Service Pack 3

Informácie o software, ankety...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

to tazko, mne sice ten SP spravil blue screen ale nemozne aby ani na jednom z 10 PC to nechodilo
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tiez mam pozitivne skusenosti z SP3. V firme som ich nainstaloval na 12PC ani jeden doteraz nezahlasil ziadnu chybu a funguju bez problemu.
bond35
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bond35 »

ja mam jedinu zlu skusenost, ked som chcel naistalovat SP3 na novo naistalovany PC s sp2. tak mi potom nedovolilo overenie WGA na strankach microsof a ani update s internetu. islo to len po spatnej odistalacii SP3 naistalovani overenia WGA a potom spat nainstalovani SP3 a teraz vsetko funguje.
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Motion Blur »

Ja Service Pack 3 mám a nevidím žiadne zmeny.Len také že sa mi rýchlejšie načíta komp. :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

hojko napísal:http://www.hojko.com/post886791.html#886791

Tak, opat skvely prispevok od uplinka, ktory ma pobavil. Nie je to tak davno co sme sa hadali v teme ohladom antivirakov NOD32 a Kaspersky Antivirus, teraz musim vsak zase zareagovat.

Nech robim co robim, nemozem si uplink pomoct, ale ja vidim problem v tebe. Tam kde si robil a nahadzoval Nod, tak tie PC boli zavirene. Teraz tam kde si dal SP3, tak bud PC vobec nesli alebo zamrzalo. Podla mna je to na zamyslenie a chybu vidim jedine u teba.
http://www.computerworld.com/action/art ... Id=9084418

http://www.tomshardware.com/news/Window ... ,5334.html
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Motion Blur napísal:Ja Service Pack 3 mám a nevidím žiadne zmeny.Len také že sa mi rýchlejšie načíta komp. :?
Omfg a co chces vidiet? Ved je to len security update + nejake korekcie systemu. Myslim ze zrychlenie systemu je to co ma ludi tesit, nie bezvyznamna zmena skinu alebo pridanie par novych ponuk...
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Motion Blur »

Gangy napísal:Omfg a co chces vidiet? Ved je to len security update + nejake korekcie systemu. Myslim ze zrychlenie systemu je to co ma ludi tesit, nie bezvyznamna zmena skinu alebo pridanie par novych ponuk...
Kto tu hovoril o skinoch?? :?:
Si myslíš že mna korekcia systému na mojom kompe neteší??? :roll:
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

Mam nelegalne ,,legalny" windows xp, automatic updates mi ponukli service pack 3, tak som ho stiahol, mimochodom necitim najmensi rozdiel medzi SP2 a SP3. Pri instalacii mi overilo windows a vyhodnotilo ako genuine, teda pravy. Vcera mi jeden kamos hovoril, ze ak som si nainstaloval SP 3, tak po 30 dnoch od instalacie bez upozornenia mi scernie obrazovka. Viete mi niekto povedat, ci je nieco na tom pravdy :?:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nic na tom neni pravdy.. nic sa ti nevypne
to plati pre vistu only
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

to plati iba vtedy, ked sa ti zisti nelegalnost XP tak toto je postup microsoftu pozadie budes mat cierne... a nakoniec ti pojde spustit len IE na zegalizovanie winu :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

DjBass teraz Su-Do povedal ze to plati len pre Vistu. XP ziadnu takuto operaciu nevykonava.
fedy007
Amateur
Amateur

eer

Príspevok od používateľa fedy007 »

To som tiež čítal na neakej stránke , ćo som zisťoval neaké info o SP 3.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

SP3 som ani nezaregistroval že vyšiel..až nedávno som si nejaké prerobené XPčko hľadal a tak som našiel jedno so SP3..Milo ma to potešilo..Ale odstupom času si budem už musieť začať zvykať na vistu..ani sa nenazdáme(1 a pol roka) a updaty na Xp už nebudú :(
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Dovtedy by tu mali byť Windows Se7en. Predpokladá sa, že v porovnaní s Vistou to bude niečo ako Win98/Win98SE alebo XP/XPSP2.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

s winXP problemy nemavam a zvycajne vydrzi velmi dlho. Rozhodol som sa ale vyskusat SP3 a jedinu zmenu co badam je to ze mi asi teraz bootuje win 3X pomalsie :?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Soviet napísal:SP3 som ani nezaregistroval že vyšiel..až nedávno som si nejaké prerobené XPčko hľadal a tak som našiel jedno so SP3..Milo ma to potešilo..Ale odstupom času si budem už musieť začať zvykať na vistu..ani sa nenazdáme(1 a pol roka) a updaty na Xp už nebudú :(
nic v zlom ja som zas cital ze microsoft stiahol xp z predaja 30. juna a bude ponukat technicku podporu na XP do roku 2014. nwm ci to pravda ale tak so to cital na microsoftsackej stranke tu je link http://www.microsoft.com/slovakia/windo ... uture.mspx

//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 18:23 )
a zabudol som sorry ze to je od temy ale nedalo mi zareagovat ...inak nechapem jednej veci ked so to tu cele precital tak som zistil ze jedna skupina ludi hovori ze im to zlepsilo ci uz vykon abo daco druhe zase druha skupina ludi tu pise ze naopak im SP3 pohorsil a tretia skupina ze ziadne zmeny nezaregistrovala. zvlastne nie?? moj osobny nazor na tu vec je ze to zalezi tam tom aky mate comp co sa tyka vybavy, ci mate vsetky updaty atd. to si len myslim nwm ci to pravda ale inak si to nwm vysvetlit ze jednemu to ide tak a druhemu tak :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

treba tento SP3 instalovat na cistu instalaciu WINU a nie na za*rbany system :)
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Šu-Do napísal:treba tento SP3 instalovat na cistu instalaciu WINU a nie na za*rbany system :)
Nesuhlasim!! dal som to aj na taky WIN a nič som nespozoroval iba neakych par doplnkov.
Skôr to záleží od toho či to je Pirat verzia, Cracky atď.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vladino001 napísal:Nesuhlasim!! dal som to aj na taky WIN a nič som nespozoroval iba neakych par doplnkov.
Skôr to záleží od toho či to je Pirat verzia, Cracky atď.
od toho aky je to win (ci piratska verzia alebo original) to vobec nezalezi.. to je jedno..
ale ja som ten svoj prispevok napisal trosku zle.. myslel som to tak, ze je najlepsie to instalovat na novonainstalovany system :wink: ako to by bolo najlepsie
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Šu-Do napísal:od toho aky je to win (ci piratska verzia alebo original) to vobec nezalezi.. to je jedno..
ale ja som ten svoj prispevok napisal trosku zle.. myslel som to tak, ze je najlepsie to instalovat na novonainstalovany system :wink: ako to by bolo najlepsie
ja som tu SP3 skušal na svojom Wine doma tesne pred formatom (cca týždeň) ttak preto viem že to nema žiadny vliv
jj na čisty to je naj
podla mna to je v crackoch jak inak by si odovodnil zhoršenie chodu?
Napísať odpoveď