Ako sa sprava zalubena baba?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Filipito
Darca
Darca

Ako sa sprava zalubena baba?

Príspevok od používateľa Filipito »

caute, chcem sa vas opytat netrapi ma to ale len tak mi to napadlo. takze sa vas vsetkych chcem spytat ako sa sprava zalubena baba
dakujem za vsetky odpovede :wink:
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aiden »

bud to nedava na sebe poznat alebo to vidno ;)
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Podobná otázka ako: "Ako sa správa človek?..."
Ak by si našiel nejakú definíciu správania "zaľúbenej baby", mohlo by ťa to jedine zmiasť... vtedy, keď nájdeš protiklad...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

takze niako :D Vymazte to ako vidim tak to je na .....
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Správa sa asi tak žesa furt na teba liepa a stále sa motá okolo teba

BTW - Vytváraj trošku duchaplnšie témy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Súhlasím s niektorými. Celkom zaujímavé. Ja poznám také viac v mojom okolí ktoré ako keby sa zamilovali do mňa. Ale žiaľ ani jedna nebola. Nevadí ale aj tak by som rád zistil, lebo ja som ľahko ovplyvniteľný. :)
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

je to podla mna velmi individualne a zalezi na tom ako sa sprava normalne...ked sme spolu,ja napriklad dost traposim,ale mantava som stale aspon sa zasmejeme...ked som sama-stale na neho myslim,stale pozeram na mobil ci mi neprezvonil,stale rozmyslam ake by to bolo super keby ma prekvapil a prisiel by len tak...och a zo zaciatku som nevedela ani spat,ked sa mi s nim snivalo a zobudila som sa v noci tak som sa skoro rozplakala ze to bol len sen a objimam paplon:)som nevedela zaspat,jest,sustredit sa-to aj teraz...vlastne,to s tym spanim tiez:)ja som stale zalubena :smt050
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

poharvody napísal:je to podla mna velmi individualne a zalezi na tom ako sa sprava normalne...ked sme spolu,ja napriklad dost traposim,ale mantava som stale aspon sa zasmejeme...ked som sama-stale na neho myslim,stale pozeram na mobil ci mi neprezvonil,stale rozmyslam ake by to bolo super keby ma prekvapil a prisiel by len tak...och a zo zaciatku som nevedela ani spat,ked sa mi s nim snivalo a zobudila som sa v noci tak som sa skoro rozplakala ze to bol len sen a objimam paplon:)som nevedela zaspat,jest,sustredit sa-to aj teraz...vlastne,to s tym spanim tiez:)ja som stale zalubena :smt050
Hehé tak škoda, že nevidíme baby cez noc, tak by sme vedeli, či vedia spávať alebo nie :lol:

Online ináč aj ja som tak, že niekedy si moc vymýšlam a potom každú blbosť beriem za znak a potom sa nakoniec dozviem, že sa mílim, no zas nie vždy.

Ináč nato sú kamošky, priateľky si skoro všetko povedia a ak sa nejak zdôverím jej priateľke a obľúbi si ma tak je schopná mi prezradiť všetko :D lenže problém je vtedy, keď je daká veľká banda a odtial je niejaká baba do teba a aj druhá, no a keď tá druhá vie, že tá prvá je do teba tak ona sa už neprizná nikomu a najväčší problém je vtedy, keď ty ľúbiš tú druhú, ale ona sa pokúša od teba odviknúť, lebo nechce ublížiť svojej priateľke, ktorá sa na teba lepí.

Fú ja v týchto vzťahoch mám vždy chaos a som totálny popletený a tak to nechávam tak a dačo bude :P no napr. jedna baba vždy keď som s ňou vonku a ešte tucet kamošmi, tak potom už večer si napíše do podpisu na skype, také že "oh jak ta lúbim..", "jaj tá láska"," toto bol najlepší deň, lúbim ťa", samé takéto nekonkrétné veci, ale vždy len vtedy keď chodíme von s bandou a aj minulo chcela aby som ju odprevadil domov, tak čo jasneže jo a ešte a ešte potom jej priateľka sa pýtala, že to čo mala napísané na skype, ja sedím vedla nich a v tom začala šepkať, no a potom odišli na "zmrzku" len ony dve, tak potom čo by ste si mysleli? No, ale jedna jej druhá priateĺka mi hovorila, že to na skype píše o szvojej jednej priateĺke, lebo že sú obidve osamelé a preto si povedali, že chodia spolu a tak si píšu, že sa ľúbia a tak, no a tak teraz čo si mám myslieť, takže vyznať sa v dievčatách to je asi nemožné :lol: a to je len jeden príbeh máš ešte pár takýchto, uh trošku som sa rozpísal :oops:

