Internetove objednavky zo zahranicia
Internetove objednavky zo zahranicia
ahojky kto mi vie poradit ako mozem objednavat so zahranicia napr.usa,canada,anglicko atd.....,co treba spravit,alebo nejake adresy odkial posielaju aj k nam (skusala som gap,piperlime,walmart)ale neda sa ASI??? dakujem

-
SIX
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
prvom rade si treba dat pozor na serioznost obchodnika, obchodnik si je vedomy ze ti moze poslat aj pokazeny vyrobok a podla zakona je to v poriadku, pretoze zaruky sa vztahuju len na obcanoc statu kde sa ochod nachadza aspon v usa je to tak. ovsem nemusi to byt tak, ale je to risk. teoreticky sa ten risk aj oplati kedze cena oproti takemu slovensku je aj o 50% nizsia
-
seth82
Darca
ak ti pri nakupe cez ebay niekto nieco neposle, alebo to posle pokazene, tak si chraneny paypalom...v kazdom pripade treba sledovat feedbacky a precitat si aspon poslednych par a serioznost je zarucena. Na ebayi nakupujem bezne a este sa mi ani raz nestalo, aby som nieco nedostal, alebo aby nieco prislo pokazene, a to som tam nakupoval hlavne elektroniku, vratane mp3 playerov, laptopu, iphonu atd...SIX napísal:prvom rade si treba dat pozor na serioznost obchodnika, obchodnik si je vedomy ze ti moze poslat aj pokazeny vyrobok a podla zakona je to v poriadku, pretoze zaruky sa vztahuju len na obcanoc statu kde sa ochod nachadza aspon v usa je to tak. ovsem nemusi to byt tak, ale je to risk. teoreticky sa ten risk aj oplati kedze cena oproti takemu slovensku je aj o 50% nizsia
-
dair
Guru wannabe
presne tak, stalo sa mi uz ze mi nic nebolo poslane a cez paypal mi boli vratene vsetky peniaze, taktiez som pre kamarata nakupil zopar veci a vobec niektore nezodpovedali popisu tak som to zacal riesit, poslal som to naspet a bolo mi vratene vsetko vratane mojich postovnych nakladov.
BTW po novom uz sa moze dat negativny feedback aj bez toho aby som sa obaval "negativnej" odplaty
BTW po novom uz sa moze dat negativny feedback aj bez toho aby som sa obaval "negativnej" odplaty