BUX.TO - co vy na to ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
TaudiT
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TaudiT »

Kamosovi dnes prislo na ucet 10 USD a pouzival cely cas autoclickera ako je mozne zemu na to neprisli???????? :shock:
trusket
Novice
Novice

Príspevok od používateľa trusket »

neviete ako je to s refferalmi ci ich treba kupovat z bankoveho uctu alebo je tam aj moznost kupit ich priamo z toho co si naklikate. ved naco treba posielat peniaze na ucet a potom naspet tam aby som si ich kupoval ?
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Ak sa pozres tam do moznosti kupi refou najdes tam vsetky moznosti akymi sa da zaplatit. Ucet, karta a AP ucet, takze peniaze musis mat uz na AP ucte aby si si ich mohol kupit.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

ako ziskavate refferalov?
GnK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GnK »

viper1993 napísal:ako ziskavate refferalov?
No predsa nakupom :)
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

GnK napísal:No predsa nakupom :)
jaj no to je jasne ale myslel som inac napr. reklamou spamovanim :) lebo nemam moznost kupit refov lebo nemam ucet ani kreditku ani 18 :D
DexterZA
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DexterZA »

Takze tych 10 dolacov co som si zaziadal 16. decembra mi konecne dosli :D
omen
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa omen »

viper1993 napísal:jaj no to je jasne ale myslel som inac napr. reklamou spamovanim :) lebo nemam moznost kupit refov lebo nemam ucet ani kreditku ani 18 :D
musis si tote dolare naklikat a potom si kupis aj ked to bude trvat trosku dlhsie :roll:
melondubnica
Amateur
Amateur

bux

Príspevok od používateľa melondubnica »

ja to robim tak ze som si vytvoril sam 30 fiktivnych uctov,IP vraj moze byt rovnaka pisu na strankach bux.pouzivam 3 prehliadace ,operu,mozilu a explorer,do kazdeho sa prihlasim inym uctom a odklikam reklami,cize mi bezia ucty naraz v 3 prehliadacoch,ked vsetko odklikam,vymazem cookies v kazdom prehliadaci a zas prihlasim dalsie 3 ucty.tak to to robim dookola az kym neodklikam vsetkych mojich 30 uctov,samozrejme vsetkych 30 uctov mam zaregystrovanych pod jednym uctom ktory mam aj na alert pay otvoreny pod tym mailom,ostatne bux ucty co mam su vymyslene aj maili,ved z nych nebudem cerpat financie aj tak je to okolo 3 az 4 dolare,ale na tom jednom bux ucte mi denne pribudne zo vsetkych 30 uctov okolo cez 3 dolare denne,zatial na to neprisli a ten hlavny ucet mi funguje uz 2 tyzdne,uvidime dalej,vsetko ked odklikam mi zabere nieco cez hodinu.
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Na toto ti teraz ani nepridu, pridu ti nato najpravdepodobnejsie ak poziadas o vyplatu a oni si vtedy overuju, ( neviem ako ale overuju ) ci ich nepodvadzas, tak dufaj ze ti na to nepridu ale je dost vysoka sanca ze pridu.
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

neviete preco uz tie datumy vyplacania menia tak pomaly, tu stranku aktualizuju kazdy den ale datum vyplacania pre standard userov menia tak kazdy treti den, neviete preco ??

Kód: Vybrať všetko

http://buxbb.com/index.php?showtopic=29766
omen
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

to melondubnica: potom urcite napis ci ti nato prisli abo ne :wink:
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

na 99,9% ti na to pridu, je malicka sanca ze ti nepridu na taketo ak mas 2-3 ucty... a ak si myslis ze si nasie genialny sposob ako ich podvadzat, tak si prisiel akurat na uplne trapny sposob ako obist najzakladnejsiu ochranu proti viacnasobnym uctom. uz len to ze vseky ucty co mas na ten hlavny si pomalicky postupne odklikavas je "troska" napadne, nemyslis?
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Dnes som spustil BUX :)

www.oldschoolbux.com

Premium a reffov mozete kupovat priamo z balance, aj z PayPalu a AlertPayu :)

0.01 za klik
50% z reffa
5.99 vyplata na AP

Vyplaty okamzite
melondubnica
Amateur
Amateur

to:tomika ,takze je mozne ze na to pridu,lenze este pripomeniem ze na kazdy ucet menim Mac adresu za pomoci SMAC,a ak by nahodou pouzivali system na kopirovanie nejakeho udaju z discu tak mam vytvorenych viac virtualnych pc a diskov za pomoci VM ware workstation,takze ako pises ze je to napadne,no nemyslim ,ja skor myslim ze uz nie je iny sposob ako falosne klikat aby na to neprisli,pomoze vam len vyrtualny pc v ktorom si vytvorite aj virtualny disk.IP netu nehra ziadnu rolu v tom.a ip pocitaca cize mac adresu menim tiez tym SMAC,a ked stravite vela casu denne za pc tak si pomalicky odklikavate.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

takze myslite ze keby spravim druhy ucet na mojom druhom PC s tou istou IP pretoze to je ten isty net tak by na to prisli?
melondubnica
Amateur
Amateur

praveze na strankach bux pisu ze ip moze byt rovnaka a to z jednoducheho dovodu,ze ip byva aj verejna,trebars na inernatoch.je ip rovnaka,takze mozu to zistit jedine tak ze na kazdom ucte budes mat rovnaku mac adresu pc,preto pouzivam SMAC na zmenu,a dokonca este aj mam virtualny disc,keby nahodou opisovalo daco z discu.IP moze byt rovnaka.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

zmena mac adresy ti nepomoze, keby si trosku vedel, ako funguju PC siete, tak by si vedel, ze najblizsi inteligentnejsi switch/hocijaky router aj tak prepise mac adresu svojou, ked ju posiela dalej :wink:
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

JJ presne tak s MAC adresou to nema nic spolocne, kaze zariadenie cez ktore prechdza "tvoj signal/teda pakety" ti meni MAC adresu primatela aj odosielatela, jedine co ostava celu cestu rovnake je IP tvoja externa a potom IP buxu. Akoze jedine potom uz iba tie cookies ostavaju ale aj tak to asi vedia zistit, im ti podlamna neodhaluje dajaky soft ale ludia nad tym sedia, a preto mozno im to aj tolko trva pokym vyplatia. Ale aj to sa mi zda blaznive ak pomyslim kolko ludi je tam regnutych...
omen
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

neviete preco mi neide zaregistrovat na ziadnu inu klikacku? stale mi pise ze uz mam ucet aj ked hocijak vyplnim register :x mam stalu IP..diki
Napísať odpoveď