//edit zz: farba príspevkov upravená
HP psc 1315 all-in-one
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
HP psc 1315 all-in-one
Mám multifunkčné zariadenie HP PSC 1315 All-in-One. Keď ho zapnem, začne blikať druhá kontrolka "Skontrolovať tlačovú kazetu" pod Zapnúť/Pokračovať. Vyhodí mi tabuľku "Chyba tiskové kazety", no kartridže mám v poriadku, sú nedávno menené. Ani s kontaktmi by nemalo nič byť, nevidím na nich žiadnu nečistotu. Doteraz tlačila normálne, potom mi začala blbnúť. Mala som ju rozobratú, načas sa opäť spamätala, no teraz som zase tam, kde som bola predtým. Hľadala som riešenie problému už aj na stránke HP, no nenašla som nič. Ani v manuáli nie je spomenuté žiadne riešenie na takýto problém. Ak by sa niekto do takéhoto problému rozumel, alebo mal podobné skúsenosti, prosím, poraďte mi. Ďakujem =) 
-
weronyka
Light Star
mám kartridže, čo som používala... doteraz s nimi nebol problém... minule som si kúpila kartridž za 600 Sk, no je mi na figu, bo mi tlačiareň blbne tak či tak... [/color] 
//autoeditácia príspevku ( 18 May 2008, 16:01 )
pato 83 do mojej farby ťa je nič... ak sa ti nepáči, kúp si čierne bríle a máš po probléme... možnosť meniť si farby sem nedali pre srandu králikovu ... realizuj sa aj ty a neobtieraj si o mňa svoju krásnu papuľku... díky za pochopenie
//autoeditácia príspevku ( 18 May 2008, 16:01 )
pato 83 do mojej farby ťa je nič... ak sa ti nepáči, kúp si čierne bríle a máš po probléme... možnosť meniť si farby sem nedali pre srandu králikovu ... realizuj sa aj ty a neobtieraj si o mňa svoju krásnu papuľku... díky za pochopenie
-
weronyka
Light Star
OK... vzdávam sa červeného písma... aj tak mi už vety prefarbili... mala by som sa ospravedlniť všetkým, čo si vďaka mojím červeným riadkom kazili zrak, tak teda sorry... no nemusíte ma za to upáliť, či vešať za rebro... =) moje svedomie je čisté...
a ak ste ma ešte úplne nezavrhli, mohli by ste mi poradiť... a ja vám krásne poďakujem... 
-
weronyka
Light Star
farba je nová... kupovali sme ju asi pred 2 týždňami... trisky zaschnuté nemôžu byť... doteraz tlačila normálne, no potom to začalo akosi blbnúť... potom sa to zas napravilo a dnes som zapla tlačiareň a robí mi nervy zas... je to asi záhada záhad, ale mňa to vie riadne doraziť, hlavne keď ju taaak potrebujem... 
//autoeditácia príspevku ( 23 May 2008, 16:23 )
žeby bol problém v tom, že farebnú kazetu mám prázdnu? lenže prázdna je už roky a tlačila bezproblémov... dnes mi zase začala štrajkovať, párkrát som ju vypla/zapla, nepomohlo... tak som vytiahla ten farebný kartridž, pohrkala ním
, potom mi vyhodilo tabuľku, že je tam málo farby, ale tlačila opäť normálne...

//autoeditácia príspevku ( 23 May 2008, 16:23 )
žeby bol problém v tom, že farebnú kazetu mám prázdnu? lenže prázdna je už roky a tlačila bezproblémov... dnes mi zase začala štrajkovať, párkrát som ju vypla/zapla, nepomohlo... tak som vytiahla ten farebný kartridž, pohrkala ním
Re: HP psc 1315 all-in-one
ľudia mám ten istý problém s tým blikaním kontrolky. Vie niekto ako to napraviť? Obe náplne sú nové, farebná je originál HP a čierna je nejaká lacnejšia alternatíva. Skúšal som aj prečistiť tie kontakty či ako sa to volá ale nič nepomáha.