PREZVANANIE
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
JohnFrusciante
Star
-
last_knight
Light Professional
nenazval by som prezvananie priznakom debility, alebo co sa to spominalo. povedal by som ze ide iba o prejav myslenia na druhu osobu vo vztahu, ale tiez neviem naco prezvanat ked mozes zavolat (samozrejme neberem v uvahu tych co maju sim kartu na kredit)
ja osobne neprezvanam, ale rovno zavolam. ak ma prezvana (skor prezvanala) priatelka, tak preco nie, obcas to cloveka potesi, ze si na mna spomenie pokial to nie je 30x za den.
ja osobne neprezvanam, ale rovno zavolam. ak ma prezvana (skor prezvanala) priatelka, tak preco nie, obcas to cloveka potesi, ze si na mna spomenie pokial to nie je 30x za den.
Hej ruku na srdce koľkí z vás v minulosti statočne prezvaňalo a teraz sa tvária, že oni nič je to kravina atď, šak keď som bol na základke tak vtedy boli mobily in..tak jasné že sa prezvonilo našim láskam
Dnes to zo zásady nerobím, možno že som z toho vyrástol, no neviem. Akurát viem že mobil nemám na hranie a ked niečo od priateľky chcem tak volám v najhoršom prípade sms. Ale beriem, že ak na niekoho druhý myslí tak mu i prezvoní
...ľudia ale všetko z mierou