Internetove objednavky zo zahranicia

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
denca
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Internetove objednavky zo zahranicia

Príspevok od používateľa denca »

ahojky kto mi vie poradit ako mozem objednavat so zahranicia napr.usa,canada,anglicko atd.....,co treba spravit,alebo nejake adresy odkial posielaju aj k nam (skusala som gap,piperlime,walmart)ale neda sa ASI??? dakujem :oops: :oops: :oops:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

co tak EBAY?
denca
Amateur
Amateur

dair napísal:co tak EBAY?
hm pokusim sa ale viac sa mi pacili ine stranky,ale nemozem mat vsetko,dakujem,to sa mi az tak nepozdava ale citam na to vacsinou kladne vyjadrenia :oops:
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

prvom rade si treba dat pozor na serioznost obchodnika, obchodnik si je vedomy ze ti moze poslat aj pokazeny vyrobok a podla zakona je to v poriadku, pretoze zaruky sa vztahuju len na obcanoc statu kde sa ochod nachadza aspon v usa je to tak. ovsem nemusi to byt tak, ale je to risk. teoreticky sa ten risk aj oplati kedze cena oproti takemu slovensku je aj o 50% nizsia
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

SIX napísal:prvom rade si treba dat pozor na serioznost obchodnika, obchodnik si je vedomy ze ti moze poslat aj pokazeny vyrobok a podla zakona je to v poriadku, pretoze zaruky sa vztahuju len na obcanoc statu kde sa ochod nachadza aspon v usa je to tak. ovsem nemusi to byt tak, ale je to risk. teoreticky sa ten risk aj oplati kedze cena oproti takemu slovensku je aj o 50% nizsia
ak ti pri nakupe cez ebay niekto nieco neposle, alebo to posle pokazene, tak si chraneny paypalom...v kazdom pripade treba sledovat feedbacky a precitat si aspon poslednych par a serioznost je zarucena. Na ebayi nakupujem bezne a este sa mi ani raz nestalo, aby som nieco nedostal, alebo aby nieco prislo pokazene, a to som tam nakupoval hlavne elektroniku, vratane mp3 playerov, laptopu, iphonu atd...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

presne tak, stalo sa mi uz ze mi nic nebolo poslane a cez paypal mi boli vratene vsetky peniaze, taktiez som pre kamarata nakupil zopar veci a vobec niektore nezodpovedali popisu tak som to zacal riesit, poslal som to naspet a bolo mi vratene vsetko vratane mojich postovnych nakladov.
BTW po novom uz sa moze dat negativny feedback aj bez toho aby som sa obaval "negativnej" odplaty 8)
denca
Amateur
Amateur

dakujem vam za rady :smt023 ,skusim sa nimi riadit
Napísať odpoveď