Motokary
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Motokary
Zachvilu mame s polovickou pol rocne vyrocie a kedze nechcem tradicny darcek tak by som ju zobral na motokary v niekde v okoli Svidnika . Je tu niekto z okolia PO , BJ , mozno KE kto vie kolko to stoji a dal mi nejaku radu . Samozrejme karmou odmenim. A vie kde to je ...
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
igen ypsilon nemlatom odpoved?Necro napísal:motokari? cena je nieco okolo 200sk a je to fakt haluz.Len pozor ked budes nasadat do vnutra aby si si nepopalil ruku ako ja.Lebo ti tam fakt husta jazva
takze kosice
presov bez blizsich infoMotokárový okruh
Alejová ulica za blšákom
Tel.: 0905 235 215
Otváracie hod.: Po. - Pi : 12.00 - 22.00 hod. So. - Ne : 10.00 - 22.00 hod
Vstupné: 1 jazda / 7 min./ - 110 Sk, 5x jazda /35 min./ - 500,- Sk, 10x jazda /70 min./ - 950 Sk
v bardejove somnic nenasielAdresa: Hollého 21, 080 01 Prešov
-
qwerty-xyz
Re: Motokary
No motokary boli vacsinou na domasi. Teraz uz neviem ci tak su. Teda okres Vranov nad Toplou. To od presova nemas velmi daleko. CCA 50 km. LEn na motokary pozor do akej sadas. Pretoze do nejakej rychlej by som holku neposadil.P3Bo napísal:Zachvilu mame s polovickou pol rocne vyrocie a kedze nechcem tradicny darcek tak by som ju zobral na motokary v niekde v okoli Svidnika . Je tu niekto z okolia PO , BJ , mozno KE kto vie kolko to stoji a dal mi nejaku radu . Samozrejme karmou odmenim. A vie kde to je ...
V kosiciach mas isto a v presove niekde budu tiez--ale moj momentalne wi-fi net je tak "rychly" ze by bola trufalost to teraz hladat bez toho aby mi to spadlo.