Najlepšie tracky sú asi "Robím čo chcem" a "Staré časy", prípadne ešte "Nemaj stres".Element napísal:tomu vrrr, vela trackov ma uplne zabija
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
s týmto musím len súhlasiť..nejsu to žiadny dissmakeri,nehubujú do nikoho a dávajú kvalitne...Opak patrí medzi mojich obľúbených..(vid.nick)moosha napísal:Jedi je trieda, to ti povim! Inak, preco tu nikto nepovie ze AMO su tiez z najlepsich? Opakove produkcie vzdy maju nieco do dancehallu, su dobre. Rap maju tiez vyborny, flow si daju aky sa im paci a nenadvaju na nikoho.
s týmto takisto súhladím...druhú stranu som vobec nepočúval takže mi chýbať vobec nebudú...len sa dissovali s jednašestkou..p4ra napísal: Druha Strana sa rozpadla. Heh, napokon. Miky Morra aj ten Moloch = zle, zle, zle.
ehm...Digital napísal:Takže kto ide okrem mna ?
http://www.hojko.com/post883860.html#883860
http://www.hojko.com/post885647.html#885647
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ale zopar skladieb sa mi odtial paci: Saga pokracuje, Davno viem, Ostan silny (najma ten podmaz z Rocky-ho). Ale ano mas pravdu, celkovo to nie je take kvalitne ako ich "Kvalitny material".p4ra napísal:Novy album H16 do usi bijuca pi*ov***. Texty na to iste kopyto. Same sracky. Skoda niektorych beatov na tom albume.
PS: Tajne dufam ze buduci mesiac vyjde EP od Danosťa
-
Tomasko
Guru wannabe
mam podobny nazor po vypocuti polovice skladiebp4ra napísal:Novy album H16 do usi bijuca pi*ov***. Texty na to iste kopyto. Same sracky. Skoda niektorych beatov na tom albume.
mne sa prave ta saga, ked zacal otec davat, mi skoro zle ostaloreno23 napísal:Ale zopar skladieb sa mi odtial paci: Saga pokracuje, Davno viem, Ostan silny (najma ten podmaz z Rocky-ho). Ale ano mas pravdu, celkovo to nie je take kvalitne ako ich "Kvalitny material".
PS: Tajne dufam ze buduci mesiac vyjde EP od Danosťa
-
rockonhustla
Light Star
No pocut od teba, co si ich kedysi obhajoval, je zaujimave pocut nieco take. Co sa mna tyka ten album ma vobec nezaujal, produkcie nudne, niektore zas akozejuzanske, aj tie su nudne, temy okrem mesta a party su vseobecne cize o nicom, jednoduche rymy korca, napodobnovanie dilemu ega a tichy rap ciga. Ale podla nazvu albumu usudzujem ze pre nich su dolezite cisla predaja a nie rap a najdu sa deti co to kupia takze budu spokojni a zas spravia dalsi album bez progresu. Uz sa tesim hahaha.p4ra napísal:Novy album H16 do usi bijuca pi*ov***. Texty na to iste kopyto. Same sracky. Skoda niektorych beatov na tom albume.
-
seth82
Darca
-
seth82
Darca
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Trochu mimo je "kategorizácia" IQ podľa reakcie, ktorá nemusela vyplývať z "nepochopenia" zámeru autora...seth82 napísal:nepochopil si? tak si pekne mimo. Len ludia s malym IQ to nepochopia, to je ako video pre opice.
A k videám: niektoré sú vtipné, iné zas tragikomické... ale kdekoľvek a kedykoľvek môžeš nájsť veľa takýchto "zvláštnych" ľudí...
Mnohí mi pripadajú primitívni, ale škatuľkovať všetkých 'priaznivcov' je nemožné...
haha skoda ze sa Druha strana rozpadla.. bolo zaujimave pocuvat od nich stale nove dissy na 16-kacov..
.. no co uz ale moloch zrejme bude pokracovat v tvorbe ..
ktovie preco sa rozpadli.. ze vraj nebola komunikacia.. aky je pravy dôvod
som zvedavy ako budu ti dvaja pokracovat
a inac ten album od H16, no nejak ma nezaujal na prve vypocutie, nie ako Vec-ov .. to som si pustil a musel som znova
ktovie preco sa rozpadli.. ze vraj nebola komunikacia.. aky je pravy dôvod
som zvedavy ako budu ti dvaja pokracovat
a inac ten album od H16, no nejak ma nezaujal na prve vypocutie, nie ako Vec-ov .. to som si pustil a musel som znova
-
seth82
Darca
ak to nepochopil, tak je to velmi smutne. Podla mna je to celkom jasne, o co mi slo. Okrem toho, tie vida sa mi zdaju skor smutne, ako vtipne a tragikomicke.P41NK1LL3R napísal:Trochu mimo je "kategorizácia" IQ podľa reakcie, ktorá nemusela vyplývať z "nepochopenia" zámeru autora...
