AGP karta- problem

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
adman72
Amateur
Amateur

AGP karta- problem

Príspevok od používateľa adman72 »

Caute, viete mi poradit, prosim ?

Mam ATI Radeonku Saphire 9550 AGP 256 MB. Pouzivam XP HE. Stalo sa mi, ze system sa restartol a vypisalo mi pri jeho starte missing or damege pci.sys. Neslo to nejako opravit a tak som sa rozhodol pre format a reinstall. Pri kopirovani suborov z CD na HDD mi asi na 5% vypisalo chybu a okrem ineho radilo vymenit graf. kartu. Tak som AGP vybral a skusil pouzit onboard kartu. Potom to uz slo normalne. MB mam Matsonic 8188 E. Teda, neviem ci je chyba na AGP karte, ktora pri zobrazovani DOSu a BIOSu ide normalne (nie je tam cierno cierna tma), alebo sa niekde stala chyba na MB doske. Skratka, s AGP kartou mi XPcko nenainstaluje.Este raz prosim, skuste mi poradit. Vdaka.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

a ked nainstalujes to XP bez nej a potom si ju nahodis a nahodis ovladace ?
adman72
Amateur
Amateur

Tak stop....zacalo mi to akosi cele blbnut, nechce mi nainstalovat ani XP ani Win 98....cize niet vlastne co vyskusat...pri 98 mi ju celu nainstalovalo a pri druhom boote vypisalo chyba ochrany win 98...a nie vzdy sa mi restartne, ale zatuhne a svieti kontrolka HDD a PC pipa akoby tam nieco paradne blblo...ale tou AGP to asi nebude, ked je von...
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sabo »

Vela krat sa stane ,ze je chyba v doske. Pozri sa ci su na nej neni nafuknute kondenzatory.
adman72
Amateur
Amateur

Este som si vsimol, ze mi pri restarte, (ak sa restartuje, lebo teda aj to blbne a svieti HDD a PC pipa), vypisuje haluze na RAM vypise, raz 300cosi a raz myslim to bolo okolo 256cosi, tak ci to nebude ramkou, ze je jedna passe. Mam 2x256 MB. Uz som to potom nemal chut skusat, dost som sa s tym dnes natapil, ale snad to je jedna z moznosti, co by bolo najlepsie ako by mala kiksnut doska alebo AGP.

BTW. ...kondiky vybulene nie su, ani na doske ani na AGP karte...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tak normalne ich poskusaj samostatne :wink:
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

nie je to nahodou preto ze je instalujes OEM windows a pri predchadzajucej instalacii si to instaloval s inou graf. kartou?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Tym to gadelat najskor nebude, v tom pripade ti vypise hlasku, ze si zmenil HW a je potrebne znovu aktivovat win.
Napísať odpoveď