EDIT: Ešte k tej babe, raz mi napísala na skype, že mi niečo musí povedať a ďalej citujem, no písala po prekladám to, lebo nepísala po slovensky.
Vieš zatiaľ som ťa moc nepoznala, ale teraz ťa začínam spoznávať a uprimne poviem, že ty si ten, ktorý vie najviac zapôsobiť na moju dušu a ja som veľmi tvrdohlavá, nezviknem prijať rady iných, ale tvoje rady áno a to myslím vážne! A kebyže mám vybrať, že komu by som napísala najradšej, keď som štastná, smutná, či hocičo iné, tak by si to bol ty!
No veľmi dobre mi to padľo, no tak čo si o tom myslíte? hehe ja fakt som popletený teraz.
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

zajima se o tebe a proste se kolem tebe mota diva se na tebe atd
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

zisti si nejako, ci sa na teba nevypytuje kade tade... najma u tvoich kamaratiek... :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ked je baba zalubena prejavuje sa to neustalym myslenim na partnera :D .
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

a vieme niekto citat myslienky?

to by bolo moc jednoduche ;)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

je nonstop stastna, usmieva sa na svet, zrazu jej vsetko ide a vset je opet krasny..je to krasny cas aj ked clovek popritom trpi ,trapia ho same otazky ci je to sen , ci vyplod jeho fantazie...keby nebolo lasky ( v ktorejkolvek forme) neviem ako by som prezivala , momentalne vsak stav blazenosti vystriedal :cry:
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

krasko napísal:a vieme niekto citat myslienky?

to by bolo moc jednoduche ;)
no myšlienky by som nechcel čítať, lebo by som sa možno dozvedel niečo čo by ma potom dosť sralo :) radšej nech to dá baba nejako najavo..... ale tak väčšinou baby nedávajú najavo city, lepšie povedané oni chcú byť dobíjané..... :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

neo250 napísal:no myšlienky by som nechcel čítať, lebo by som sa možno dozvedel niečo čo by ma potom dosť sralo :) radšej nech to dá baba nejako najavo..... ale tak väčšinou baby nedávajú najavo city, lepšie povedané oni chcú byť dobíjané..... :)
hm no tak ich dobime :lol: (joke).
k teme, to ze dievca prejavuje zvysenu pozornost o niekoho neznamena automaticky ze je donho zalubena...aby si zas chlapec nenamyslal keby ho to nahodou postretne, potom sa to moze skoncit nedobre :(
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

cmuk55 napísal:da sa povazovat aj to ked vas niekto bije (ale vyslovene slabucko), obcas vyskoci na vas aby ste ju odniesli, prezvoni pred spanim alebo ked sa zobudza a podobne...... za prejav zalubenosti?
take bitie alebo hranie sa s babami poznam je to sranda a skoro vzdy to volako dobre skonci...bitie znamena ze ma o teba zaujem, keby si jej bol lahostajny tak sa ta ani nedotkne a prezvananie ze na teba mysli pred spanim a aj ked sa zobudza
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

1.)furt sa okolo teba toci, milo usmieva, spravi vsetko co chces (skoro), snazi sa ta vytiahnut von, vsetko o tebe vie a ty sa len cudujes odkial, odvaznejsie davaju aj take nepriame navrhy....
2.) do 16 rokov prezvananie :D
3.) furt otravuje na icq, odpisuje behom sekundy, dava kopu otazok (90% zbytocnych :D)

proste je to dost viditelne a da sa to lahko zistit, staci byt vsimavy :)
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

ved jasne, ten druhy bod netreba brat uplne vazne. Ale ide o to, ze vy uz spolu chodite. Tu sa bavime o tom, ked je baba do teba este len zalubena a nechodite spolu. Myslis si, ze 20rocna baba, ked ma o niekoho zaujem, tak ho prezvana? :)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

SlimEm napísal:ved jasne, ten druhy bod netreba brat uplne vazne. Ale ide o to, ze vy uz spolu chodite. Tu sa bavime o tom, ked je baba do teba este len zalubena a nechodite spolu. Myslis si, ze 20rocna baba, ked ma o niekoho zaujem, tak ho prezvana? :)
ak mam pravdu povedat, tak to neni nevylucitelne... IMHO sa aj take najdu... :) aj ked ich asi nebude vela...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ano prezvana, prezvanie vyjadruje asi tolko, ze dana osoba na teba mysli...ale nieje to nic podstatne..je to len akysi doplnok k tomu vsetkemu.Zenske pohlavie ma jednu dobru vlastnost :) tot, ze ak sa im niektory chalan paci tak to vedia dat pekne najavo...budu mile,pritulne..a to proste zbadas..mas to v sebe :) budes vidiet ze to dievca po tebe ide.Tak ako to vedia chalani..vedia to aj dievcata..ked niekdo po nich pokukava :) preto vravim, ze zeny dobre vedia co chcu, ale najprv to musia chciet.
Napísať odpoveď