MSI notebook (shark.sk) - reklamacia
vies co sa tyka toho mojho zahadneho prehrievania tak to bolo tak, ze na panely lcd v strede hned pod obrazovkou (ale stale na tom istom panely) to bolo brutalne horuce, ze si tam ani prst neudrzal a prislo mi divne ze preco kurna je to horuce prave tam a este k tomu hucanie ventilatora uz nadobudlo takych neskutopcnych rozmerov ze to robilo stale a v niektorych okamzikoch som myslel ze ventilator vyleti von na túlky do sveta.
no som zvedavy ako pochodim s reklamaciou, inak sa mi este nelubilo ze proste teplota procesora( merane cez speedfan) bola uplne normanle 55-60 stupnov a ked som nebodaj zacal nieco robit tak 80, co tiez neni uplne koser, ale neviem ci to je ventilatorom alebo je ten NB proste na chu*a.
no som zvedavy ako pochodim s reklamaciou, inak sa mi este nelubilo ze proste teplota procesora( merane cez speedfan) bola uplne normanle 55-60 stupnov a ked som nebodaj zacal nieco robit tak 80, co tiez neni uplne koser, ale neviem ci to je ventilatorom alebo je ten NB proste na chu*a.
ja som kupoval v sharku v Kosiciach pred asi mesiacom MSI ER710 a zatial slape perfektne. Pisu ze na notebooky sa neda dat XP len Vista no mne v pohode ide XP. S teplotou to nieje az tak tragicke take normalne jak radiator na 2 stupni. a celkovo velmi pekny design a slape rychlo. system mi nabehne do minuty
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nejako sme sa s kamaratom nerozisli v najlepsom takze presne to zistit neviem.
Co viem ale urcite je ze to bol MSI niektory z gamerskej rady (G series) 15.4" s full keybordom (aj s ciselnou klavesnicou) a SLI grafikou (ci uz v tom boli dual GK alebo len SLI kompatible to si isty nie som)
Reklamoval ho viackrat a velmi happy z neho nebol
Kazdopadne on ma zlu karmu tak si to zasluzil
Co viem ale urcite je ze to bol MSI niektory z gamerskej rady (G series) 15.4" s full keybordom (aj s ciselnou klavesnicou) a SLI grafikou (ci uz v tom boli dual GK alebo len SLI kompatible to si isty nie som)
Reklamoval ho viackrat a velmi happy z neho nebol
Kazdopadne on ma zlu karmu tak si to zasluzil
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Sry za OT ale: Myslim ze uz teraz nieco lepsie zozenies akurat http://www.pc.sk/modules.php?name=artic ... 1218571973Shark NX napísal:MSIcko ma dost oslovilo ... Jedine co ma Odradza je ich Dost casty Glossy Design
A Cena ... MSI sa snazi Pretlacit na trh ... Preto ma take nizke ceny ...
Napr MSI GX600PX
Najlepsi notebook v Pomere Cena/Vykon
15.4" WXGA (1280x800). Intel Core 2 Duo T7500 (2.20GHz, 4MB, FSB 800 MHz), 2048MB DDRII 667MHz RAM, 250GB (5400rpm) SATA HDD, nVidia GeForce 8600GT 512 MB, DVD-RW SuperMulti Double layer, Gigabit LAN, modem 56k, 802.11a/b/g/n WLAN, WebCam 1.3M pixel, Bluetooth , 1xHDMI, 4-in-1 Card Reader, 1xRJ-11, 1x RJ-45, 1xIEEE 1394, 3x USB 2.0, 1x E-SATA, 1x Express card, Zvuk HD Audio, repro 4+1 subwoofer, bez OS , Batéria Li-Ion 6 článková
Za cca 36000Sk nezozenies od ziadneho vyrobcu
Gamerske dela ako Asus G2S stoji 80000Sk Sice ma 17" LCD a TV Tuner v Sebe ale to nerobi rozdiel skoro 45000Sk
nemam ziadne skusenosti so sharkom zatial som nic nekupoval ale co som zistoval ohladom MSI notebookov tak vraj ked sa ti nejaka suciastka pokazi tak cakas aj 2 mesiace kym ti to dojde neviem ci to je fake ale neverim tomu moc