Maturita
Ukradol si mi nápad!bizzy napísal:Naše tablo v prilohe
Vsetko sme si sami robili, farba, etikety, menovky ram, atd. atd.
Sice tam mam fotku ako zneuzity ale budiz.
NECHCEEM:
EKO : Personalny manazment, Agentury CR na SVK ; Danova sustava
SJ : hocico slovenske po 45
AJ : Health and dis. (jedina tema co neviem, ani nie ze neviem, ale nemam tam o com hovorit)
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
držím ti palce kolegastanulik napísal:zajtra o 8:15 (ako 2. v poradi) maturujem z informatikyako vsetko v pohode az na to programovanie. 15 minut na programovanie je malo a ja taky expert v delphi nie som. ale nemozu ma nechat prepadnut, bo musia prihladat na znamky. a aplikacny software mam v malicku
tak trimce palce
-
lekoklatik
VIP
napodobne. uz to chcem mat z krku. radsej by som maturoval uz teraz a akademicky mal tyzden pred nim. kym ostatni budu uspesne/neuspesne zmaturovani a v liehu, tak ja sa budem akurat tak drvit na tieto skusky. dufam, ze zmaturujem na prvy sup hladko a bez problemov. no uz len ked si na to pomyslim, tak mi je nejako nevolno. dufam, ze im tam potmo neukazem ranajky v polostravenej forme. aj take daco sa moze stat. no bol by to asi dost trapasRetne napísal:A ti co idu uz zajtra...mne uz teraz maturita vytvara cudny tlak v zaludku a to maturujem az o tyzden
-
JonathanDavi
Light Expert
-
JonathanDavi
Light Expert
a/d prevod je prevod analogoveho signalu na digitalny. cize analogovy signal sa navzorkuje a ulozi v digitalnej podobe. sposoby vzorkovania su rozne. a sample mam taky pocit ze bude ta dana vzorka. ale radsej si to overJonathanDavi napísal:chlapci prosim va otazocka z inf. na matury
Vysvetlite pojmy: sample, sample frequenci, A / D a D / A prevody
//Inac ked uz hovorite o strese z matur tak ja dnes rano 38 st.horucka a plny kibel zv*atkov....
-
Shark NX
Addict
Sample je vzorka ... z urcitym kvantovym cislomJonathanDavi napísal:chlapci prosim va otazocka z inf. na matury
Vysvetlite pojmy: sample, sample frequenci, A / D a D / A prevody
//Inac ked uz hovorite o strese z matur tak ja dnes rano 38 st.horucka a plny kibel zv*atkov....
Sample Frequency je frekvencia vzorkovania signalu ... udava sa v Hz/kHz za Sekundu
A/D Prevodnik funguje na bazi Vzorkovania Kvantovania a Kodovania
Vzorkovanie je vynatie urcitej casti Analogoveho signalu podla Vzorkovaciej frekvencie. Kvantovanie je pridelovanie kvantoveho cisla podla vzorky (vacsinou od 0-256). A Kodovanie je kodovanie kvantoveho cisla do binarneho kodu.
D/A je teoreticky to iste.
-
bizzy
Medium Star
nebodaj to napadlo aj Teba, som si myslel ze iba nase dievcata napadne nieco taketo ... nuz, copyright na to nemame .)Alofok napísal:Ukradol si mi nápad!
alebo myslis iba na svoj nick.
Tiez chodim na OA a EKO bolo dost o chapani temy ako biflovani, cize skus najst cestu.ProfionQQ napísal:myslite že to stihnem???
myslim si, ak si rozumne rozdelis cas, tak to stihnes aj do piatku a mozes ist zit
btw ja som to nevidel od utorka, a tento utorok maturujem.
Drzim palce vsetkym, nezabudajte "SOM IMBA!" .
-
lekoklatik
VIP
Moj plan nieje celkom o ozrati sa ale ano. To je cast z mojho planu ked zmaturujem. Ostatny cas budem venovat teseniu sa z maturity a prijatia na vysoku do Ciech kedze som sa z toho este netesil. Tak dufam ze sa tesit budem.Forest napísal:Jasna páka, že sa teším... po ničom inom netúžim ako sa učiť ako blázen:D klasika: slovina, anglina odborný ... keď sa zmaturuje tak sa ide pi´t no nie ?? ma ktosi iný plán ako ja ??
![]()
![]()
![]()
GOOD LUCK ALL