Caute, viete mi poradit, prosim ?
Mam ATI Radeonku Saphire 9550 AGP 256 MB. Pouzivam XP HE. Stalo sa mi, ze system sa restartol a vypisalo mi pri jeho starte missing or damege pci.sys. Neslo to nejako opravit a tak som sa rozhodol pre format a reinstall. Pri kopirovani suborov z CD na HDD mi asi na 5% vypisalo chybu a okrem ineho radilo vymenit graf. kartu. Tak som AGP vybral a skusil pouzit onboard kartu. Potom to uz slo normalne. MB mam Matsonic 8188 E. Teda, neviem ci je chyba na AGP karte, ktora pri zobrazovani DOSu a BIOSu ide normalne (nie je tam cierno cierna tma), alebo sa niekde stala chyba na MB doske. Skratka, s AGP kartou mi XPcko nenainstaluje.Este raz prosim, skuste mi poradit. Vdaka.
AGP karta- problem
Tak stop....zacalo mi to akosi cele blbnut, nechce mi nainstalovat ani XP ani Win 98....cize niet vlastne co vyskusat...pri 98 mi ju celu nainstalovalo a pri druhom boote vypisalo chyba ochrany win 98...a nie vzdy sa mi restartne, ale zatuhne a svieti kontrolka HDD a PC pipa akoby tam nieco paradne blblo...ale tou AGP to asi nebude, ked je von...
Este som si vsimol, ze mi pri restarte, (ak sa restartuje, lebo teda aj to blbne a svieti HDD a PC pipa), vypisuje haluze na RAM vypise, raz 300cosi a raz myslim to bolo okolo 256cosi, tak ci to nebude ramkou, ze je jedna passe. Mam 2x256 MB. Uz som to potom nemal chut skusat, dost som sa s tym dnes natapil, ale snad to je jedna z moznosti, co by bolo najlepsie ako by mala kiksnut doska alebo AGP.
BTW. ...kondiky vybulene nie su, ani na doske ani na AGP karte...
BTW. ...kondiky vybulene nie su, ani na doske ani na AGP karte...