Chalani - (D)epilacia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

fakt husta teeema....
samozrejmost by mala byt dnes holit si len naradie a "ptaka" maximalne zadok nic viac ;)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

podpazusie + gule.. rit uz nikdyyyy au
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

turtlak69 napísal:tvar - kazdy druhy den, v protismere uplne nahladko
hmm čo je iné natom keď je to holené v protismere? Je tam nejaká výhoda? do tohto sa raz nevyznám :P
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

soviet ano.... s dobrou ziletkou by si sa tak mal oholit az 2 mm pod kozu... teda vydrzis byt dlhsie hladky ako prdelka (detska)

ja sa holim :arrow:
na tvari- ked potrebujem... dakedy 2x za tyzden dakedy 1x za 2 tyzdne... najprv v smere potom proti......
pazuchy- hmm kym necitim ze tam daco mam tak to nechavam... (priblizne to kosim ked to ma 3-4 mm)
intimne oblasti- tak isto ako pazuchy...

vsetko si holim ziletkou.... :lol: - nie jednou :smt096

neviem si predstavit holit si nohy.. zadok a hrud.... som trosken chlpaty takze by ma asi drblo to furt holit......
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Soviet, lepsie sepalis toho chlpa :wink: :D
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

holit? ee..

no depilacia voskom, to vidim ako dobre riesenie, brucho, hrud mozno ruky
chlpky su casom jemnesie a este 3 tyzdne po depilacii nevidno ziadne chlpky a ako som spominal, casom tie chlpky budu tak jemne, ze nebude ich skoro vidno
troska posilujem a chlpy nie su plus :P
Cruel ellegan
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Cruel ellegan »

Inak som počul aj o rôznych depilačných krémoch, ktorými pokryjete chĺpky,a potom uz len zotriete... Som rozmýšľal o ich použití, bo leto sa blíži, a na kúpalisko vyraziť ako YETI nie je veľmi optimistická predstava:) Aspon pre mňa nie...:) A holiť sa strojčekom ci ziletkou sa mi zase nechce... Nemá s tým niekto skúsenosť? Nerád by som chodil zase s popáleninami hrude druhého stupňa napríklad :D
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Cruel ellegan napísal:Inak som počul aj o rôznych depilačných krémoch, ktorými pokryjete chĺpky,a potom uz len zotriete... Som rozmýšľal o ich použití, bo leto sa blíži, a na kúpalisko vyraziť ako YETI nie je veľmi optimistická predstava:) Aspon pre mňa nie...:) A holiť sa strojčekom ci ziletkou sa mi zase nechce... Nemá s tým niekto skúsenosť? Nerád by som chodil zase s popáleninami hrude druhého stupňa napríklad :D
kludne si tie kremy skus, len nie na cicinu a rit. inac ta to bude pekelne stipat. ina c by to malo byt ok
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

skusal som asi 5 dni dozadu, chlpky ostavaju rovnake, musis cakat asi 5 minut kym to "ucinkuje", krem musi byt vsade, inac ti tam chllpky ostanu a vysledok je taky, ze to vyzera ako po nekvalitnom oholeni (moja skusenost, mozno som kratko mal krem, pisu ze 3 az 6 minut, ja som mal tak 4 az 5) no cojaviem, hlavne je, ze to nevidno :) na dotyk citit troska ale nic strasne

lepsie ako holenie, pretoze po holeni ti hrubnu chlpy a zhustuje sa ti "porast" to je zakl. problem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

DeFeAt napísal:lepsie ako holenie, pretoze po holeni ti hrubnu chlpy a zhustuje sa ti "porast" to je zakl. problem
Na to si ako prisiel??? :roll:
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

DeFeAt napísal:lepsie ako holenie, pretoze po holeni ti hrubnu chlpy a zhustuje sa ti "porast" to je zakl. problem
ja som čítal, že to je len mýtus... jedniná zmena keď sa oholíš je v tom , že ty ten chlpok osekneš tým pádom ostane ostrý a keď trošku povyrastie tak ho cítíš skôr a ostreješie ako tie pôvodné jemné...

inak sa holím od 16tich a to že sa holím pravidelne nespôsobilo, že by som na istých miestach zarastal viac...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

^^ ja mam ten pocit, som si tak na 80% isty :roll:
mozno vlastna skusenost? mozno to nie je tym

jednoducho, chcel som poukazat, ze depilaciou voskom chlpky slabnu atd.. holenie opak
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

lol, tato tema :hehe: jake tehcniky na holenie chces :D zober strojcek prejdi xichtom a tymi miestami co chces a tym to konci, ale aj tak neviem naco by si mali chlapi holit nohy, hrud...atd :lol:
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

btw haluz je toto
ostávajú po tom síce dosť jemné chĺpky (fúzy), je to celkom jednoduché a lacné ale na iné partie ako tvár je to prakticky nepoužiteľné. Proste je to skoro neznesiteľné napr aj na hrudi a chcel by som niekoho vidieť jak si vykrúti ruky + hlavu aby si týmto spôsobom oholil chrbát.
Stenky
Professional
Professional

