lenže k takemuto hiphopu by si sa nedostal nikdy , lebo si jeden s tých ktorý má pred takymito vecami klapky na očách a sleduje len ten musicboxový a inač medializovaný komerčný hiphop.seth82 napísal:...zopakujem este raz, ja tu nikoho osobne neurazam, takze svoje debilne dristy si odpusti, oh mighty and all knowing Digital...Nepojedol si nahodou vsetku mudrost sveta?Myslis, ze si nikto nevie vyhladat hophop na jutjub?
A k tým hiphopovým veciam, na pravom raperovi je to normalne ... pravých myslím tých napr v tých videach ktore som postol. Ale ak sa ideš ohanat tým že su čudne oblečení tak si mi spapal. metlaci , technomaniaci s vybijanymi opaskama , obtiahnutymi latexami na nohách a s ogrcaným tielkom ... a milion dalsich prikladov... hiphopove veci nemusia byť len xxl veci , je to taky volný štýl tak veci su samozrejme volnejsie. Lenže ked 15-16 ročné deti ktoré si koli kontrafaktu je*** velké galote a široké tričko škatulkuješ do celého hiphopu tak si len obyčajný chudák , ktorý nemá nato aby si pozrel nejaké fakty a pozrel sa na tú skutočnú stránku hiphopu
a cil mi tu prosim ťa napíš že kolko chýb som mal v texte a že najprv sa mam naučit slovensky jazyk potom mám písať, takto sa lubite obhajovať.
Big L
http://www.youtube.com/watch?v=iBrzEVJwYFg