samozrejmost by mala byt dnes holit si len naradie a "ptaka" maximalne zadok nic viac
Chalani - (D)epilacia
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
soviet ano.... s dobrou ziletkou by si sa tak mal oholit az 2 mm pod kozu... teda vydrzis byt dlhsie hladky ako prdelka (detska)
ja sa holim
na tvari- ked potrebujem... dakedy 2x za tyzden dakedy 1x za 2 tyzdne... najprv v smere potom proti......
pazuchy- hmm kym necitim ze tam daco mam tak to nechavam... (priblizne to kosim ked to ma 3-4 mm)
intimne oblasti- tak isto ako pazuchy...
vsetko si holim ziletkou....
- nie jednou
neviem si predstavit holit si nohy.. zadok a hrud.... som trosken chlpaty takze by ma asi drblo to furt holit......
ja sa holim
na tvari- ked potrebujem... dakedy 2x za tyzden dakedy 1x za 2 tyzdne... najprv v smere potom proti......
pazuchy- hmm kym necitim ze tam daco mam tak to nechavam... (priblizne to kosim ked to ma 3-4 mm)
intimne oblasti- tak isto ako pazuchy...
vsetko si holim ziletkou....
neviem si predstavit holit si nohy.. zadok a hrud.... som trosken chlpaty takze by ma asi drblo to furt holit......
-
Cruel ellegan
Novice
Inak som počul aj o rôznych depilačných krémoch, ktorými pokryjete chĺpky,a potom uz len zotriete... Som rozmýšľal o ich použití, bo leto sa blíži, a na kúpalisko vyraziť ako YETI nie je veľmi optimistická predstava:) Aspon pre mňa nie...
A holiť sa strojčekom ci ziletkou sa mi zase nechce... Nemá s tým niekto skúsenosť? Nerád by som chodil zase s popáleninami hrude druhého stupňa napríklad 
-
Stenky
Professional
kludne si tie kremy skus, len nie na cicinu a rit. inac ta to bude pekelne stipat. ina c by to malo byt okCruel ellegan napísal:Inak som počul aj o rôznych depilačných krémoch, ktorými pokryjete chĺpky,a potom uz len zotriete... Som rozmýšľal o ich použití, bo leto sa blíži, a na kúpalisko vyraziť ako YETI nie je veľmi optimistická predstava:) Aspon pre mňa nie...A holiť sa strojčekom ci ziletkou sa mi zase nechce... Nemá s tým niekto skúsenosť? Nerád by som chodil zase s popáleninami hrude druhého stupňa napríklad
-
DeFeAt
Medium Professional
skusal som asi 5 dni dozadu, chlpky ostavaju rovnake, musis cakat asi 5 minut kym to "ucinkuje", krem musi byt vsade, inac ti tam chllpky ostanu a vysledok je taky, ze to vyzera ako po nekvalitnom oholeni (moja skusenost, mozno som kratko mal krem, pisu ze 3 az 6 minut, ja som mal tak 4 az 5) no cojaviem, hlavne je, ze to nevidno
na dotyk citit troska ale nic strasne
lepsie ako holenie, pretoze po holeni ti hrubnu chlpy a zhustuje sa ti "porast" to je zakl. problem
lepsie ako holenie, pretoze po holeni ti hrubnu chlpy a zhustuje sa ti "porast" to je zakl. problem
ja som čítal, že to je len mýtus... jedniná zmena keď sa oholíš je v tom , že ty ten chlpok osekneš tým pádom ostane ostrý a keď trošku povyrastie tak ho cítíš skôr a ostreješie ako tie pôvodné jemné...DeFeAt napísal:lepsie ako holenie, pretoze po holeni ti hrubnu chlpy a zhustuje sa ti "porast" to je zakl. problem
inak sa holím od 16tich a to že sa holím pravidelne nespôsobilo, že by som na istých miestach zarastal viac...
