Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Inak mne sa ešte nestalo, že by mi niekto ublížil tým, že má na sebe 7XL nohavice, ofinu nabok, pomaľovanú tvár alebo 30cm "kohúta" na hlave... :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mi-chau napísal:No neviem, ale fakt ze pocuvam hudbu aku pocuvam neznamena ze sa tak budem aj obliekat.. a nepoznam ani jedneho nadsenca Hip-Hopu co sa oblieka ako "bezny clovek". A vezmi si ze tie pomalovane metalove ksichty tak nechodia rano do obchodu ale max na nejaky koncert ci akciu. :wink:
Priznam sa ze hudba je to co ma skutocne naplna. Ked som pocuval rap a hip-hop, obliekal som sa uplne normalne. Ked som pocuval punk & rock, obliekal som sa normalne. Teraz ked pocuvam dance music, takisto sa obliekam normalne. Som vadny ja alebo ti ostatni?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

mi-chau napísal:.. a nepoznam ani jedneho nadsenca Hip-Hopu co sa oblieka ako "bezny clovek". :wink:
asi som to zle pochopil ale mam x znamych, ktori pocuvaju prevazne hip-hop (vratane mna) a obliekaju sa celkom bezne :roll:
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

hip-hop nie je o obliekani je to o roznich zurkach,zivotnch osudoch a tak.je jedno ak osa obliekate :twisted:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

t0m4s3 napísal:Priznam sa ze hudba je to co ma skutocne naplna. Ked som pocuval rap a hip-hop, obliekal som sa uplne normalne. Ked som pocuval punk & rock, obliekal som sa normalne. Teraz ked pocuvam dance music, takisto sa obliekam normalne. Som vadny ja alebo ti ostatni?
Samozrejme ze normalny.. teraz citam ze som sa vyjadril dost nejasne. Hudobny styl u mna nikdy neovplyvnoval styl obliekania, ci celkovo zivotny styl. A vobec nevidim dovod preco by mal.
Ale ci si vadny odpovedat na zaklade toho, ze sa neobliekas podla hudby nemozem. Povedal by som svoj nazor a zas by bola basa. :)
reno23 napísal:asi som to zle pochopil ale mam x znamych, ktori pocuvaju prevazne hip-hop (vratane mna) a obliekaju sa celkom bezne :roll:
nieze som ta nepochopil, ja som ta ani necital. :wink:

//t0m4s3 - svoj nazor mozes vyjadrit (a uz si aj vyjadril) cez SS ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

tego2000 napísal:hip-hop nie je o obliekani je to o roznich zurkach,zivotnch osudoch a tak.je jedno ak osa obliekate :twisted:
Co su toto za dristy?? To je ako, ked mi niekto napise, ze hophop je o ''detoch z ulice'' a podobne hovadiny. Ktory styl nie je o zivote a zivotnych osudoch?? Az na to, ze ostatne nepyskuju do vsetkeho tak ako hophop...
//nauc sa gramatiku.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Vysvetli mi niekto ako moze byt hudba o "zurkach"?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

seth82 napísal:Co su toto za dristy?? To je ako, ked mi niekto napise, ze hophop je o ''detoch z ulice'' a podobne hovadiny. Ktory styl nie je o zivote a zivotnych osudoch?? Az na to, ze ostatne nepyskuju do vsetkeho tak ako hophop...
nie som hiphoper ani zdaleka ale musim ti povedat ze nemas pravdu.poznam mnoho hiphoperov a vacsina su v pohode.samozrejme niektori su idioti ale rovnako su idioti punkaci,metalisti alebo prislusnici hociakej inej "kultury".imho vsetko je vec osobnosti cloveka a nie toho co clovek pocuva....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

pinacolada napísal:nie som hiphoper ani zdaleka ale musim ti povedat ze nemas pravdu.poznam mnoho hiphoperov a vacsina su v pohode.samozrejme niektori su idioti ale rovnako su idioti punkaci,metalisti alebo prislusnici hociakej inej "kultury".imho vsetko je vec osobnosti cloveka a nie toho co clovek pocuva....
No ale ide o to, ake osobnosti co pocuvaju :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

