Miskok napísal:- inak k tej nervozite .. zatial nic, uvidim zajtra
- inak c.2 ^^ .. po kolkych ludoch sa otazky opat zaraduju do "zrebovania", pocul som, ze po 5 a viac .. ;
u nas sa zaradovali nazad ked skoncila jedna skupina..
boli sme rozdeleni do skupin po 4-5 no a ked ta skoncila, ohodnotili nas a dali sa karty nazad..
Miskok napísal:
- inak c.2 ^^ .. po kolkych ludoch sa otazky opat zaraduju do "zrebovania", pocul som, ze po 5 a viac .. ;
U nás je to tak že jedna téma môže byť v danom dni vytiahnutá len raz.. Čiže ja idem asi 5ty od konca čiž mi ostane na výber okolo 10tém len..Krepý systém našej školy..
Jimmy napísal:ty si trochu extrémista, nie?? Pol hodiny pred maturou a ty sedíš pri kompe ja by som od nervozity ani gombík netrafil
dnes som mal slovinu, matiku a informatiku--> všetko za 1
ani u nás sa témy nevracali do výberu
hah no tak vies.. som si pustil este rano nejake songy na upokojenie
inac dneska: Anglictina: Sport -> 1 Matika: Variacie, nerovnica a obv. a str. uhly -> 1
kokos, ja som si z matiky vytiahol asi najťažšie zadanie....že popíšte základné prvky priestoru - body, priamky a roviny, ich vzájomnú polohu, podmienky rovnobežnosti a kolmosti
z informy som mal cyklus for
zo sloviny slovenskú medzivojnovú poéziu
stanulik napísal:mate nejaku teoriu k matike ?? suhrn nejaky.
ja som sa teoriu ucil z jednej knihy, Matematika v kocke..
ohromne mi to pomohlo, je tam vsetko gymnazialne ucivo.. celkom pochopitelne podane.. stoji okolo 200,- SK.. .. ale ka potrebujes len nejake funkcie napriklad, tak ti to mozem naskenovat a hdoit semka..
tomek00 napísal:ja som sa teoriu ucil z jednej knihy, Matematika v kocke..
ohromne mi to pomohlo, je tam vsetko gymnazialne ucivo.. celkom pochopitelne podane.. stoji okolo 200,- SK.. .. ale ka potrebujes len nejake funkcie napriklad, tak ti to mozem naskenovat a hdoit semka..
vdaka, ja mam nejaku knihu ZMATURUJ Z MATEMATIKY ta dufam,ze pomoze