//Inac mate tu niekto uz tabla, nase by malo byt zajtra hotove tak hodim foto
////mohli by ste aj ostatni
Len mi nepovedz ze aj oznamka mate kofolove.... Boze ludia vy ste strasne nkreativnybizzy napísal:Naše tablo v prilohe
Dobru blbost si napisallekoklatik napísal:
Boze ludia vy ste strasne nkreativny....skoda...
Mno mi tablo ani nemame. vysrali sme sa nato....
tento rok som videl tusim min. tri oznamka kofolove, my mame trochu pivove pre zmenu...a co sa tyka prilozenia ruky k dielu teda tablu, my mozme svedomito povedat ze sme prilozili ruku k dielu, teda aspon drviva vacsina....a sak uvidite ked bude foto....bizzy napísal:Dobru blbost si napisal(v dobrom, viem o co ti ide)
vidis to =D, mam triedu 5 chalanov a 19 dievcat a fungovala demokracia .. tak si to domysli + dali sme ich robit 2 tyzdne pred stuzkovou, skoro sa nase dievcata z toho picli, tak sme museli vybrat toto
.
Ale bude to super spomienka, kedze viem, ze kazdy jeden z nas do tabla dal ruku do diela.
To bolo ku fotkamlekoklatik napísal:detto
ak mozem byt objektivne kriticky tak poviem ze fotky mohli byt aj inak rozmiestnene a posobilo by to o nieco zaujimavejsie, krajsie, kreativnejsie.... to bolo k tablu... (po lopate)
nie nie to bolo k tablu... Pretoze ide o tablo a nie len o fotky.... Kazdopadne klobuk dolu pretoze si zvolil netradicne tablo.... taku viac menej asamblaz... Takze s tymi fotkami viac menej problem...Retne napísal:To bolo ku fotkamAko s tym by nemohl problem, ale tak rozhodol ssom sa tak.. kreativita v posunuti fotky ...
Ja som sa vratil pred hodinoumirak2 napísal:PS: Retne kua ze sme sa nestretli v meste![]()
![]()
ja som sa teraz vratil