MicHo napísal:neviete či sa dá vymazať trial acc? ak jo tak ako? lebo potrebujem vymazať tú postavu, čo som si na triali vytvoril... zrejme to je blizzardský trik...
trial sa vymazat neda, mal si zmazat postavu este predtym ako trial expiroval
Caute all. Hram WoW cez offik ale cem prejst na free servers...Chcem vas poprosit o nejaky zoznam free serverou SK a CZE co su opatchovane 2.4.1 alebo vyssim patchom. Dakujem vopred
Neviete niekto o hacku/bote co ta automaticky ressne alebo automaticky zautoci na target pred tebou?...tym mam na mysli napr. ze ked zomriem automaticky mi klikne release spirit a ked sa nacita 30sec ress da release..a k tomu este ze ked je pred tebou naky npc/hrac za na nho automaticky zautoci
ten automaton mi nejak nejde vies ono by to chcelo asi skor nejakeho bota, vysvetlim o co ide..ako ze ked ma nieco killne tak aby automaticky zadalo Release spirit a potom ked prejde 30sec tak aby dalo accept..proste nejaky bot by to asi chcelo //a ked sa to da tym automatonom tak som asi blby a povedz mi ako presne nastavit
riadil som sa podla toho http://www.wowace.com/wiki/Automaton
Mrk napísal:a mozes nam povedat preco prechadzas na free ? ked to je totalne na hovno...
No jasne vysvetlim. Mam pracu v ktorej som tak casovo vytazeny ze uz WoW nestiham az tak casto drtit.Tak sa mi zda zbitocne vyhadzovat peniazky za nieco na co nemam vela casu.Radsej si chcem zahrat takto na free serveroch...a len sa zabavat
A na komentar ze prepil peniaze: To urcite nie!!!!Nepijem vobec
PS: vdaka vsetkym co mi dali tie odkazy na free servre
Cafte all, mám taký problém,že hrám na servery Woody WoW a menili tam patch na 4.1 a nešiel mi nahodiť tak som preinštaloval WoW.Keď som ho znova nainštaloval tak som si tam dal adony a nejde mi QuestHelper a neviem prečo.Pozrite si screen čo mi vypisuje a poraďte niekto pls.Diki moc.