Pidgin
-
x0_0x
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kopete
Mne to cez kopete na inych klientov odoslat neslo
http://wiki.ubuntu.cz/Pidgin#head-35eef ... f8415ace3b Taketo problemy?Silent napísal:s pidginem mam problemy s pravopisem tak chci kopete tam taky problem nemam
Nedávno som ku KDE 3.5.9 nainštaloval aj KDE4 a stiahli sa mi aj programy pre KDE4 prostredie, medzi nimi bolo aj Kopete v. 0.50.1 (KDE4) a na moje prekvapenie odosiela súbory. Pidgin mi nechcel odosielať súbory na ICQ6, iba na ICQ 5.1, ale Kopete pre KDE4 mi odošle bez problémov aj na ICQ6. 
//trošku to uvediem na správnu mieru: Pidgin mi tiež odosiela na ICQ6, nechcem tvrdiť, že celkom nie, ale len pár ľuďom sa mi podarí niečo odoslať, väčšinou mi to nefunguje. Nemôže byť chyba vo verzii ICQ6? Spozoroval som, že tí, ktorí majú ICQ6 zoznam.sk, tak tam mi to vôbec neide.
//trošku to uvediem na správnu mieru: Pidgin mi tiež odosiela na ICQ6, nechcem tvrdiť, že celkom nie, ale len pár ľuďom sa mi podarí niečo odoslať, väčšinou mi to nefunguje. Nemôže byť chyba vo verzii ICQ6? Spozoroval som, že tí, ktorí majú ICQ6 zoznam.sk, tak tam mi to vôbec neide.
tak asi skusim to kopete for KDE 4 a uvidime zatim dikfilippo napísal:Nedávno som ku KDE 3.5.9 nainštaloval aj KDE4 a stiahli sa mi aj programy pre KDE4 prostredie, medzi nimi bolo aj Kopete v. 0.50.1 (KDE4) a na moje prekvapenie odosiela súbory. Pidgin mi nechcel odosielať súbory na ICQ6, iba na ICQ 5.1, ale Kopete pre KDE4 mi odošle bez problémov aj na ICQ6.
Zaujimavefilippo napísal:Nedávno som ku KDE 3.5.9 nainštaloval aj KDE4 a stiahli sa mi aj programy pre KDE4 prostredie, medzi nimi bolo aj Kopete v. 0.50.1 (KDE4) a na moje prekvapenie odosiela súbory. Pidgin mi nechcel odosielať súbory na ICQ6, iba na ICQ 5.1, ale Kopete pre KDE4 mi odošle bez problémov aj na ICQ6.
Caute v prvom rade cchem povedat to ze Silent dufam ze ti nevadi ze sa pripajam k teme ale mam taky maly problem a zbytocne by som robil novu temu...... takze zacnem problemom....mam QIP,SKYPE,MSN a Pidgin.......chcem sa spytat ze ked sa pripajam cez pidgin na ICQ skype a MSN tak ci MSN SKYPE A ICQ potrebujem mat nainstalovane v PC bo Skype som odinstaloval a potom mi nechcelo nacitat skype kontakty...ale je pravda ze som si aj musel nainstalovat skype plugin a ICQ a MSN pluginy boli automaticke....tak sa pytam ci to treba mat nainstalovane alebo proste mat v PC....MSN si necham a QIP a SKYPE by mi asi ani netrebalo...... PROSIM VAS PORADTE MI
To napíš na QIP fórum. QIP posiela správy v lokálnom kódovaní a nijako sa to tam nedá zmeniť (každý normálny program posiela správy v utf-8 ).
V Pidgin si môžeš nastaviť inú znakovú sadu (v tvojom prípade asi cp1250), ale ja používateľov QIP, od ktorých mi príde správa, ktorú neviem prečítať automaticky ignorujem.
V Pidgin si môžeš nastaviť inú znakovú sadu (v tvojom prípade asi cp1250), ale ja používateľov QIP, od ktorých mi príde správa, ktorú neviem prečítať automaticky ignorujem.