Využijem ju ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zenskych chodi po svete hromada, ale sanci dostat sa takto do Anglicka nie. Na druhu stranu nepredstieraj, ze "ta moze mat", len kvoli tomu zahraniciu, to je naozaj dost svinstvo.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dnes sa maju dobre len svine.

Chod do toho a svedomie posli do pi*e, pohoda. (nie, nemyslim to ironicky)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Gangy napísal:Dnes sa maju dobre len svine.
Svätá pravda :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Oink-oink..
aby vas raz nejaka nepretiahla kvoli pracovnemu miestu.. vlastne hmm.. asi sa pridam k sviniam
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

svine 4ever pfuu heh
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

moj ty boh...ale je to pravda :D svine sa maju najlepsie.
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Veru, je to tak, svine sa maju najlepsie, asi preto som sa nikdy v zite nevyvaloval :roll: . Ja som bol proste vzdy uprimny a neznasam klamstvo a podvody, takze ja by som to nedokazal ani teraz niekoho vyuzit a radsej by som "prisiel" o moznost ist do ENG. Nedokazal by som sa potom tej holke pozriet do oci :|
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

jozinko napísal:Veru, je to tak, svine sa maju najlepsie, asi preto som sa nikdy v zite nevyvaloval :roll: . Ja som bol proste vzdy uprimny a neznasam klamstvo a podvody, takze ja by som to nedokazal ani teraz niekoho vyuzit a radsej by som "prisiel" o moznost ist do ENG. Nedokazal by som sa potom tej holke pozriet do oci :|
Jeeeezis Jozko to je strasne, mi z teba uplne smutno ostalo :cry:

//Skapem :D
jozinko
Light Star
Light Star

Gangy napísal:Jeeeezis Jozko to je strasne, mi z teba uplne smutno ostalo :cry:
Hmm, vravim ze ja som take nikdy nedokazal, mozno som "blby" vtom ze tak prichadzam o moznosti ale toto je uz proti mojmu charakteru.. Ved vravim ze som sa nikdy v zite nevalal..A ani iny nemienim byt, kazdy ma pozna ako feroveho cloveka a co poviem alebo urobim tak nezistne a tak to u mna aj ostane, kvoli par prachom nebudem zo seba robit hnupa a zhadzovat sa :roll:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Hm teraz poviem asi niečo, čo je absolútna blbosť a vôbec tým nikdy neuspejem. Ale poviem jej že ju nelúbim a že jej nechcem mojou prelietavosťou ublížiť. Ja totiž verím, že ak sa mi podarí nájsť fajn prácu tak na tom "druhom svete" mi bude omnoho lepšie medzi ľudmi, ktorých meradlo spolahlivosti, loajálnosti, priatelstva a lásky budú samotné skutky. A viete čo ? Ak by ma do toho anglicka kvôli tomu nechcela zobrať, tak zistím že by to sňou aj tak za nič nestálo a tiež len využíva situácie.
jozinko
Light Star
Light Star

Bushido napísal:Hm teraz poviem asi niečo, čo je absolútna blbosť a vôbec tým nikdy neuspejem. Ale poviem jej že ju nelúbim a že jej nechcem mojou prelietavosťou ublížiť. Ja totiž verím, že ak sa mi podarí nájsť fajn prácu tak na tom "druhom svete" mi bude omnoho lepšie medzi ľudmi, ktorých meradlo spolahlivosti, loajálnosti, priatelstva a lásky budú samotné skutky. A viete čo ? Ak by ma do toho anglicka kvôli tomu nechcela zobrať, tak zistím že by to sňou aj tak za nič nestálo a tiež len využíva situácie.
Paci sa mi ako si sa zachoval (resp. planujes).. A pokial Ta do ENG nevezme nebral by som to hned tak ze len vyuziva, ale ber to tak ze moze byt aj sklamana, smutna, nahnevana alebo neviem este aka :D tak moze sa Ti "pomstit" , alebo jednoducho nemat na to (alebo Teba) naladu (Ty by si tiez neskakal radostou keby sa Tebe stalo tak ako jej)
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

Dievca sa na teba namota, zalubi sa...
Ty si s nou vlasnte len uzivas a pretvarujes sa pred nou. Naskytne sa ti moznost ist vdaka nej do Anglicka , kde sa zasa budes musiet len pretvarovat a nakoniec ak dostanes svoje, aj tak sa na nu vykasles.
V podstate ju len vyuzijes a zranis jej city.... Ziskas prachy, no stratis uctu a svedomie (ak nejake mas).
Je pravda, ze svine sa mozno valaju v peniazoch, no podla mna je stastie inde. Radsej budem niekde spokojny v garsonke a s cistym svedomim ako vecne nepokojna svina.

OT: 100. prispevok po roku 2 mesiacoch a 2 dnoch :)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

mi-chau napísal:Kde je ta doba, ked sa vztahy zakladali na laske...
myslim, ze kdesi na konci tejto sekcie by si mohol najst par poslednych zableskov ;)
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

Skorocel napísal:Dievca sa na teba namota, zalubi sa...
Ty si s nou vlasnte len uzivas a pretvarujes sa pred nou. Naskytne sa ti moznost ist vdaka nej do Anglicka , kde sa zasa budes musiet len pretvarovat a nakoniec ak dostanes svoje, aj tak sa na nu vykasles.
V podstate ju len vyuzijes a zranis jej city.... Ziskas prachy, no stratis uctu a svedomie (ak nejake mas).
Je pravda, ze svine sa mozno valaju v peniazoch, no podla mna je stastie inde. Radsej budem niekde spokojny v garsonke a s cistym svedomim ako vecne nepokojna svina.

OT: 100. prispevok po roku 2 mesiacoch a 2 dnoch :)
=P 100% suhlas... ludi ktori ranai city inej osobe kvoli svojmu prospechu yb som vrazdil =P takze ju nevyuzi =P moj nazor
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Suhlasim s Gangym. Je to sice skarede a neprijemne, co povedal, ale uprimne. Nikto nehovori, ze ju musis hned odje*at, ale ak ti to pomoze, chod do toho.
Napísať odpoveď