dakujem za vsetky odpovede
Ako sa sprava zalubena baba?
Ako sa sprava zalubena baba?
caute, chcem sa vas opytat netrapi ma to ale len tak mi to napadlo. takze sa vas vsetkych chcem spytat ako sa sprava zalubena baba
-
P41NK1LL3R
Light Professional
je to podla mna velmi individualne a zalezi na tom ako sa sprava normalne...ked sme spolu,ja napriklad dost traposim,ale mantava som stale aspon sa zasmejeme...ked som sama-stale na neho myslim,stale pozeram na mobil ci mi neprezvonil,stale rozmyslam ake by to bolo super keby ma prekvapil a prisiel by len tak...och a zo zaciatku som nevedela ani spat,ked sa mi s nim snivalo a zobudila som sa v noci tak som sa skoro rozplakala ze to bol len sen a objimam paplon:)som nevedela zaspat,jest,sustredit sa-to aj teraz...vlastne,to s tym spanim tiez:)ja som stale zalubena 
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
Hehé tak škoda, že nevidíme baby cez noc, tak by sme vedeli, či vedia spávať alebo niepoharvody napísal:je to podla mna velmi individualne a zalezi na tom ako sa sprava normalne...ked sme spolu,ja napriklad dost traposim,ale mantava som stale aspon sa zasmejeme...ked som sama-stale na neho myslim,stale pozeram na mobil ci mi neprezvonil,stale rozmyslam ake by to bolo super keby ma prekvapil a prisiel by len tak...och a zo zaciatku som nevedela ani spat,ked sa mi s nim snivalo a zobudila som sa v noci tak som sa skoro rozplakala ze to bol len sen a objimam paplon:)som nevedela zaspat,jest,sustredit sa-to aj teraz...vlastne,to s tym spanim tiez:)ja som stale zalubena
Online ináč aj ja som tak, že niekedy si moc vymýšlam a potom každú blbosť beriem za znak a potom sa nakoniec dozviem, že sa mílim, no zas nie vždy.
Ináč nato sú kamošky, priateľky si skoro všetko povedia a ak sa nejak zdôverím jej priateľke a obľúbi si ma tak je schopná mi prezradiť všetko
Fú ja v týchto vzťahoch mám vždy chaos a som totálny popletený a tak to nechávam tak a dačo bude
EDIT: Ešte k tej babe, raz mi napísala na skype, že mi niečo musí povedať a ďalej citujem, no písala po prekladám to, lebo nepísala po slovensky.
No veľmi dobre mi to padľo, no tak čo si o tom myslíte? hehe ja fakt som popletený teraz.Vieš zatiaľ som ťa moc nepoznala, ale teraz ťa začínam spoznávať a uprimne poviem, že ty si ten, ktorý vie najviac zapôsobiť na moju dušu a ja som veľmi tvrdohlavá, nezviknem prijať rady iných, ale tvoje rady áno a to myslím vážne! A kebyže mám vybrať, že komu by som napísala najradšej, keď som štastná, smutná, či hocičo iné, tak by si to bol ty!
-
Eritrea
Star
je nonstop stastna, usmieva sa na svet, zrazu jej vsetko ide a vset je opet krasny..je to krasny cas aj ked clovek popritom trpi ,trapia ho same otazky ci je to sen , ci vyplod jeho fantazie...keby nebolo lasky ( v ktorejkolvek forme) neviem ako by som prezivala , momentalne vsak stav blazenosti vystriedal 
-
Hotwire
Addict
hm no tak ich dobimeneo250 napísal:no myšlienky by som nechcel čítať, lebo by som sa možno dozvedel niečo čo by ma potom dosť sraloradšej nech to dá baba nejako najavo..... ale tak väčšinou baby nedávajú najavo city, lepšie povedané oni chcú byť dobíjané.....
k teme, to ze dievca prejavuje zvysenu pozornost o niekoho neznamena automaticky ze je donho zalubena...aby si zas chlapec nenamyslal keby ho to nahodou postretne, potom sa to moze skoncit nedobre
-
Hulkm
Professional
take bitie alebo hranie sa s babami poznam je to sranda a skoro vzdy to volako dobre skonci...bitie znamena ze ma o teba zaujem, keby si jej bol lahostajny tak sa ta ani nedotkne a prezvananie ze na teba mysli pred spanim a aj ked sa zobudzacmuk55 napísal:da sa povazovat aj to ked vas niekto bije (ale vyslovene slabucko), obcas vyskoci na vas aby ste ju odniesli, prezvoni pred spanim alebo ked sa zobudza a podobne...... za prejav zalubenosti?
1.)furt sa okolo teba toci, milo usmieva, spravi vsetko co chces (skoro), snazi sa ta vytiahnut von, vsetko o tebe vie a ty sa len cudujes odkial, odvaznejsie davaju aj take nepriame navrhy....
2.) do 16 rokov prezvananie
3.) furt otravuje na icq, odpisuje behom sekundy, dava kopu otazok (90% zbytocnych
)
proste je to dost viditelne a da sa to lahko zistit, staci byt vsimavy
2.) do 16 rokov prezvananie
3.) furt otravuje na icq, odpisuje behom sekundy, dava kopu otazok (90% zbytocnych
proste je to dost viditelne a da sa to lahko zistit, staci byt vsimavy
-
addictor
Medium Star
ak mam pravdu povedat, tak to neni nevylucitelne... IMHO sa aj take najdu...SlimEm napísal:ved jasne, ten druhy bod netreba brat uplne vazne. Ale ide o to, ze vy uz spolu chodite. Tu sa bavime o tom, ked je baba do teba este len zalubena a nechodite spolu. Myslis si, ze 20rocna baba, ked ma o niekoho zaujem, tak ho prezvana?
-
midnight_man
Guru
Ano prezvana, prezvanie vyjadruje asi tolko, ze dana osoba na teba mysli...ale nieje to nic podstatne..je to len akysi doplnok k tomu vsetkemu.Zenske pohlavie ma jednu dobru vlastnost
tot, ze ak sa im niektory chalan paci tak to vedia dat pekne najavo...budu mile,pritulne..a to proste zbadas..mas to v sebe
budes vidiet ze to dievca po tebe ide.Tak ako to vedia chalani..vedia to aj dievcata..ked niekdo po nich pokukava
preto vravim, ze zeny dobre vedia co chcu, ale najprv to musia chciet.