Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Dexter_Two
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
slovník
Bol by tu nejaký alík z DrakThulu ochotný som mnou vytvoriť slovník? Viem že nieje možné vytvoriť normálne slovo, slabiky by šli. Chcem proste len vytvoriť zo pár fráz.
njn ešte ICQ. 220 538 028
njn ešte ICQ. 220 538 028
-
Dexter_Two
Amateur
slovník
Áno myslel som medzi hordou a ali.
-
Everlast_4fun
Amateur
To: Kesoman, da sa kupit aj viacmesacne kupony a tie ta pri nakupe cez net mozu vyst aj lacnejsie. . ja som nakupoval za 11.45 Eur na mesiac. . sice to neni velka zlava ale aspon nejaka. . Ale teraz oz drtim na nasich servroch... 
//autoeditácia príspevku ( 22 May 2008, 6:40 )
A inak ten patch ti pomoze. . ja to uz mam tiez opatchovane a je to v poho....
//autoeditácia príspevku ( 22 May 2008, 6:40 )
Este mi vysvetli ako si si do hry pridal tu spodnu listu stymi goldami a tak. . Thx vopred. .fiko2323 napísal:Cafte all, mám taký problém,že hrám na servery Woody WoW a menili tam patch na 4.1 a nešiel mi nahodiť tak som preinštaloval WoW.Keď som ho znova nainštaloval tak som si tam dal adony a nejde mi QuestHelper a neviem prečo.Pozrite si screen čo mi vypisuje a poraďte niekto pls.Diki moc.![]()
A inak ten patch ti pomoze. . ja to uz mam tiez opatchovane a je to v poho....
Kámo posuň si chat, lebo ti ho prekrýva action bar kvoli titan panelufiko2323 napísal:Cafte all, mám taký problém,že hrám na servery Woody WoW a menili tam patch na 4.1 a nešiel mi nahodiť tak som preinštaloval WoW.Keď som ho znova nainštaloval tak som si tam dal adony a nejde mi QuestHelper a neviem prečo.Pozrite si screen čo mi vypisuje a poraďte niekto pls.Diki moc.![]()
-
Lord PROXI
King
Re: slovník
no ja som hordak, a akurat co viem ze 88 88 11 je v preklade ko**ti ... dufam sa nemylim ... ale uz som nasiel aj alika ktori napisal celu vetu ... radsej nenapisem ani skratenu ver. bo by to bola sama cenzuraDexter_Two napísal:Áno myslel som medzi hordou a ali.
-
Lord PROXI
King
-
xH4wK
-
Lord PROXI
King
pocujte, rozhodol som sa zaobstarat wowko..
takze kamos prisiel ku mne s externym diskom, pekne mi to skopcil do kompu, len problem je taky ze ked sa chcem napojit na Onlinegamers tak na Sargeras sa mi napojit da ale na Narnias pise furt Logging in to game server... pritom je server online a ked sa pozeram na status tak tam ludi pribuda cize je Online
tak sa chcem spytat ci môze pomôct re/instalacia wowka.. lebo som to uz davno nehral tak neviem ci este tato zazracna formula funguje
takze kamos prisiel ku mne s externym diskom, pekne mi to skopcil do kompu, len problem je taky ze ked sa chcem napojit na Onlinegamers tak na Sargeras sa mi napojit da ale na Narnias pise furt Logging in to game server... pritom je server online a ked sa pozeram na status tak tam ludi pribuda cize je Online
tak sa chcem spytat ci môze pomôct re/instalacia wowka.. lebo som to uz davno nehral tak neviem ci este tato zazracna formula funguje
z toho si nic nerob je zalaggovany. . . skus sa pripojit vecertomek00 napísal:pocujte, rozhodol som sa zaobstarat wowko..