co by ste robili????
co by ste robili????
co by ste robili keby ste zistili ze vas priatel alebo priatelka ma v telefone fotky svojich byvalich...uz sme sa koli tomu aj rozisli...vadi mi to a bude vadit vzdy 
Ak tam nemá nejake nevhodné fotky bývalých tak ako podla mňa nech má. Je pravda, že sa ti to môže zdať trochu divné ale je to podla mňa jeho vec. Ak ťa to tak strašne moc trápi tak sa ho na to spýtaj, že načo to tam má a tak. Ale podľa mňa je to úplne decké sa starať kto má čo v mobile... netráp sa s tým 
-
midnight_man
Guru
ja som ich uvidela nahodou..sam povedal ze mozem si pozriet fotky lebo ako nase a on si ich nejak netriedi..iba uklada na pamatovu kartu .. a ja kedze nemam tak som nevedela akosa na nu dostat tak som sla ako ja to mam vo svojom a tak ....vsetky svoje rozne fotky ako moje a kamaratov ma na pamatovej a ich.... jeho byvale ma v mobile ulozene...
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Začiatok Konca
Professional
Bože, nie je nič ľahšie, ako sa s ním o tom porozprávať.. ak to nie je debil, tak to pochopí.. Ja som napr. zabudol na fotky svojej bývalej, pretože som sa do galérie veľmi nedostával.. a potom, keď si moja priateľka pozerala telefón, tak ich našla.. bola tam aj hore bez.. ale spolu sme ich vymazali a povedal som jej, že som ich tam skutočne len zabudol..
čo bola aj pravda.. tiež som jej povedal, že tým, že som ich tam mal, nič nesledujem.. a aj tak na ňu nemám dobré spomienky.. Takže som ich vymazal a už ma to nejak netrápi a je to už veľmi dávno za nami.. stačí len jeden rozhovor.. ešte raz, ak nie je debil, pochopí to..