MF Grimm (DJ Premier) - International Rules
http://www.youtube.com/watch?v=YDoojXid6hk
Buckshot LeFonque feat Dj Premier - Breakfast At Denny's
http://www.youtube.com/watch?v=ZtltFfF5PhU
Buckshot Lefonque - Music Evolution (DJ Premier Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=adQRz1Ixh1g
Sean Price - Onion Head / Heartburn
http://www.youtube.com/watch?v=NEWVam8XuaA
Sean Price feat. Block McCloud "Mess You Made"
http://www.youtube.com/watch?v=SkctfraZcYE
Big Shug - Tha Way It Iz (prod. Dj Premier)
http://www.youtube.com/watch?v=0YG5q20Us6E

trošku hiphopu do vasich sprostych neskusenych hláv vám ponukam! sa učte !
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal: trošku hiphopu do vasich sprostych neskusenych hláv vám ponukam! sa učte !
...zopakujem este raz, ja tu nikoho osobne neurazam, takze svoje debilne dristy si odpusti, oh mighty and all knowing Digital...Nepojedol si nahodou vsetku mudrost sveta?Myslis, ze si nikto nevie vyhladat hophop na jutjub?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Digital: no zarazili ma extremne jednoduche podmazy, ale inak aspon z toho, co som zacul z textov, tak mi to prislo normalnejsie ako vacsina nasej tvorby :) ALE nemam rad ten nigga styl vystupovania, stale ma to poriadne nezaujalo :)
seth82: vyhladat vie, ale ked je 95% materialu najvacsi odpad, tak sa tie lepsie veci hladaju tazko :)
//vid prvy vysledok s klipom po zadani hip-hop do vyhladavania:
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

seth82 napísal:Nepojedol si nahodou vsetku mudrost sveta?Myslis, ze si nikto nevie vyhladat hophop na jutjub?
To,že ty si tu nahodil nejaké hlúpe videá,ktoré sú hambou sveta to nevadí,ale to že niekto nahodí nejaké videá pesničiek,ktoré sa niekomu možno zapáčia a doteraz ich nepočul,tak to je už problém je????
seth82 napísal:ako sa mam obliekat?? Myslis, ze mi prepina ako hophoperom, ktori chodia v gatiach, do ktorych sa zmestia tak traja, ciapka siltovka otocena ako Kit z Disneyho serialu o pilotovi medvedovi Balu, retiazky okolo krku cim tazsie a vacsie, tym lepsie, zakryvam si rukami pred xichtom ked rozpravam atd??? |NIE. Mne zo stylu, ktory pocuvam, neprepina.
Prečo by im malo prepínať???To že niekto nosí o 3 čísla väčšie nohavice,to ti vadí a píšeš o tom dookola,ale napríklad,že v 80.,90. rokoch ludia nosili nohavice o 3 čísla menšie,to ti nevadí.
A ak sa nemýlim tak nežijeme v diktatúre,takže podla mňa každý chodí v čom len chce....nehovorím,aby sa ti to páčilo,ale odsudzovať ludí podla toho čo počúvajú a ako sa obliekajú,tak to je dosť detinské.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

seth82 napísal:metlista, emak, trancer, discostyler sa neobliekaju ako hophoperi...NEJAK sa obliekat znamena obliekat sa ako clovek, nie ako opica. Z latky, ktoru plytvaju na usitie takych 3x nohavic pre hophoperov by mohli usit 10 nohavic pre Somalske deti...nehovoriac o tych uzasnych vetrovkach (vacsinou s cislami hracov NBA, alebo pobobnymi hovadinami), ktore by tiez niekomu na svete urcite pomohli...
A das si na sebu kozenu bundu z kravy, z ktorej by sa najedlo 50 deti :) . A to oblecenie ma normalne velkosti, len si ho na seba da clovek, ktoremu je velke. Tak ci tak by si ho niekto kupil.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

moosha napísal:A das si na sebu kozenu bundu z kravy, z ktorej by sa najedlo 50 deti :) . A to oblecenie ma normalne velkosti, len si ho na seba da clovek, ktoremu je velke. Tak ci tak by si ho niekto kupil.
Kozene bundy zasadne nenosievam, nechcem vyzerat ako polovica slovenskych ''kvazi mafiankov''...je to inac celkom logicke a jednoznacne rozumne obliekat a kupovat si veci, ktore su 3 krat vacsie, ako treba...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

nechodíš ty náhodou nahý?
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Opak napísal:nechodíš ty náhodou nahý?
Práve to som sa chcel spýtať :lol: ...alebo možno v kroji od starých rodičov.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Aby som odbocil od temy anti-, tak pridam jeden super track co som nasiel v compe, mam ho tam uz viac ako 5 rokov, siel z HDD na HDD :D . Tu je, je vo ´videu od Aragona z BANG-u, bo brat riesi takyto inline uz velmi dlhsie a inde som ho nenasiel. Kto by o nich vedel viac, nech doda nieco.

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:nechodíš ty náhodou nahý?
A to si ako vydedukoval,prosimta?
//Opak, myslim, ze to nepatri do tejto temy, tu sa bavime o hophope. V kazdom pripade sa obliekam ako normalny clovek, nie ako retard.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

to bola otázka....nechceš sem hodiť fotku?možme porovnať kto sa ako oblieka,vymeniť si skúsenosti a taaaak :aasmile6:
Napísať odpoveď