co by ste robili????

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Tajomná
Amateur
Amateur

co by ste robili????

Príspevok od používateľa Tajomná »

co by ste robili keby ste zistili ze vas priatel alebo priatelka ma v telefone fotky svojich byvalich...uz sme sa koli tomu aj rozisli...vadi mi to a bude vadit vzdy :twisted:
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

no asi nevie na ne zabudnúť alebo čo..Ktovie..Rohodne by si sa ho mala na to spýtať..Však ak spolu chodíte mali by ste si všetko pekne ujasniť..
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

A co je natom take zle? neviem no ja osobne by som nevedel ake vysvetlenie chces. Mam tam fotku byvalej tak ako tam mam fotku svojej kamaratky, svojho kamarata, tvoju fotku... co je natom? ked sa s nou rozisiel tak ju musi automaticky vymazat so svojho telefonu alebo dokonca zivota? nemyslim si :wink:
Tajomná
Amateur
Amateur

no ano
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mozno si tam nespravil este poriadok. ja si tiez neupratujem v telefone casto. a fotku byvalej mam v telefone tiez. a tiez aj kopec kamaratok a kamaratov. ked mi niekto vola, tak je celkom fajn ked sa na displeji zobrazi aj fotka.
Tajomná
Amateur
Amateur

ale no nikto ma tu nechapem..on ma ssamostatny priecinok kde ma tie fotky..urcite sa tam nedostali nahodou...keby ich mal medzi ostatnymi tak by som to neriesila...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tajomná napísal:ale no nikto ma tu nechapem..on ma ssamostatny priecinok kde ma tie fotky...
vies kolko mu trvalo stvorit taku zbierku trofeji? a teraz to ma ako vymazat?
//inak ak sa s nim vyspis a 2 minuty na to si ta bude chciet odfotit tak sa nediv..
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Neviem, ja na tom nevidim nic nenormalne.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Sú súčasťou jeho života a možno ich naozaj berie ako svoje "trofeje" a tie sa predsa odkladajú a nie vyhadzujú. :wink:
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Ak tam nemá nejake nevhodné fotky bývalých tak ako podla mňa nech má. Je pravda, že sa ti to môže zdať trochu divné ale je to podla mňa jeho vec. Ak ťa to tak strašne moc trápi tak sa ho na to spýtaj, že načo to tam má a tak. Ale podľa mňa je to úplne decké sa starať kto má čo v mobile... netráp sa s tým :wink:
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

ked sa z nejakou rozide, ma prerusit vsetky kontakty, zmazat z telefonu a ICQ cislo a tvarit sa, ze neexistuje? je to len fotka v telefone, keby ju nosil na tricku, tak to by bola ina vec... :roll:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

co ja viem..mne to pride cudne
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

joooj tak to je podla mna dost blbe,nech si ich radsej da do compu a skryje tak aby si ich nikdy nenasla(ak ich tak velmi chce mat) ale takto...je to od neho dost hlupe,ale na druhej strane mozno si sa nemala pozerat do jeho mobilu:)niekedy je lepsie nevediet ako vediet pravdu ktora ta fakt zerie!
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Aj mne, ako vravi slecna keby mal zopar fotiek zamiesanych medzi ostatnymi tak pohodicka ale samostatna zlozka je trochu moc.

Hlavne sa s nim porozpravaj este raz a vysvetli mu ako sa citis :wink:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Len sa s nim o tom porozpravaj.... hadam ho za to nezacnes nenavidiet. Ako sa zachova a vysvetli ti to zalezi od toho ako ste dlho spolu. A ak sa mate radi tak to pochopis a on pochopi ze ti to trochu prekaza aj ich sam vymaze alebo to dako jednoducho vyriesi.
Tajomná
Amateur
Amateur

ja som ich uvidela nahodou..sam povedal ze mozem si pozriet fotky lebo ako nase a on si ich nejak netriedi..iba uklada na pamatovu kartu .. a ja kedze nemam tak som nevedela akosa na nu dostat tak som sla ako ja to mam vo svojom a tak ....vsetky svoje rozne fotky ako moje a kamaratov ma na pamatovej a ich.... jeho byvale ma v mobile ulozene...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

cisla ci fotky?
ked cisla tak to je akoze uplne normalne.nerozumiem preco by si ich mal mazat :?:
ked fotky.zalezi aj od charakteru fotky ale asi by mi to nevadilo u partnerky nevadilo
Tajomná
Amateur
Amateur

su to fotky samozrejme..a su uplne normalne..ale zda sa mi divne kedze ma tam iba tie fotky a ziadne ine
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Bože, nie je nič ľahšie, ako sa s ním o tom porozprávať.. ak to nie je debil, tak to pochopí.. Ja som napr. zabudol na fotky svojej bývalej, pretože som sa do galérie veľmi nedostával.. a potom, keď si moja priateľka pozerala telefón, tak ich našla.. bola tam aj hore bez.. ale spolu sme ich vymazali a povedal som jej, že som ich tam skutočne len zabudol.. :) čo bola aj pravda.. tiež som jej povedal, že tým, že som ich tam mal, nič nesledujem.. a aj tak na ňu nemám dobré spomienky.. Takže som ich vymazal a už ma to nejak netrápi a je to už veľmi dávno za nami.. stačí len jeden rozhovor.. ešte raz, ak nie je debil, pochopí to.. :wink:
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

a aky nazov mala ta zlozka?
podla toho by sa dalo zistit ze preco ich pestuje :)
Napísať odpoveď