Využijem ju ?
-
midnight_man
Guru
Veru, je to tak, svine sa maju najlepsie, asi preto som sa nikdy v zite nevyvaloval
. Ja som bol proste vzdy uprimny a neznasam klamstvo a podvody, takze ja by som to nedokazal ani teraz niekoho vyuzit a radsej by som "prisiel" o moznost ist do ENG. Nedokazal by som sa potom tej holke pozriet do oci 
Jeeeezis Jozko to je strasne, mi z teba uplne smutno ostalojozinko napísal:Veru, je to tak, svine sa maju najlepsie, asi preto som sa nikdy v zite nevyvaloval. Ja som bol proste vzdy uprimny a neznasam klamstvo a podvody, takze ja by som to nedokazal ani teraz niekoho vyuzit a radsej by som "prisiel" o moznost ist do ENG. Nedokazal by som sa potom tej holke pozriet do oci
//Skapem
Hmm, vravim ze ja som take nikdy nedokazal, mozno som "blby" vtom ze tak prichadzam o moznosti ale toto je uz proti mojmu charakteru.. Ved vravim ze som sa nikdy v zite nevalal..A ani iny nemienim byt, kazdy ma pozna ako feroveho cloveka a co poviem alebo urobim tak nezistne a tak to u mna aj ostane, kvoli par prachom nebudem zo seba robit hnupa a zhadzovat saGangy napísal:Jeeeezis Jozko to je strasne, mi z teba uplne smutno ostalo
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hm teraz poviem asi niečo, čo je absolútna blbosť a vôbec tým nikdy neuspejem. Ale poviem jej že ju nelúbim a že jej nechcem mojou prelietavosťou ublížiť. Ja totiž verím, že ak sa mi podarí nájsť fajn prácu tak na tom "druhom svete" mi bude omnoho lepšie medzi ľudmi, ktorých meradlo spolahlivosti, loajálnosti, priatelstva a lásky budú samotné skutky. A viete čo ? Ak by ma do toho anglicka kvôli tomu nechcela zobrať, tak zistím že by to sňou aj tak za nič nestálo a tiež len využíva situácie.
Paci sa mi ako si sa zachoval (resp. planujes).. A pokial Ta do ENG nevezme nebral by som to hned tak ze len vyuziva, ale ber to tak ze moze byt aj sklamana, smutna, nahnevana alebo neviem este akaBushido napísal:Hm teraz poviem asi niečo, čo je absolútna blbosť a vôbec tým nikdy neuspejem. Ale poviem jej že ju nelúbim a že jej nechcem mojou prelietavosťou ublížiť. Ja totiž verím, že ak sa mi podarí nájsť fajn prácu tak na tom "druhom svete" mi bude omnoho lepšie medzi ľudmi, ktorých meradlo spolahlivosti, loajálnosti, priatelstva a lásky budú samotné skutky. A viete čo ? Ak by ma do toho anglicka kvôli tomu nechcela zobrať, tak zistím že by to sňou aj tak za nič nestálo a tiež len využíva situácie.
Dievca sa na teba namota, zalubi sa...
Ty si s nou vlasnte len uzivas a pretvarujes sa pred nou. Naskytne sa ti moznost ist vdaka nej do Anglicka , kde sa zasa budes musiet len pretvarovat a nakoniec ak dostanes svoje, aj tak sa na nu vykasles.
V podstate ju len vyuzijes a zranis jej city.... Ziskas prachy, no stratis uctu a svedomie (ak nejake mas).
Je pravda, ze svine sa mozno valaju v peniazoch, no podla mna je stastie inde. Radsej budem niekde spokojny v garsonke a s cistym svedomim ako vecne nepokojna svina.
OT: 100. prispevok po roku 2 mesiacoch a 2 dnoch
Ty si s nou vlasnte len uzivas a pretvarujes sa pred nou. Naskytne sa ti moznost ist vdaka nej do Anglicka , kde sa zasa budes musiet len pretvarovat a nakoniec ak dostanes svoje, aj tak sa na nu vykasles.
V podstate ju len vyuzijes a zranis jej city.... Ziskas prachy, no stratis uctu a svedomie (ak nejake mas).
Je pravda, ze svine sa mozno valaju v peniazoch, no podla mna je stastie inde. Radsej budem niekde spokojny v garsonke a s cistym svedomim ako vecne nepokojna svina.
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
=P 100% suhlas... ludi ktori ranai city inej osobe kvoli svojmu prospechu yb som vrazdil =P takze ju nevyuzi =P moj nazorSkorocel napísal:Dievca sa na teba namota, zalubi sa...