ak je v ofsajde tak anohojko napísal:Peky05: To je zakazane stat brankarovi vo vyhlade???
Kto vyhra Ligu majstrov?
Tak skús napísať Blatterovi mail,možno to zmeníkali520 napísal:Neviem, podla mna ak sa jedna o strelu malo by sa to nechavat tak az kym hrac nejak tu loptu netecuje, tymto pravidlom sa opat zvihodnuje braniace muzstvo.
Nie...keby mu zabraňovali v pohyby,tak to by bolo iné,ale kvoli výhladu iste nie.Peky05 napísal:ne nahodou kvoli tomu neuznali ze stal brankarovi vo vyhlade lebo nieco take hovorili
No tak to by už aké bolo???To je už úplná hlúposť....ved to by sme čo pozerali???5 hráči by boli pred vlastnou bránkou a 5 pred bránou súpera a by si len kopali loptu z jednej strany na druhú...žiadne akcie.kali520 napísal:Spike, keby bolo na mne tak zrusim ofsajdy uplne.
Dúfa,.že to si myslel len zo srandy
To statie v predu by im moc nepomohlo kedze obrancovia by ich museli branit a neskusali by ziadne ofsajd pasce.
Ale tazko o tom debatovat pokial to este nebolo odskusane, mozno by to bola blbost ale mozno by to bolo este lepsie ako je teraz.
Ja si ale myslim ze futbal by bol rychlejsi a trochu jednoduchsi a urcite by to prinieslo viac golov.
Ale tazko o tom debatovat pokial to este nebolo odskusane, mozno by to bola blbost ale mozno by to bolo este lepsie ako je teraz.
Ja si ale myslim ze futbal by bol rychlejsi a trochu jednoduchsi a urcite by to prinieslo viac golov.
sak to nedava zmysel co pises,keby boli na utocnikov "nalepeni" obrancovia tak by sa asi tazsie presadzovali...kali520 napísal:To statie v predu by im moc nepomohlo kedze obrancovia by ich museli branit a neskusali by ziadne ofsajd pasce.
Neverim ze cely zapas by boli na nom nalepeny, a pokial ten utocnik bude sikovny tak sa toho obrancu zbavi polachky.Saq.utd napísal:sak to nedava zmysel co pises,keby boli na utocnikov "nalepeni" obrancovia tak by sa asi tazsie presadzovali...
Volakedy sa tiez hrali osobky a nedokazali obrancovia utocnikov ubranit po cely zapas a dovolim si povedat ze padalo aj viac golov.
Možno by padalo viac gólov,ale potom by bol stred ihriska prázdny a kludne by mohli skrátiť ihrisko o 50%.kali520 napísal:To statie v predu by im moc nepomohlo kedze obrancovia by ich museli branit a neskusali by ziadne ofsajd pasce.
Ale podla mňa o tom škoda diskutovať,lebo také rázne menenie pravidiel sa iste nestane.