Juj ale Vam zavidim co to iz mate za sebou a je mi jedno ci dobre alebo zle .
Ja zacinam v pondelok a kazdy dne az do stvrtka mam jedne predmet, dost otrava a stve ma na tom uceni, ze sa ucim ucim a mam pocit ze to predtym co som bral hned ide prec...ale tak...casovo to vcelku stiham, do piatka mam hotovu NOSku, slovina a anglina hotova a dejepis, tak na ten mam vikend. A ak niekto dakedy vravel daco o smiesnej komisii, tak ten nezazil moju z dejepisu, cize to bude sranda...s nimi to bude ako debata pri kavicke ako ich poznam...
Ale coho sa bojim najviac, ze vsetko moje ucenie vyjde nazmar ked si skratka potiahnem blbu otazku....ale tak snad minimalne na trojku uhrma vsetko....
axXis napísal:MAT-1
INF-1
SJL-1
ANJ-1
teraz odo mna tyzden necakajte triezve slovo
Boze ja som MAGOR:D
INF 1
SJL 1
AJ-1
BIO-1
a to som sa ucil len cez akademicky:)... teda akoze ja som cele 4 roky nemal zle znamky. ale na maturu som sa ucil len tyzden:D
lebo ja som sa ucil dva mesiace dopredu
a dokonca aj cez ten akademicky som tomu nedal moc zabrat, mal som stastie, ze som maturoval 4 dni tak som mal pred kazdou maturitou den na zopakovanie
uz sa tesim jak dnes pridem domov a budem to mat za sebou. este musim zvladnut tie 2 posledne predmety NJ a M. NJ mam o hodinku a par minut ale M az o 12 50 a temy sa nevracaju, ta dufam, ze mi ostanu rozumne temy.
z nemciny si taku polku tem nechcem vytiahnut, sice ku kazej nieco poviem. a to ma zachrani a viem, ze nedostanem 5
to uz sa zasa vratili k 4 maturitnym predmetom? si teraz pripadam ako experimentalny zajac no aspon mojich 6 maturitnych predmetov vyzera strasne chytracky na vysvedceni ked uz nic ine
ale ajtak gratulujem vsetkym ktori to zvladli (tych co to nezvladli ajtak nieje vela)
Združená stredná škola scénického výtvarníctva, Sklenárova 7, Bratislava chodi niekto na tuto skolu chcel by som sa spytat ake je tato profkaci je v poho alebo satan v ludskom tele Mgr.Viera Dillenschneider
SJL - 1
NEJ - 1
teoreticka časť odbornej zložky (podnikova ekonomika) - 1
praktická časť odbornej zložky (účtovnictvo) - 2
som spokojný certifikát z OMEGY už visí doma na stene
btw. taká perlička, zo slovenčiny som vedel z 30 tem 29 a vytihol som si tu tridsiatu a teda jedinu čo som nevedel - jak som videl to zadanie tak ma išlo poraziť, ale kedže som mohol využiť poznatky z ostatných tak som to na moje prekvapenie zvládol na jednotku s odretými ušami
Snad budem mat stastie na otazky a snad, juj, snad budu mat ucitelia dobru naladu. Som nato uz vcelku zvedavy...a havne to chcem mat uz za sebou a ist sa dakam odreagovat.
Aj ja zajra zacinam (informatika o desiatej a matika o stvrtej), otazku si vytiahnem dobru na 100% ja som lucker a ucitelia budu mat dobru naladu len co ma uvidia. Proste uz teraz som zmaturoval