A k videám: niektoré sú vtipné, iné zas tragikomické...
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Narážal som na to, že možno to pochopil, no jeho otázka skôr smerovala na odklon od terajšej diskusie (aj keď v rámci témy) a mnohokrát omieľanú tématiku... ale to už ja vedieť nemôžem...seth82 napísal:ak to nepochopil, tak je to velmi smutne. Podla mna je to celkom jasne, o co mi slo. Okrem toho, tie vida sa mi zdaju skor smutne, ako vtipne a tragikomicke.
A spojenie tragédie a komédie som použil ja, u každého to môže vyvolávať iné pocity...
Ja do tejto témy príliš neprispievam, taktiež akceptujem tvoj príspevok + daný blog...seth82 napísal:vy tu tiez dookola omielate o hiphope, toto patrilo sem, tak som to sem dal, nijak sa to neodklana, je to furt o tom istom.
//mimochodom, berte karmu, berte, dobri ludia, mam jej dost
Len som reagoval na tvoju narážku na IQ a (po/nepo)-chopenie...
-
seth82
Darca
vy tu tiez dookola omielate o hiphope, toto patrilo sem, tak som to sem dal, nijak sa to neodklana, je to furt o tom istom.P41NK1LL3R napísal:Narážal som na to, že možno to pochopil, no jeho otázka skôr smerovala na odklon od terajšej diskusie (aj keď v rámci témy) a mnohokrát omieľanú tématiku... ale to už ja vedieť nemôžem...
A spojenie tragédie a komédie som použil ja, u každého to môže vyvolávať iné pocity...
//mimochodom, berte karmu, berte, dobri ludia, mam jej dost
!FLAME!...ja som dobre pochopil o čo ti ide....toto je téma Hip-hop-umelci a ich tvorba,akurát sa tu bavíme o druhej strane a ty sem zasa *ebneš video nejakých 13ročných vymetencov....chceš nám dať najavo že aký sme chudáci keď počúvame Hip-hop?...neboj to isté si myslím ja o tebe 
a ak nemáš niečo rozumné tak radšej neprispievaj...sleduješ túto tému a striehneš nato že kedy začať flejmovať?
a ak nemáš niečo rozumné tak radšej neprispievaj...sleduješ túto tému a striehneš nato že kedy začať flejmovať?
-
nErD. ' z
Medium Star
No jezis, zas niekomu preplo z hippopu preboha len sa neposer. Je to bežne u deťoch ktoré ani nemajú svoj vlastný názor a chcú žiť kultúrou a navyše ked počuvaju gýčové hovadiny v ktorých umelci ukazujú kur*y zbrane - decko si to zle vysvetli tak sa ani niet čomu čudovat ze mu prepne.seth82 napísal:...
Výsledkom tohto škatulkovania je aj tento flamewar, ktorý tu vyvolajú vždy debili ako ty, ktorí nič o tom nevedia ale maju plnu papulu hiphopu - zvacsa aj poznaju texty interpretov na 90%.
Pre taketo blbosti vznikaju aj hnutia ako antihiphop kde odsudzuju hudbu len vdaka dakym dvom interpretom pišu tam ako su hiphoperi nevzdelaní a podobne (stavim sa ze na tuto vetu mi zas niekto napise ze v tomto poste mam gramaticku chybu), ale tieto ich portaly vznikaju len dôsledkom ich nevzdelanosti.
Aj v mojom okoli je vela metalistov a podobnej havedi, ktora chodi v dvojmetrovych vlasoch v opaskoch a v neviem ešte v čom.. Myslím, že všeobecne je toto oblečenie len cielom "dať o sebe vedieť". Ja nepotrebujem na seba upozorňovať, preto chodim len v obyčajnych rifliach, mikine, tričku.
Záver ? Dôležité sú vedomosti, neodsudzuj, ked nic o tom nevies.
btw: slovenskyhiphop.sk ich uviedol ako piaty element hiphopu (trusku na zamyslenie)