Inac nezaobera sa tato tema haluznymi screenami? Ano? Tak preco sem davate trapne screeny z CSka Viem ze CSko samo o sebe je smiesne ale tu sa zrejme ocakavaju nejake momentky z hier... Ked chcete CS screeny tak si zalozte temu ze Screeny z CSka....
to som stiahol pridavny 1.2 GB pack, pridane cca 80 aut, trate, ako drag, alebo klasicke opacne, nove typy pohľadu na auto, aj farby sa daju meniť...., keď chceš, dam ti link
Abaddon napísal:Inac nezaobera sa tato tema haluznymi screenami? Ano? Tak preco sem davate trapne screeny z CSka Viem ze CSko samo o sebe je smiesne ale tu sa zrejme ocakavaju nejake momentky z hier... Ked chcete CS screeny tak si zalozte temu ze Screeny z CSka....
nechces byt moderator ? Ked je halzuny screen z CSka tak preco by ho tu nietko nemohol hodit, teraz podme zalozit haluzne screenshoty z kazdej hry osobitne
Thek_SVK napísal:nechces byt moderator ? Ked je halzuny screen z CSka tak preco by ho tu nietko nemohol hodit, teraz podme zalozit haluzne screenshoty z kazdej hry osobitne
ale ked si zoberes, ma v nieco pravdu, napr take screeny s CS kde sa ukazuje skill by tu nemali byt, ved toho je plny net...
ale napr ze mrtvola skonci v nejakej smiesnej polohe, to skor ako tie skilly
Ja zabugovanu hru ako napr. vizssie uvedeny obr z GTA tiez nepovazujem za humorny. To sem potom mozem dat kopu screenov z SC. Avsak ak je to nejak vtipne, potom sa mozeme bavit o haluzi. neviem ako u vas ale ked som ja hral GTA tak take veci boli umna na dennom poriadku
Včera mi jeden na steam napísal, že na serveri je cheater a má nick Scalio. Tak som sa tam teda išiel pozrieť a toto ma tam čakalo (tak ma napadlo že teda celému CT ban )