chalani teraz bez humoru

brigadoval som pre Rowentu a tam nas ucili o damskych epilatoroch/depilatoroch :)

depilacia - je rezanie, strihanie, krajanie, rubanie a hocico len na povrchu pokozky. cize chlp dorasta aky sme ho odsekli. nedokazem si ale vysvetlit tmavnutie a hrubnutie po oholeni jemnych svetlych chlpkov.... ked uz je raz hruby a tmavy tak nehrubne do nekonecna samozrejme. fakt je ten ze holenim jemnych dorastaju hrubsie

epilacia - je odstranenie chlpu aj s korienkom. po dlhodobej epilacii a tympadom absencii korienka v pokozke sa tento priestor stale zuzuje az nakoniec prestane produkovat korienky. cesta k zbavediu sa chlpkov definitivne. ale TO K*RVA BOLI a trva daco vyse par rokov kym prestanu chlpy rast. zrejme vhodne len na nohy.
epilovat si tojase alebo daco ine by asi bolo dost masochisticke

//mala korektura utekajucich pismenok :)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

tvar tak podla potreby cca raz tyzdenne nesom nejaky fuzac
nastroj s okolim cca 2x tyzdenne to iste aj pazuchy

ale zaujimalo by ma ked si niekto z vas holi rit ako sa tak "dostane" ja sa tam neviem nejak "zorientovat" a mam to tam dost huste :?

dik za rady
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Stenky napísal:chalani teraz bez humoru

brigadoval som pre Rowentu a tam nas ucili o damskych epilatoroch/depilatoroch :)

delipacia - je rezanie, strihanie, krajanie, rubanie a hocico len na povrchu pokozky. cize chlp dorasta aky sme ho odsekli. nedokazem si ale vysvetlit tmavnutie a hrubnutie po oholeni jemnych svetlych chlpkov.... ked uz je raz hruby a tmavy tak nehrubne do nekonecna samozrejme. fakt je ten ze holenim jemnych dorastaju hrubsie

epilacia - je odstranenie chlpu aj s korienkom. po dlhodobej epilacii a tympadom absencii korienka v pokozke sa tento priestor stale zuzuje az nakoniec prestane produkovat korienky. cesta k zbavediu sa chlpkov definitivne. ale TO K*RVA BOLI a trva daco vyse par rokov kym prestanu chlpy rast. zrejme vhodne len na nohy.
boli, no cim dalej tym menej, vydrzim tu bolest, no potom to je esteticky urcite krajsie a menej to boli
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mno to si trocha zle napisal, nehrubnu ale chlp nieje presna usecka s rovnakym priemerom po dlzke, ale ku koncu sa stencuje. Cize ked chlp vytrhnes a zacne rast novy tak zacny odzaciatku, to znamena ze zacne rast novy tenky "spic". Ked chlp oholis tak tam zostane te hruba cast a rst pokracuje od nej, takze opticky to vyzera akoby si mal viac chlpov, ale v skutocnosti su len hrubsie konce.
Stenky napísal:delipacia - je rezanie, strihanie, krajanie, rubanie a hocico len na povrchu pokozky. cize chlp dorasta aky sme ho odsekli. nedokazem si ale vysvetlit tmavnutie a hrubnutie po oholeni jemnych svetlych chlpkov.... ked uz je raz hruby a tmavy tak nehrubne do nekonecna samozrejme. fakt je ten ze holenim jemnych dorastaju hrubsie

Precitaj si toto, sekciu co "co znamena depilacia/epilacia", docitas sa tam ze "Výrazy epilácia a depilácia sú totožné, ich význam je rovnaký.". A bez urazky si myslim ze ten web pisali vacsi experti nez ty, ci nejaki ludia z rowenty.

Mimochodom fakt by som si ani neskusal holit kkt, sak to musite byt dalsie dni v pi*i z toho ako to svrbi a picha. Ja to len zastihavam na to najmensiu dlzku.
Stenky
Professional
Professional

Gangy hod sem tu sajtu si ju pozriem.
A ty si na oplatku nastuduj toto: http://en.wikipedia.org/wiki/Hair_removal

Kód: Vybrať všetko

Hair removal describes any method of removing hair, especially from the human body.

* Depilation affects the part of the hair above the surface of the skin. The most common form of depilation is shaving. Another popular option is the use of chemical depilatories, which work by breaking the disulfide bonds that link the protein chains that give hair its strength, making the hair disintegrate.

* Epilation removal of the entire hair, including the part below the skin and is therefore longer-lasting. Some individuals may use waxing, sugaring, epilation devices, lasers, threading, intense pulsed light or electrology. Hair is also sometimes removed by plucking with tweezers.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

jaj sry som tam zabudol dat url
http://www.chirmed.sk/epilacia-depilacia-laserom
Napísať odpoveď