co by ste robili????

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Tajomná
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Tajomná »

juuj tak to uz neviem ako sa volala ta zlozka..a ide o to ze tam nemal fotky jednej byvalej ale viacerich
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No s takymto paranoickym pristupom budes v tej kategorii coskoro aj ty :roll:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Možno má na všetky také dobré spomienky.. :roll: alebo ako to niekto napísal ich skutočne berie, ako "trofeje" :roll: jedno lepšie, ako druhé... :x
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

vymaz mu to a nebude ta nic trapit :oops:
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

bibinko32 napísal:vymaz mu to a nebude ta nic trapit :oops:
Tak toto bol klinec :lol: Ako neviem si predstavit zeby som priatelke nieco zmazal, sa mi to zda dost drze, pokial to nechce urobit sam tak vznikne jedine problem :smt018 S priatelkou sice mame vsetko spolocne :smt057 a (vacsinou) sa ani nepytame ci mozeme si nieco vziat poziciat, proste normalka, ale toto by si ani jeden z nas nedovolil, rozhovor by bol ale nie takto poza chrbat :?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

celkom nerozumiem co ti vadi, kupil si mobil tak nech si s nim foti co chce a drzi v nom co chce :wink:
vlado69
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa vlado69 »

A čo mu vobec lezieš do jeho telefonu?
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

jozinko napísal:Tak toto bol klinec :lol: Ako neviem si predstavit zeby som priatelke nieco zmazal, sa mi to zda dost drze, pokial to nechce urobit sam tak vznikne jedine problem :smt018 S priatelkou sice mame vsetko spolocne :smt057 a (vacsinou) sa ani nepytame ci mozeme si nieco vziat poziciat, proste normalka, ale toto by si ani jeden z nas nedovolil, rozhovor by bol ale nie takto poza chrbat :?
no tak to mas pravdu ze to je dost drze a asi by sa pohadali ale to som napisal len zo srandy :) to by som si ani ja nedovolil :)
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Nechapem preco by ich mal mazat , su to jeho pekne spomienky.
Nechapem co ti vadi ? trosku tolerancie nie si jedina na svete ;)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

RomanB napísal:Nechapem co ti vadi ? trosku tolerancie nie si jedina na svete ;)
tak tak..ani sa nenazdáš a zachvíľku budeš medzi fotkami bývalých aj ty :D Len sa ďalej staraj do jeho vecí :P
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Soviet napísal:tak tak..ani sa nenazdáš a zachvíľku budeš medzi fotkami bývalých aj ty :D Len sa ďalej staraj do jeho vecí :P
Teraz nechapem ja.. Vo vztahu uz nie je ja a Ty, ale my, tak preco by sa nemohla opytat? Tam sa uz nerozlisuje moje, a Tvoje ale nase :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jozinko napísal:Teraz nechapem ja.. Vo vztahu uz nie je ja a Ty, ale my, tak preco by sa nemohla opytat? Tam sa uz nerozlisuje moje, a Tvoje ale nase :roll:
No neviem.. Ja mám svôj život, svoje veci a aj keby som mal X frajeriek tak by som nikdy nevravel že niečo je naše (Naše môže vravieť po svatbe) A mňa by naštvalo keby sa mi niekto staral do toho čo mám v mobile..Chodil s tou dotyčnou on a nie jeho terajšia frajerka čo o nej vie veľké H..Takže isto má dôvod prečo ju tam má...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

mna by to tiez nasralo, ked jej to vadi nech sa mi nehrabe v telefone...co ak to je premna nejaka super kamaratka? :? boze mat tvoje problemy... :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja mam tiez fotky aj telefonne cisla svojich byvalych, ale mam ich odlozene tak, aby nebili do oci terajsej (teda fotky). Telefonne cisla mam normalne ulozene podla mien. Nevidim v tom nic zle. Nepiseme si, ani nevolame. Ale mozno sa raz budeme potrebovat spojit, tak som si to nechal.
Tajomná
Amateur
Amateur

Soviet..keby si cital poriadne co sompisala aj pred tym..tak by si nemal tie trapne keci...a ked sa ti nepaci moj problem tak co vobec na nho reagujes..ja som chcela vediet co by ostatni robili a nie este mna skritizovat co sa tam hrabem..bez dovolenia som tam nesla!!!!!!! :twisted:
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

no ale skuste to zobrat aj z toho pohladu ze by vasa frajerka mama v telefone byvalich....ci by vam to vadilo...lebo mne urcite ano ak by mala na nich vytvoreny nejaky osobitny adresar, a ked iba medzi ostatnymi fotkami tak to uz nie
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tajomná napísal:Soviet..keby si cital poriadne co sompisala aj pred tym..tak by si nemal tie trapne keci...a ked sa ti nepaci moj problem tak co vobec na nho reagujes..ja som chcela vediet co by ostatni robili a nie este mna skritizovat co sa tam hrabem..bez dovolenia som tam nesla!!!!!!! :twisted:
Neboj ja viem čítať veľmi dobre..Len asi ty nechápeš že šprtaním do toho, čo tam má a zbytočnými otázkami si môžeš toho dotyčného poštvať a nemusí to dopadnúť dobre..Nie všetko môžeš vyriešiť bez následkov..To je logika..Zato, že ty možno nemáš nikoho v mobile tak nesmie mať ani on? Vždy si ženy niečo nájdu, čo musia riešiť i keď je to úplná pitomosť..A vyjadriť sa tu môže každý ..tak nečakaj, že ťa tu ľudia budú len povzbudzovať zato, že si vraj nežná polovička ako ľudia nazývajú ženy .. :roll:
c.a.r.n.e. napísal:no ale skuste to zobrat aj z toho pohladu ze by vasa frajerka mama v telefone byvalich....ci by vam to vadilo...lebo mne urcite ano ak by mala na nich vytvoreny nejaky osobitny adresar, a ked iba medzi ostatnymi fotkami tak to uz nie
Absolútne by mi to nevadilo..Premňa zamňa nech je tam aj jej bývalí na hlave postavený..Mám svoj život a nebudem sa zaťažovať tým čo má niekto v mobile :? To by bola posledná vec čo by ma trápila..To máš ako kedysi keď ešte mobili poriadne neboli tak človek mal fotku vyvolanú s frajerkou doma a čo vari by si ju spálila?
Tajomná
Amateur
Amateur

..... :shock:
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

[quote="Soviet"][/quote]no nieco na tom bude, mne ziarlivost nedavno pokazila vztah :?

/edit: heh no tak ako vidim tak nejsom sam, ze tajomna
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

hoicktory chlapec ti povie ze na tom nic nieje-ked ma chlapec v mobile fotky svojej byvalej,ale keby mala mat ich frajerka fotky svojho byvaleho v mobile tak si uz rozmyslia ci je to v pohode:) mne by to vadilo,keby mal moj chlapec take fotky,pretoze ja som ta ktorej fotky mu maju zaberat pamet v mobile:),a pretoe radsej ma ani nenapadne pozerat si jeho fotky ci uz mozem alebo nie. ale...a neviem naco by som ja mala mat fotky byvaleho v mobile,mam chlapca ktoreho lubim a naco by som chcela nosit fotky ineho chlapca v mobile? mozno si tvoj chlapec tiez len zabudol ich vymazat,a tato tema je bezpredmetna:)
Napísať odpoveď