Brigada na leto - Slovensko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
chrobakos
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

DJ ?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

alebo vyhadzovac? :P
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

2pacaveli.. v tescu ti robotu neodporucam..nic horsie som este nerobil.. veduci su nieco na styl "daj kk*ovi funkciu" uz nikdy
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

erytrocyt napísal:Do troch dní budeš nadávať, že jahody nerastú na strome, uvidíš :lol:
No ja si myslim ze sa to stane aj skor, tak po troch hodinach :lol: ale tak musim to tam vydrzat kvoli peniazom, iked za chvilu sa to neoplati vobec lebo koruna stale posilnuje
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

mi-chau napísal:Mna caka Dublin na slepo.
Mňa mesto Corby v Anglicku... ale úplne naslepo to zas nie je, nejaké kontakty tam sú, takže snáď to nebude len výlet do Londýna...
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

Point napísal:2pacaveli.. v tescu ti robotu neodporucam..nic horsie som este nerobil.. veduci su nieco na styl "daj kk*ovi funkciu" uz nikdy
hmm napis mi pls presnejsie co robili veduci... btw: ja som tam este nerobil ale pocul som ze tam zoberu hocikoho staci ist len na informacie a tam sa opytat
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

chrobakos napísal:DJ ?
2Pacaveli napísal:alebo vyhadzovac? :P
ani jedno robim osvetlovaca in da dopler zarobim si a hlavne neni to nuda nerobil by som ziadnu pracu kera ma nebavy bude to zabavka popri robote ak nastupim niekam :P
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Aj ja uz mam brigaadku teda min 3 iste len musim rozhodnut kam :P....jedna je cistenie tehal praca platena od prace teda od 80sk+/h, dalsia je vyroba reklam/osekavanie a pod...70/h a ta tretia to iste ako 2. ale platena od 80sk/h vsade davaju kes na ruku po skonceni prace...este musim nieco poriesit inak good stranka je www.studentservis.sk a v BA je tych servisov vela...ale este som v ziadnom nebol...a v 15tich som robil na stavbe na papier dokonca 70 v hrubom mno j chudoba, ale vzdy lepsie jak nic a teraz to uz bude ine nastastie :)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

TFT-kenny napísal:hmm napis mi pls presnejsie co robili veduci... btw: ja som tam este nerobil ale pocul som ze tam zoberu hocikoho staci ist len na informacie a tam sa opytat
Ja som robil cez leto v Tescu - Petrzalak na pokladnia bolo to v pohodko veduca pod ktoru som patril boli vzdy v pohode :D:D:D
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

no to ja nemam este vek nato aby som robil v pokaldni ja som skor xcel vybalovat tovar a tak...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

ja som si necol hladal cez noslusa a asi skoncim pri zmrzline :lol: 75 sk na hodinu je to robotka od 10:00 do 18:00 baladicka 8)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

tego2000 napísal:ja som si necol hladal cez noslusa a asi skoncim pri zmrzline :lol: 75 sk na hodinu je to robotka od 10:00 do 18:00 baladicka 8)
tj upplne f poho tam sa nenarobis...iba ruky a chrbat trocha bolia mozno....a ked je to nad 70sk/h tak tj super si myslim za tu pracu...

/edit: akurat mi kamosi vravel o umyvani mrtvol, ze vedia vybavit brigadu xD dost morbidne, ale 500sk/h XD zistim nieco viac a kto ma zaujem nech kontaktuje xD....ale podla mna je to blbost to mozu len doktori si myslim alebo tak...
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

:lol: lol, ze umyvanie mrtvol, mno za 500 Skk/h by som to mozno aj bral, uvidelo by sa podla toho ako by mi bolo pri tom pohlade :cry:
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Kosh napísal:Presne tak. Môj mladší brat tiež naletel takej "super" ponuke. Bolo to lepenie obálok - práca na doma. Samozrejme najskôr bolo treba poslať 1200 sk - všetci sme mu hovorili že to je nejaký podvod, že nech nič neposiela, samozrejme že si nedal povedať.
Napríklad Tesco v BA momentálne hľadá brigádnikov za 82.5 sk na hodinu - stačí mať 16 rokov. Ale lenivci radšej budú sedieť doma a hľadať rôzne "super" práce, s ktorých nakoniec buď nič nieje, alebo ešte príjdu o peniaze.
je rozdiel 1200 a 100....
asi sa ja ja pojdem popytat do tesca
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

ja som minule leto robil stahovaka .. ako fajn robota :)))) i ked niekedy som sa spotil ako svina .. aj narobil .. no inokedy naopak som viac sedel ako stal :))

a najviac sa mi na tom pacilo, ze si si robil ako si vladal .. lebo ziadny sefko tam s vami nebol :)))
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

na slovensku sa brigadovat neoplati, vsetko je mizerne platene a ked este idete cez student. servis (co vela znamych spolocnosti, obchodnych centier si zhanaju brigadnikov len cez stud.servis) tak im zacvakate polovicu z toho co zarobite. na slovensku je to bieda. pod 80 Sk by som nebol ochotny cez leto vstat z postele a nie to sa trepat na nejaku mizerne platenu brigadu a stravit tam pol dna.

ja 11.juna odchadzam do holandska na 2 a pol mesiaca, potom na tyzden v auguste domov a potom uvidim, ci este pojdem dokonca augusta resp. do polky septembra naspat.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

hh akurat ked ta surfujem tak sa da za umyvanie mrtvol dostat az 3000sk/h :D asi sa nato dam, zevraj treba pozret nejaku vaacsiu nemocnicu alebo tak...a niekde dokonca som nasiel ze ich vyhodili, lebo si z nich robili srandu....mozno pre niekhoo morbidne, ale pre niekoho vtipne xD
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

stanulik napísal:ja 11.juna odchadzam do holandska na 2 a pol mesiaca, potom na tyzden v auguste domov a potom uvidim, ci este pojdem dokonca augusta resp. do polky septembra naspat.
co tam ides robit? mas uz nieco dohodnute ci ides zhanat ked prides?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

umývanie mŕtvol? to by som išiel, a ešte za také love, okamžite by som išiel
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

ST1 napísal:hh akurat ked ta surfujem tak sa da za umyvanie mrtvol dostat az 3000sk/h :D asi sa nato dam, zevraj treba pozret nejaku vaacsiu nemocnicu alebo tak...a niekde dokonca som nasiel ze ich vyhodili, lebo si z nich robili srandu....mozno pre niekhoo morbidne, ale pre niekoho vtipne xD
fuu tak tam robit 8 hodin denne ...
a neni tam ani teplo :)
Napísať odpoveď