Kúpa LCD TV
Kúpa LCD TV
Prosím Vás potreboval by som poradiť pri kúpe LCD TV 32" aby mal 2x scart a cena tak maximálne do 30000sk poprosil by som aké by mali byť paraetre aby bol čo najlepší obraz.dik
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No chcel by som aj DVB-T aj analog ale keby sa to všetko dá do tých 30tisic tak za 28 litrov by som bol spokojný.Keby niekto niečo také my pomôžete lebo ja nwm aký má byť ten kontrast alebo odozva to neviem preto sa na Vás obraciamST1 napísal:a ces tam mat DVB-T alebo analog alebo obe ?...inak za 30 litrov uz kupis Full HD...Samsung alebo LG troska popzeraj na nete je tam toho vela...
kontrast co najvyssii, odozva co najmensia - odozvu aj tak nespozorujes, vacsiu vahu ma kontrast, avsak kazdy vyrobca si ho udava sam takze to treba vidiet
napr samsungy sice vacsie - 94cm su za 30K (maju aj dvb-t) s kontrastom 8500:1 resp o 2K viac s kontratom 10000:1 takze do 30K 82cm lcd kupis v pohode
a mala rada na zaver, nekupuj modely co maju v popise v predajni: vypredaj, su to stare modely, maju sice lepsiu cenu a kvalita obrazu je nizzsia
napr samsungy sice vacsie - 94cm su za 30K (maju aj dvb-t) s kontrastom 8500:1 resp o 2K viac s kontratom 10000:1 takze do 30K 82cm lcd kupis v pohode
a mala rada na zaver, nekupuj modely co maju v popise v predajni: vypredaj, su to stare modely, maju sice lepsiu cenu a kvalita obrazu je nizzsia
No ja ho chcem kúpiť v nay elektrodome v TN pozeral som iba tak na nete a našiel som pozrisundevil napísal:kontrast co najvyssii, odozva co najmensia - odozvu aj tak nespozorujes, vacsiu vahu ma kontrast, avsak kazdy vyrobca si ho udava sam takze to treba vidiet
http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... 3101324571
ale neviem tá svietivosť či je dostačujúca 450cd/
tie ceny tam niesu nejake prehnane, v mnozstve e-shopov su obycajne este vyssie, a nakupovat v nejakom malom e-shope o ktorom clovek pomaly nic nevie tiez nie je vyhra, navyse si treba priplatit dovoz a pod...peter04 napísal:čo ta vedie k tomu aby si to kupil v nay.??? nechapem.. ceny v takychto velkoobchodoch su fakt prehnanee...
ja napr v nay nakupujem celkom rad, staci mat nay kartu, zlava na dalsi nakup 3% sice nie je vela ale potesi, navyse tam akceptuju "complimenty" - darcekove poukazky co dostavam v praci takze ked to zratam, vyjde z toho dost zaujimava suma