MSI notebook (shark.sk) - reklamacia

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
NuSuey
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

mam pocit ze ho "MOZNO" dam este raz reklamovat :) ale mozno to pretrpim este :)
BBomBer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BBomBer »

vies co sa tyka toho mojho zahadneho prehrievania tak to bolo tak, ze na panely lcd v strede hned pod obrazovkou (ale stale na tom istom panely) to bolo brutalne horuce, ze si tam ani prst neudrzal a prislo mi divne ze preco kurna je to horuce prave tam a este k tomu hucanie ventilatora uz nadobudlo takych neskutopcnych rozmerov ze to robilo stale a v niektorych okamzikoch som myslel ze ventilator vyleti von na túlky do sveta.

no som zvedavy ako pochodim s reklamaciou, inak sa mi este nelubilo ze proste teplota procesora( merane cez speedfan) bola uplne normanle 55-60 stupnov a ked som nebodaj zacal nieco robit tak 80, co tiez neni uplne koser, ale neviem ci to je ventilatorom alebo je ten NB proste na chu*a.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nuz tak moj uz je po 2hej reklamacii .. no najradsej by som ho dal znova reklamovat - minule mi hucal zase :) ale odvtedy uz par dni pradie tichucko..

no uvidime.. kazdopadne 20-30 cakat na reklamacku bez notebooku na byte je na RIT

..kazdopadne zatial funguje :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

kamarat zariesil gamersky notas SLI grafika atd
Po tyzdni prve problemy a co viem uz ho daval reklamovat minimalne 2X....
Cena je super ale za tie problemy mi to nestoji :?
Rosinoo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rosinoo »

ja som kupoval v sharku v Kosiciach pred asi mesiacom MSI ER710 a zatial slape perfektne. Pisu ze na notebooky sa neda dat XP len Vista no mne v pohode ide XP. S teplotou to nieje az tak tragicke take normalne jak radiator na 2 stupni. a celkovo velmi pekny design a slape rychlo. system mi nabehne do minuty
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:kamarat zariesil gamersky notas SLI grafika atd
Po tyzdni prve problemy a co viem uz ho daval reklamovat minimalne 2X....
Cena je super ale za tie problemy mi to nestoji :?
aku znacku mas na mysli?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

nejako sme sa s kamaratom nerozisli v najlepsom takze presne to zistit neviem.
Co viem ale urcite je ze to bol MSI niektory z gamerskej rady (G series) 15.4" s full keybordom (aj s ciselnou klavesnicou) a SLI grafikou (ci uz v tom boli dual GK alebo len SLI kompatible to si isty nie som)
Reklamoval ho viackrat a velmi happy z neho nebol ;)
Kazdopadne on ma zlu karmu tak si to zasluzil :twisted:
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no chlapi..nekupujte MSI ..

davam to 3ti krat reklamovat.. a znovu chladic (sice este nejake veci navyse tiez)
Jonas
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jonas »

BBomBer: ty si reklamovat notebook msi len kvoli ventilatoru? a opravili ti to? pretoze mne bezi v pohode, ale tiez mi zacal strasne hucat ventilator a neviem ci ked im to poslem ako jedinu zavadu, ci s tym nieco spravia.

alebo niekto nemali ste podobny problem?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Shark NX napísal:MSIcko ma dost oslovilo ... Jedine co ma Odradza je ich Dost casty Glossy Design
A Cena ... MSI sa snazi Pretlacit na trh ... Preto ma take nizke ceny ...
Napr MSI GX600PX
Najlepsi notebook v Pomere Cena/Vykon
15.4" WXGA (1280x800). Intel Core 2 Duo T7500 (2.20GHz, 4MB, FSB 800 MHz), 2048MB DDRII 667MHz RAM, 250GB (5400rpm) SATA HDD, nVidia GeForce 8600GT 512 MB, DVD-RW SuperMulti Double layer, Gigabit LAN, modem 56k, 802.11a/b/g/n WLAN, WebCam 1.3M pixel, Bluetooth , 1xHDMI, 4-in-1 Card Reader, 1xRJ-11, 1x RJ-45, 1xIEEE 1394, 3x USB 2.0, 1x E-SATA, 1x Express card, Zvuk HD Audio, repro 4+1 subwoofer, bez OS , Batéria Li-Ion 6 článková

Za cca 36000Sk nezozenies od ziadneho vyrobcu

Gamerske dela ako Asus G2S stoji 80000Sk Sice ma 17" LCD a TV Tuner v Sebe ale to nerobi rozdiel skoro 45000Sk
Sry za OT ale: Myslim ze uz teraz nieco lepsie zozenies akurat http://www.pc.sk/modules.php?name=artic ... 1218571973
nemam ziadne skusenosti so sharkom zatial som nic nekupoval ale co som zistoval ohladom MSI notebookov tak vraj ked sa ti nejaka suciastka pokazi tak cakas aj 2 mesiace kym ti to dojde neviem ci to je fake ale neverim tomu moc :)
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

sory že otvaram starú tému ale chcel by som sa spytať či mi v sharku vyreklamuju notebook aj keď som stratil záručny list :/ nálepky seriovým číslom, krabicu atď... mam
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nie...v Sharku mi nechceli vyreklamovať ani myš k ntb, ktorá mala očividne pokazený softvér, lebo po pripojení nefungovala (občas jej preplo a išla)...namiesto toho sa vyhovárali že to bude nelegálnym windowsom...MAX v TT
Napísať odpoveď