zodopoveda to definicii,ale myslim ze tato tema bola skor o, ako si napisal, zelenych stvoreniach s antenkami...
Terepin
Addict
Addict

jackb napísal:zodopoveda to definicii,ale myslim ze tato tema bola skor o, ako si napisal, zelenych stvoreniach s antenkami...
Mojím cieľom bolo poukázať na fakt, že UFO nie sú automaticky mimozemšťania.
lekoklatik
VIP
VIP

Spyx napísal:Mojím cieľom bolo poukázať na fakt, že UFO nie sú automaticky mimozemšťania.
Neviem co tu riesite mimozemstanov ked tema je ci verite v UFO... Sam tvrdis ze si UFO s mimozemstanmi nespajas ale mne sa to tak nezda na zaklade tvojich prispevkov... To s tymi krestanmi som myslel tak ze ludia by to skor mali pomenovat bozia lod ako ufo ked sa uz kcu hrat na scifi... Takze to bol viac menej len zart... Ja v UFO neverim... A lietadla poznam akurat tak Boeing takze vsetko ostatne je premna UFO avsak v tvojem kategorizacii. Premna je to nezname lietadlo... Nemusim si kazdu blbost skracovat. :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ked som kukol do takejto temy nedalo mi prihodit este jednu vec, ktoru som nedavno pocul.
Pravdepodobnost, ze mimozemska civilizacia existuje je pomerne vysoka, resp. je pravdepodobnost, ze niekedy existovala.
Pri takej rozlohe vesmiru aka je by bolo skor nepravdepodobne, ze nikdy okrem nas nic zive nebolo. Skutocny problem je vsak v nacasovani. Zoberme si cas, ktory je zivot na Zami, oproti dlzke zivotu vesmiru je to len obycajny zlomok a to nejdem hovorit aky zlomok je cas, ktory sme schopni nadviazat s inou civilizaciou rozumny konktakt (cca poslednych 50 rokov). Ak povazime, ze aj ta druha civilizacia by mala rovnaky casovy vyvoj ako my musela by to byt svinsky velka nahoda, ze by sme sa stretli prave ked obe formy zivota existuju resp. su schopne komunikacie medzi sebou.
Takze pravdepodobnost UFO ako niecoho vyrobeneho mimo Zeme je u mna limita bliziaca sa k nule.
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

A co hovorite na toto ?

DSL.sk : Podľa renomovaného astronauta mimozemšťania opakovane navštívili Zem
http://dsl.sk/article.php?article=6097
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

chrobakos: Co sa da na to povedat??? Kto chce, tak tomu veri a kto nie, tak neveri. Pokial nebudem mat v ruke mimozemstana, tak to bude stale len pri dohadoch a nekonecnych diskusiach.
Napísať odpoveď