Motokary

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Motokary

Príspevok od používateľa P3Bo »

Zachvilu mame s polovickou pol rocne vyrocie a kedze nechcem tradicny darcek tak by som ju zobral na motokary v niekde v okoli Svidnika . Je tu niekto z okolia PO , BJ , mozno KE kto vie kolko to stoji a dal mi nejaku radu . Samozrejme karmou odmenim. A vie kde to je ...
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

motokari? cena je nieco okolo 200sk a je to fakt haluz.Len pozor ked budes nasadat do vnutra aby si si nepopalil ruku ako ja.Lebo ti tam fakt husta jazva
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Necro napísal:motokari? cena je nieco okolo 200sk a je to fakt haluz.Len pozor ked budes nasadat do vnutra aby si si nepopalil ruku ako ja.Lebo ti tam fakt husta jazva
igen ypsilon nemlatom odpoved? :roll:

takze kosice
Motokárový okruh
Alejová ulica za blšákom
Tel.: 0905 235 215
Otváracie hod.: Po. - Pi : 12.00 - 22.00 hod. So. - Ne : 10.00 - 22.00 hod
Vstupné: 1 jazda / 7 min./ - 110 Sk, 5x jazda /35 min./ - 500,- Sk, 10x jazda /70 min./ - 950 Sk
presov bez blizsich info
Adresa: Hollého 21, 080 01 Prešov
v bardejove somnic nenasiel :)
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Motokáry ?? neni to na výročie trochu divné ... ?? síce na druhej strane je to trochu haluzné :P Ona rada jazdí na motokárach ?? Čo ja poznám baby tak to moc neoblubujú :) Tak ale v poho. Potom daj vedieť ako to dopadlo ... :wink: Či ste dojazdili obaja v živý a pokope :twisted: :smt008
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

No ja som raz bol s rodicmi na motokary a oni dvaja si to poriadne uzivali....a pretekali sa kto bude mat lepsi cas(Mamka vyhrala :P ) no ale neviem ci sa to tej bude pacit lebo napriklad moja mamka ejvelka pretekarka aj v aute :)
qwerty-xyz

Re: Motokary

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

P3Bo napísal:Zachvilu mame s polovickou pol rocne vyrocie a kedze nechcem tradicny darcek tak by som ju zobral na motokary v niekde v okoli Svidnika . Je tu niekto z okolia PO , BJ , mozno KE kto vie kolko to stoji a dal mi nejaku radu . Samozrejme karmou odmenim. A vie kde to je ...
No motokary boli vacsinou na domasi. Teraz uz neviem ci tak su. Teda okres Vranov nad Toplou. To od presova nemas velmi daleko. CCA 50 km. LEn na motokary pozor do akej sadas. Pretoze do nejakej rychlej by som holku neposadil. :wink:
V kosiciach mas isto a v presove niekde budu tiez--ale moj momentalne wi-fi net je tak "rychly" ze by bola trufalost to teraz hladat bez toho aby mi to spadlo. :roll:
Napísať odpoveď