Chalani si myslia ze oni maju nejake prava na tie pesnicky, ktore som zlozil ja. Ja si myslim opak, teda ze v prave som vyhradne ja.
Druha vec. Keby som siel zaregistrovat tu moju pesnicku, ktoru sme spolocne nahravali, tak pripadaju nejake prava aj im? Teda ze sa podielali na nahravani? Lebo bubenik mi tvrdi ze ak to zaregistrujem, budem im musiet platit. Nie som si isty, ci je to pravda, ale ak by bola, tak by som im musel platit, len ak by som ten song verejne siril, alebo podobne vsak? Keby som ho nijak nesiril ani nedal na album ani podobne, tak by som podla mna nemusel platit nic. Aspon tak si myslim. Kdezto oni by mne museli platit, kedze ten song maju na bandzone, kde si to moze vypocut kazdy.
Tak sa pytam, ze kto ma autorske prava v pripade toho spominaneho songu a v pripade tych zvysnych mojich 5, ktore nie su nahrate...
Mne nejde o peniaze, ide mi o to, aby chalani ak raz nahodou vydaju album nenahrali aj moje pesnicky, aj ked pozmenene...Aby ich proste nehrali vobec.Lebo nerozisli sme sa rpave v najlepsom a oni by boli schopni tie songy potom registrovat ale ako autora ma neuviest...
Takze asi tak...ked mate nejake doplnujuce otazky tak do toho...