BUX.TO - co vy na to ?
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
melondubnica
Amateur
bux
ja to robim tak ze som si vytvoril sam 30 fiktivnych uctov,IP vraj moze byt rovnaka pisu na strankach bux.pouzivam 3 prehliadace ,operu,mozilu a explorer,do kazdeho sa prihlasim inym uctom a odklikam reklami,cize mi bezia ucty naraz v 3 prehliadacoch,ked vsetko odklikam,vymazem cookies v kazdom prehliadaci a zas prihlasim dalsie 3 ucty.tak to to robim dookola az kym neodklikam vsetkych mojich 30 uctov,samozrejme vsetkych 30 uctov mam zaregystrovanych pod jednym uctom ktory mam aj na alert pay otvoreny pod tym mailom,ostatne bux ucty co mam su vymyslene aj maili,ved z nych nebudem cerpat financie aj tak je to okolo 3 az 4 dolare,ale na tom jednom bux ucte mi denne pribudne zo vsetkych 30 uctov okolo cez 3 dolare denne,zatial na to neprisli a ten hlavny ucet mi funguje uz 2 tyzdne,uvidime dalej,vsetko ked odklikam mi zabere nieco cez hodinu.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
neviete preco uz tie datumy vyplacania menia tak pomaly, tu stranku aktualizuju kazdy den ale datum vyplacania pre standard userov menia tak kazdy treti den, neviete preco ??
Kód: Vybrať všetko
http://buxbb.com/index.php?showtopic=29766-
Tomika
Expert
na 99,9% ti na to pridu, je malicka sanca ze ti nepridu na taketo ak mas 2-3 ucty... a ak si myslis ze si nasie genialny sposob ako ich podvadzat, tak si prisiel akurat na uplne trapny sposob ako obist najzakladnejsiu ochranu proti viacnasobnym uctom. uz len to ze vseky ucty co mas na ten hlavny si pomalicky postupne odklikavas je "troska" napadne, nemyslis?
-
Pantagruel
Star
Dnes som spustil BUX 
www.oldschoolbux.com
Premium a reffov mozete kupovat priamo z balance, aj z PayPalu a AlertPayu
0.01 za klik
50% z reffa
5.99 vyplata na AP
Vyplaty okamzite
www.oldschoolbux.com
Premium a reffov mozete kupovat priamo z balance, aj z PayPalu a AlertPayu
0.01 za klik
50% z reffa
5.99 vyplata na AP
Vyplaty okamzite
-
melondubnica
Amateur
to:tomika ,takze je mozne ze na to pridu,lenze este pripomeniem ze na kazdy ucet menim Mac adresu za pomoci SMAC,a ak by nahodou pouzivali system na kopirovanie nejakeho udaju z discu tak mam vytvorenych viac virtualnych pc a diskov za pomoci VM ware workstation,takze ako pises ze je to napadne,no nemyslim ,ja skor myslim ze uz nie je iny sposob ako falosne klikat aby na to neprisli,pomoze vam len vyrtualny pc v ktorom si vytvorite aj virtualny disk.IP netu nehra ziadnu rolu v tom.a ip pocitaca cize mac adresu menim tiez tym SMAC,a ked stravite vela casu denne za pc tak si pomalicky odklikavate.
-
melondubnica
Amateur
praveze na strankach bux pisu ze ip moze byt rovnaka a to z jednoducheho dovodu,ze ip byva aj verejna,trebars na inernatoch.je ip rovnaka,takze mozu to zistit jedine tak ze na kazdom ucte budes mat rovnaku mac adresu pc,preto pouzivam SMAC na zmenu,a dokonca este aj mam virtualny disc,keby nahodou opisovalo daco z discu.IP moze byt rovnaka.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
JJ presne tak s MAC adresou to nema nic spolocne, kaze zariadenie cez ktore prechdza "tvoj signal/teda pakety" ti meni MAC adresu primatela aj odosielatela, jedine co ostava celu cestu rovnake je IP tvoja externa a potom IP buxu. Akoze jedine potom uz iba tie cookies ostavaju ale aj tak to asi vedia zistit, im ti podlamna neodhaluje dajaky soft ale ludia nad tym sedia, a preto mozno im to aj tolko trva pokym vyplatia. Ale aj to sa mi zda blaznive ak pomyslim kolko ludi je tam regnutych...