ja mam jedinu zlu skusenost, ked som chcel naistalovat SP3 na novo naistalovany PC s sp2. tak mi potom nedovolilo overenie WGA na strankach microsof a ani update s internetu. islo to len po spatnej odistalacii SP3 naistalovani overenia WGA a potom spat nainstalovani SP3 a teraz vsetko funguje.
Tak, opat skvely prispevok od uplinka, ktory ma pobavil. Nie je to tak davno co sme sa hadali v teme ohladom antivirakov NOD32 a Kaspersky Antivirus, teraz musim vsak zase zareagovat.
Nech robim co robim, nemozem si uplink pomoct, ale ja vidim problem v tebe. Tam kde si robil a nahadzoval Nod, tak tie PC boli zavirene. Teraz tam kde si dal SP3, tak bud PC vobec nesli alebo zamrzalo. Podla mna je to na zamyslenie a chybu vidim jedine u teba.
Motion Blur napísal:Ja Service Pack 3 mám a nevidím žiadne zmeny.Len také že sa mi rýchlejšie načíta komp.
Omfg a co chces vidiet? Ved je to len security update + nejake korekcie systemu. Myslim ze zrychlenie systemu je to co ma ludi tesit, nie bezvyznamna zmena skinu alebo pridanie par novych ponuk...
Gangy napísal:Omfg a co chces vidiet? Ved je to len security update + nejake korekcie systemu. Myslim ze zrychlenie systemu je to co ma ludi tesit, nie bezvyznamna zmena skinu alebo pridanie par novych ponuk...
Kto tu hovoril o skinoch??
Si myslíš že mna korekcia systému na mojom kompe neteší???
Mam nelegalne ,,legalny" windows xp, automatic updates mi ponukli service pack 3, tak som ho stiahol, mimochodom necitim najmensi rozdiel medzi SP2 a SP3. Pri instalacii mi overilo windows a vyhodnotilo ako genuine, teda pravy. Vcera mi jeden kamos hovoril, ze ak som si nainstaloval SP 3, tak po 30 dnoch od instalacie bez upozornenia mi scernie obrazovka. Viete mi niekto povedat, ci je nieco na tom pravdy
to plati iba vtedy, ked sa ti zisti nelegalnost XP tak toto je postup microsoftu pozadie budes mat cierne... a nakoniec ti pojde spustit len IE na zegalizovanie winu
SP3 som ani nezaregistroval že vyšiel..až nedávno som si nejaké prerobené XPčko hľadal a tak som našiel jedno so SP3..Milo ma to potešilo..Ale odstupom času si budem už musieť začať zvykať na vistu..ani sa nenazdáme(1 a pol roka) a updaty na Xp už nebudú
s winXP problemy nemavam a zvycajne vydrzi velmi dlho. Rozhodol som sa ale vyskusat SP3 a jedinu zmenu co badam je to ze mi asi teraz bootuje win 3X pomalsie
Soviet napísal:SP3 som ani nezaregistroval že vyšiel..až nedávno som si nejaké prerobené XPčko hľadal a tak som našiel jedno so SP3..Milo ma to potešilo..Ale odstupom času si budem už musieť začať zvykať na vistu..ani sa nenazdáme(1 a pol roka) a updaty na Xp už nebudú
nic v zlom ja som zas cital ze microsoft stiahol xp z predaja 30. juna a bude ponukat technicku podporu na XP do roku 2014. nwm ci to pravda ale tak so to cital na microsoftsackej stranke tu je link http://www.microsoft.com/slovakia/windo ... uture.mspx
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 18:23 )
a zabudol som sorry ze to je od temy ale nedalo mi zareagovat ...inak nechapem jednej veci ked so to tu cele precital tak som zistil ze jedna skupina ludi hovori ze im to zlepsilo ci uz vykon abo daco druhe zase druha skupina ludi tu pise ze naopak im SP3 pohorsil a tretia skupina ze ziadne zmeny nezaregistrovala. zvlastne nie?? moj osobny nazor na tu vec je ze to zalezi tam tom aky mate comp co sa tyka vybavy, ci mate vsetky updaty atd. to si len myslim nwm ci to pravda ale inak si to nwm vysvetlit ze jednemu to ide tak a druhemu tak
vladino001 napísal:Nesuhlasim!! dal som to aj na taky WIN a nič som nespozoroval iba neakych par doplnkov.
Skôr to záleží od toho či to je Pirat verzia, Cracky atď.
od toho aky je to win (ci piratska verzia alebo original) to vobec nezalezi.. to je jedno..
ale ja som ten svoj prispevok napisal trosku zle.. myslel som to tak, ze je najlepsie to instalovat na novonainstalovany system ako to by bolo najlepsie
Šu-Do napísal:od toho aky je to win (ci piratska verzia alebo original) to vobec nezalezi.. to je jedno..
ale ja som ten svoj prispevok napisal trosku zle.. myslel som to tak, ze je najlepsie to instalovat na novonainstalovany system ako to by bolo najlepsie
ja som tu SP3 skušal na svojom Wine doma tesne pred formatom (cca týždeň) ttak preto viem že to nema žiadny vliv
jj na čisty to je naj
podla mna to je v crackoch jak inak by si odovodnil zhoršenie chodu?