Kúpa LCD TV

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Mato5858
Amateur
Amateur

Kúpa LCD TV

Príspevok od používateľa Mato5858 »

Prosím Vás potreboval by som poradiť pri kúpe LCD TV 32" aby mal 2x scart a cena tak maximálne do 30000sk poprosil by som aké by mali byť paraetre aby bol čo najlepší obraz.dik
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

a ces tam mat DVB-T alebo analog alebo obe ?...inak za 30 litrov uz kupis Full HD...Samsung alebo LG troska popzeraj na nete je tam toho vela...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

radsej ako pozerat parametre doma je ist do predajne a porovnat ci obraz priamo tam, uplne najlepsie je nechat si predviest napr 2 vedla seba, potom uvidis rozdiely
odporucil by som ti pozriet sa po najnovsich samsungoch
a full HD pri 82cm uhlopriecke sa mi zda ako zbytocnost
Mato5858
Amateur
Amateur

ST1 napísal:a ces tam mat DVB-T alebo analog alebo obe ?...inak za 30 litrov uz kupis Full HD...Samsung alebo LG troska popzeraj na nete je tam toho vela...
No chcel by som aj DVB-T aj analog ale keby sa to všetko dá do tých 30tisic tak za 28 litrov by som bol spokojný.Keby niekto niečo také my pomôžete lebo ja nwm aký má byť ten kontrast alebo odozva to neviem preto sa na Vás obraciam
sundevil
VIP
VIP

kontrast co najvyssii, odozva co najmensia - odozvu aj tak nespozorujes, vacsiu vahu ma kontrast, avsak kazdy vyrobca si ho udava sam takze to treba vidiet
napr samsungy sice vacsie - 94cm su za 30K (maju aj dvb-t) s kontrastom 8500:1 resp o 2K viac s kontratom 10000:1 takze do 30K 82cm lcd kupis v pohode
a mala rada na zaver, nekupuj modely co maju v popise v predajni: vypredaj, su to stare modely, maju sice lepsiu cenu a kvalita obrazu je nizzsia
Mato5858
Amateur
Amateur

sundevil napísal:kontrast co najvyssii, odozva co najmensia - odozvu aj tak nespozorujes, vacsiu vahu ma kontrast, avsak kazdy vyrobca si ho udava sam takze to treba vidiet
napr samsungy sice vacsie - 94cm su za 30K (maju aj dvb-t) s kontrastom 8500:1 resp o 2K viac s kontratom 10000:1 takze do 30K 82cm lcd kupis v pohode
a mala rada na zaver, nekupuj modely co maju v popise v predajni: vypredaj, su to stare modely, maju sice lepsiu cenu a kvalita obrazu je nizzsia
No ja ho chcem kúpiť v nay elektrodome v TN pozeral som iba tak na nete a našiel som pozri

http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... 3101324571

ale neviem tá svietivosť či je dostačujúca 450cd/
peter04
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa peter04 »

čo ta vedie k tomu aby si to kupil v nay.??? nechapem.. ceny v takychto velkoobchodoch su fakt prehnanee...
sundevil
VIP
VIP

peter04 napísal:čo ta vedie k tomu aby si to kupil v nay.??? nechapem.. ceny v takychto velkoobchodoch su fakt prehnanee...
tie ceny tam niesu nejake prehnane, v mnozstve e-shopov su obycajne este vyssie, a nakupovat v nejakom malom e-shope o ktorom clovek pomaly nic nevie tiez nie je vyhra, navyse si treba priplatit dovoz a pod...
ja napr v nay nakupujem celkom rad, staci mat nay kartu, zlava na dalsi nakup 3% sice nie je vela ale potesi, navyse tam akceptuju "complimenty" - darcekove poukazky co dostavam v praci takze ked to zratam, vyjde z toho dost zaujimava suma
peter04
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa peter04 »

noo neviem.. ja ked som bral tak nebol problem.. ale tak maš pravdu.. v niečom. ale tak lcd monitor by som kupoval osobne (kontrola vypalenych pixlov) ale tak ak by ten rozdiel cenovy enbol až taky.. alebo od znamich zo skladov načierno ;o)) :oops:
Napísať odpoveď