-
olololwtfomg
Expert
-
Stenky
Professional
chalani teraz bez humoru
brigadoval som pre Rowentu a tam nas ucili o damskych epilatoroch/depilatoroch
depilacia - je rezanie, strihanie, krajanie, rubanie a hocico len na povrchu pokozky. cize chlp dorasta aky sme ho odsekli. nedokazem si ale vysvetlit tmavnutie a hrubnutie po oholeni jemnych svetlych chlpkov.... ked uz je raz hruby a tmavy tak nehrubne do nekonecna samozrejme. fakt je ten ze holenim jemnych dorastaju hrubsie
epilacia - je odstranenie chlpu aj s korienkom. po dlhodobej epilacii a tympadom absencii korienka v pokozke sa tento priestor stale zuzuje az nakoniec prestane produkovat korienky. cesta k zbavediu sa chlpkov definitivne. ale TO K*RVA BOLI a trva daco vyse par rokov kym prestanu chlpy rast. zrejme vhodne len na nohy.
epilovat si tojase alebo daco ine by asi bolo dost masochisticke
//mala korektura utekajucich pismenok
depilacia - je rezanie, strihanie, krajanie, rubanie a hocico len na povrchu pokozky. cize chlp dorasta aky sme ho odsekli. nedokazem si ale vysvetlit tmavnutie a hrubnutie po oholeni jemnych svetlych chlpkov.... ked uz je raz hruby a tmavy tak nehrubne do nekonecna samozrejme. fakt je ten ze holenim jemnych dorastaju hrubsie
epilacia - je odstranenie chlpu aj s korienkom. po dlhodobej epilacii a tympadom absencii korienka v pokozke sa tento priestor stale zuzuje az nakoniec prestane produkovat korienky. cesta k zbavediu sa chlpkov definitivne. ale TO K*RVA BOLI a trva daco vyse par rokov kym prestanu chlpy rast. zrejme vhodne len na nohy.
//mala korektura utekajucich pismenok
-
nejakymarko
Addict
-
DeFeAt
Medium Professional
boli, no cim dalej tym menej, vydrzim tu bolest, no potom to je esteticky urcite krajsie a menej to boliStenky napísal:chalani teraz bez humoru
delipacia - je rezanie, strihanie, krajanie, rubanie a hocico len na povrchu pokozky. cize chlp dorasta aky sme ho odsekli. nedokazem si ale vysvetlit tmavnutie a hrubnutie po oholeni jemnych svetlych chlpkov.... ked uz je raz hruby a tmavy tak nehrubne do nekonecna samozrejme. fakt je ten ze holenim jemnych dorastaju hrubsie
Mno to si trocha zle napisal, nehrubnu ale chlp nieje presna usecka s rovnakym priemerom po dlzke, ale ku koncu sa stencuje. Cize ked chlp vytrhnes a zacne rast novy tak zacny odzaciatku, to znamena ze zacne rast novy tenky "spic". Ked chlp oholis tak tam zostane te hruba cast a rst pokracuje od nej, takze opticky to vyzera akoby si mal viac chlpov, ale v skutocnosti su len hrubsie konce.DeFeAt napísal:lepsie ako holenie, pretoze po holeni ti hrubnu chlpy a zhustuje sa ti "porast" to je zakl. problem
Precitaj si toto, sekciu co "co znamena depilacia/epilacia", docitas sa tam ze "Výrazy epilácia a depilácia sú totožné, ich význam je rovnaký.". A bez urazky si myslim ze ten web pisali vacsi experti nez ty, ci nejaki ludia z rowenty.Stenky napísal:delipacia - je rezanie, strihanie, krajanie, rubanie a hocico len na povrchu pokozky. cize chlp dorasta aky sme ho odsekli. nedokazem si ale vysvetlit tmavnutie a hrubnutie po oholeni jemnych svetlych chlpkov.... ked uz je raz hruby a tmavy tak nehrubne do nekonecna samozrejme. fakt je ten ze holenim jemnych dorastaju hrubsie
Mimochodom fakt by som si ani neskusal holit kkt, sak to musite byt dalsie dni v pi*i z toho ako to svrbi a picha. Ja to len zastihavam na to najmensiu dlzku.
-
Stenky
Professional
Gangy hod sem tu sajtu si ju pozriem.
A ty si na oplatku nastuduj toto: http://en.wikipedia.org/wiki/Hair_removal
A ty si na oplatku nastuduj toto: http://en.wikipedia.org/wiki/Hair_removal
Kód: Vybrať všetko
Hair removal describes any method of removing hair, especially from the human body.
* Depilation affects the part of the hair above the surface of the skin. The most common form of depilation is shaving. Another popular option is the use of chemical depilatories, which work by breaking the disulfide bonds that link the protein chains that give hair its strength, making the hair disintegrate.
* Epilation removal of the entire hair, including the part below the skin and is therefore longer-lasting. Some individuals may use waxing, sugaring, epilation devices, lasers, threading, intense pulsed light or electrology. Hair is also sometimes removed by plucking with tweezers.
jaj sry som tam zabudol dat url
http://www.chirmed.sk/epilacia-depilacia-laserom
http://www.chirmed.sk/epilacia-depilacia-laserom